Tosia2 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Dostałam zgłoszenie o młodziutkiej, ok. 10mies sunieczce wyżełkowatej, moze to wyzeł, niestety nie znam się na nich... Sunia jako kościotrup została znaleziona we wsi, jest w przytułku gdzie nie ma dla niej ani przyszłości ani miejsca, dlatego jak najszybciej musi znaleść schronienie!!! Pragnie dotyku, ale jednocześnie wbija się w ziemię ze strachu, spina i ziaje ze zdenerwowania... Zdjęcia udało sie zrobic tylkoleżące... Musiała przeżyc prawdziwe piekło.... Diś wygląda o niebo lepiej, ale jej sytuacja jest nadal beznadziejna ! Czy ktoś moze jej pomóc?! Quote
Ulka18 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Przepiekna, biedna, pewnie kiedys mocno bita sunia, caly czas w pozycji uleglosci, ktorej jej kat nie umial odczytac, pewnie nie chcial :angryy: ma cos niecos z wyzla. Troche tez z rhodesiana. Trzeba by Tanitke zawiadomic, zeby dala ja na forum wyzla. Mail : [email protected] lub pw do Tanitka. PS. W Mielcu jest bardzo podobna i rowniez tak wystarszona suczka Maja. Niedlugo idzie do hoteliku, bo w schronisku nie ma szans na jej socjalizacje. Quote
Tosia2 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Cześć Ulka ! :) Wysłałam zaproszenia na wątek do Tanitki, Bigos, Alive, GoniaP, xxx52, Anetek100 i jeszcze do kogoś chyba, tylko już myśli gubię... :oops: Za dużo tego wszystkiego... ps. Miałam niedawno tel z domku Anguska :) i... sielanka trwa ! :loveu: Quote
Ulka18 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Strzal w 10tke czyli lista kompletna :lol: nikogo nie pominelas :p A na tym zdjeciu i innych tez, mimo, ze sunia sie boi to i tez leciutko sie usmiecha, to dobry znak Quote
Ulka18 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Lista wyzlich cioteczek kompletna :cool3: PS. Dziekuje za wiesci od Anguska :loveu: Quote
Tosia2 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Ona na szczęście pragnie dotyku, lecz jednocześnie sie go obawia... Jestem pewna że troszkę miłości, czułości, opieki, spokoju, czasu wyleczy jej psychikę, a ponieważ jest tak młoda, pozna jeszcze co to szczęście u boku człowieka... Trzeba tylko dać jej szansę !!! Quote
Tosia2 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Cioteczki wyżełkowe, gdzie jesteście?! Quote
anetek100 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ................................... Quote
anetek100 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 ......................................... Quote
Tosia2 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Ciotki wyzełkowe, gdzie jesteście????????? :-(:-(:-( Quote
Ulka18 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Podnosze suczynke :roll: Moze ktos zajrzy. Quote
GrubbaRybba Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Moim zdaniem też jest bardziej seterowa niż wyżłowa. Podobną sunię w podobnym wieku niedawno miał Zmysł na tymczasie. Sunia jest piękna. :loveu: Gdzie sunia się teraz znajduje? Czy jest bezpieczna? Quote
Zmysł Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Moim zdaniem też jest bardziej seterowa niż wyżłowa. Podobną sunię w podobnym wieku niedawno miał Zmysł na tymczasie. Sunia jest piękna. :loveu: Gdzie sunia się teraz znajduje? Czy jest bezpieczna? masz pamięć;) trochę podobna, ale moja była mniej seterowa Quote
andzia69 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 to jest wyżeł węgierski: a to jest rodezjan: i strona adopcyjna rr: ttp://www.klubrr.nazwa.pl/index.php?id=17,0,0,1,0,0 forum rr: http://www.klubrr.nazwa.pl/forum/viewforum.php?f=10&sid=1b21225e97008e4736c8a40bee7428c3 mnie ona bardziej rr przypomina;) może tam umieścić apel o pomoc Quote
GrubbaRybba Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Myślę, że apele trzeba umieścić gdzie się da. Co z sunią? Czy jest bezpieczna? Quote
Tosia2 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Bez zmian... Trzeba szukać małej dobrego domku.... :( Quote
Tosia2 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Ślicznotka przebywa w przytulisku gdzie jest bezpieczna, jednak bez szans na adopcję... Wszystko w naszych rękach.... Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach! :-( Quote
Recommended Posts