Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam zgłoszenie o młodziutkiej, ok. 10mies sunieczce wyżełkowatej, moze to wyzeł, niestety nie znam się na nich...
Sunia jako kościotrup została znaleziona we wsi, jest w przytułku gdzie nie ma dla niej ani przyszłości ani miejsca, dlatego jak najszybciej musi znaleść schronienie!!!
Pragnie dotyku, ale jednocześnie wbija się w ziemię ze strachu, spina i ziaje ze zdenerwowania... Zdjęcia udało sie zrobic tylkoleżące... Musiała przeżyc prawdziwe piekło.... Diś wygląda o niebo lepiej, ale jej sytuacja jest nadal beznadziejna !
Czy ktoś moze jej pomóc?!

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepiekna, biedna, pewnie kiedys mocno bita sunia, caly czas w pozycji uleglosci, ktorej jej kat nie umial odczytac, pewnie nie chcial :angryy:
ma cos niecos z wyzla. Troche tez z rhodesiana.
Trzeba by Tanitke zawiadomic, zeby dala ja na forum wyzla.
Mail : [email protected] lub pw do Tanitka.

PS. W Mielcu jest bardzo podobna i rowniez tak wystarszona suczka Maja.
Niedlugo idzie do hoteliku, bo w schronisku nie ma szans na jej socjalizacje.

Posted

Cześć Ulka ! :)
Wysłałam zaproszenia na wątek do Tanitki, Bigos, Alive, GoniaP, xxx52, Anetek100 i jeszcze do kogoś chyba, tylko już myśli gubię... :oops: Za dużo tego wszystkiego...

ps. Miałam niedawno tel z domku Anguska :) i... sielanka trwa ! :loveu:

Posted

Ona na szczęście pragnie dotyku, lecz jednocześnie sie go obawia... Jestem pewna że troszkę miłości, czułości, opieki, spokoju, czasu wyleczy jej psychikę, a ponieważ jest tak młoda, pozna jeszcze co to szczęście u boku człowieka... Trzeba tylko dać jej szansę !!!

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Moim zdaniem też jest bardziej seterowa niż wyżłowa. Podobną sunię w podobnym wieku niedawno miał Zmysł na tymczasie.

Sunia jest piękna. :loveu:

Gdzie sunia się teraz znajduje? Czy jest bezpieczna?

masz pamięć;)
trochę podobna, ale moja była mniej seterowa

Posted

Ślicznotka przebywa w przytulisku gdzie jest bezpieczna, jednak bez szans na adopcję... Wszystko w naszych rękach....

Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach! :-(