Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tosia2 napisał(a):
Ślicznotka przebywa w przytulisku gdzie jest bezpieczna, jednak bez szans na adopcję... Wszystko w naszych rękach....

Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach! :-(

Poproszę Osobę znakomitą w tej dziedzinie

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz... Ja wiem o suni tyle co Wy... Widzę zdjecie, wiem ze jest przestraszona kompletnie, boi sie wszystkiego ale jednocześnie pragnie dotyku co jest szczęściem w nieszczęściu bo szybciutko zaufa... Ma poniżej roku i jest w przytulisku.... Nie widziałam jej na zywo, dostałam jedynie zgłoszenie....

Posted

Tosia2 napisał(a):
Wiesz... Ja wiem o suni tyle co Wy... Widzę zdjecie, wiem ze jest przestraszona kompletnie, boi sie wszystkiego ale jednocześnie pragnie dotyku co jest szczęściem w nieszczęściu bo szybciutko zaufa... Ma poniżej roku i jest w przytulisku.... Nie widziałam jej na zywo, dostałam jedynie zgłoszenie....

Tosiu, ale mnie chodzi o nr telefonu, czy mail. Jeżeli znajdzie się osoba zainteresowana to musi mieć się z kim skontaktować. Może z właścicielem przytuliska? Bez tego ani rusz.
Aaaa i gdzie teraz przebywa sunia (miejscowość, województwo). :lol:

Posted

Pisała do mnie osoba zainteresowana suczką - chce wiedzieć , gdzie sunia przebywa dokładnie i czy potrafi jeździć samochodem. Skierowałam ją pod dana kontaktowe podane tu na wątku. Osoba brzmi sensownie i poważnie, może to szansa. Ten telefon to jest do właścicielki przytuliska?. Bo myślę, że ona najlepiej się wypowie na temat suni. :lol:

Posted

Wow! Super... Wielkie dzięki za pomoc w ogłoszeniach !!!

Tel jest do mojej mamy podany gdyż z Panią z przytuliska kontakt jest utrudniony...

Sunia nie umie chodzic na smyczy, nie zna miasta i boi się własnego cienia, wiec o tym ze lubi jeździc samochodem nie moze być mowy....

Ona szybko zaufa jeśli będzie blisko człowieka, ale traktowac należy ją jak szczeniaczka który nic o świecie nie wie, ale który moze uciec ze smyczy wiec szczególna ostrożność tu to podstawa... W domku z ogródkiem proces jej oswajania to moim zdaniem kilka dni....

Posted

Ja jak ją zobaczyłam, to aż coś drgnęło w środku. Ta kompletna uległość, pychol błagający:tylko mnie nie bij. Myślałam, że ludziska zabijać się będą o taki skarb, na dodatek piękny. :-(