togaa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Domek stały dla starowinki maleńkiej potrzebny...!!!! Quote
rita60 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Malenka babunia czeka na domek,babunie sa ciepłe i kochane........ Quote
aneczka23 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Taki słodki piesek. Maleństwo, co z tego, że troszkę latek na karku, też by chciała mieć swój PRAWDZIWY domek. Ludzie !! Jagódka się tylko chwilowo psinką zajmuje, ze szczerego serca, ale wciąż liczy na Waszą dobroć. Kochani Ludzie, weźcie psinkę, waży ona 5x mniej niż mój 4 mies. szczeniak !! może być idealnym pieskiem dla osób samotnych. wspaniała przyjaciółka. Quote
Jagoda1 Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 To wcale nie taki "słodki" psiaczek... Sunia nie widzi, prawie nie słyszy, nie jest kontaktowa, nie macha radosnie ogonkiem na mój widok, stoi i wpatruje się niewidzącymi ślepkami. Na spacerach jest niepewna, ostrożna, mimo, że wychodzimy w te same miejsca. Nawet nie wiem dlaczego nagle chce uciekać przed siebie albo zatacza kręgi (zawsze jest na smyczy), zapomina po co wyszła ;), nie zawsze zdąży z "tym"... Panicznie boi się brania na ręce, chociaż nic ją nie boli... Ale cóż, nikt nie jest doskonały....:razz: Quote
rita60 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Jest stara i niedoskonała,ale czeka na ten swoj jedyny domek,do konca:-( Quote
żabusia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Jagoda1 napisał(a):To wcale nie taki "słodki" psiaczek... Sunia nie widzi, prawie nie słyszy, nie jest kontaktowa, nie macha radosnie ogonkiem na mój widok, stoi i wpatruje się niewidzącymi ślepkami. Na spacerach jest niepewna, ostrożna, mimo, że wychodzimy w te same miejsca. Nawet nie wiem dlaczego nagle chce uciekać przed siebie albo zatacza kręgi (zawsze jest na smyczy), zapomina po co wyszła ;), nie zawsze zdąży z "tym"... Panicznie boi się brania na ręce, chociaż nic ją nie boli... Ale cóż, nikt nie jest doskonały....:razz: Pani Jagodo, czy zatem sunia jest w ogóle adoptowalna? Może najlepiej jednak będzie miała u Państwa? Quote
Jagoda1 Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 żabusia napisał(a):Pani Jagodo, czy zatem sunia jest w ogóle adoptowalna? Może najlepiej jednak będzie miała u Państwa? Jest, jeśli znajdzie taki dom, jak nasz.... Quote
rita60 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Jagoda1 napisał(a):Jest, jeśli znajdzie taki dom, jak nasz.... No smiało,kto podejmie wyzwanie:razz: Quote
Himena007 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1783343_3_4_kg_psiej_starosci_bez_szans_na_dom.html Quote
rita60 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Malenka babunia czeka na ten jedyny kochajacy domek........ Quote
Jagoda1 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Nasza kochana Babunia pozdrawia:razz:... Cichutka Myszka bardzo dużo śpi, ma apetyt, oprócz starości nic jej nie dolega. Poza tym zachwyca się Korusiem, "śpiewa" mu, wciąż szuka go, ogonek jej wiruje jak młódce, wylizuje mu pyszczek.... A piesio ma dosyć amorów babci i ucieka przed nią.:evil_lol: W Sylwestra była spokojna, bo...nie słyszy i nie widzi.;) No i jeszcze coraz częściej zapomina, że załatwiać się należy na dworze... Ale cóż..."na stare lata" nikt nie jest doskonały:lol:... Suczynko, dużo zdrowia w Nowym Roku! Quote
togaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jagódko! Tobie też życzymy dużo zdrowia i sił do opieki nad takimi biedami jak sunieczka... I wielki dla Ciebie szacunek za wyrozumiałość i serce dla maleńkiej.... Wszystkiego Najlepszego !!!!! Quote
phase Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 `. Proszę pozdrowić naszą kochaną kuleczkę! :razz::loveu: Dobrze, że chociaż z nielicznych, starszych psiaków ma domek i to ciepło no i co najważniejsze opiekę... Jeszcze jest nasz kochany Misio :-( Quote
togaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f97/domek-dla-malego-pieska-w-typie-ratlerka-128544/ Quote
Ulka18 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Podnosze mala Babulenke. Szukamy domu dla suczynki. Quote
rita60 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Malenka czeka na kochajacy i odpowiedzialny domek.......... Quote
xmartix Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 powoli zastanawiam się nad kumpelą dla mojego starszego prawie jamnika (13lat), powoli, z tym że on pokazuje ząbki gdy inny pies koło jego miski stoi (niby norma), jednak do tego dochodzi wychowanie na rozpieszczonego jedynaka. dlatego zapisałam sobie wątek. bo zależy mi na starszej suni.będę dalej śledzić wątek jak coś Quote
Recommended Posts