Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Myszka jest pod kontrolą weta. Ostatnio dostała leki przeciwzapalne.

Malutka nie nadaje się do żadnej operacji. Z zachowania sądząc, nic ją nie boli, dogadzam jej, więc apetyt ma.

• 4 weeks later...
Posted

Ulka18 napisał(a):
:shake: Ojoj, jeszcze ropomacicze sie wdalo :shake: biedna suczynka.
Dobrze, ze jest pod tak wspaniala Jagódkową opieką, miala szczescie.

Oj miała:multi:zdrowiej malenka...

Posted

Myszce, "przy okazji", nasza "rodzinna" Pani Wet. usunęła trzy ząbki, wyczyściła pozostałe.
Sunia wybudzała się przeraźliwie skowycząc, do tej pory spotkałam się z takim zachowaniem po raz pierwszy. Może dlatego, że nie widzi, nie słyszy, a nowe sytuacje ją stresują?
Dzisiaj Malutka czuje się dobrze, ma apetyt, mam nadzieję, że teraz już będzie dobrze.
Dzięki Wam za miłe słowa...:oops:

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Sunia wybudzała się przeraźliwie skowycząc, do tej pory spotkałam się z takim zachowaniem po raz pierwszy. Może dlatego, że nie widzi, nie słyszy, a nowe sytuacje ją stresują?

Na pewno byla przerażona tym co sie z nia dzieje. Ciesze sie bardzo, ze z babulenka juz lepiej.
Jagódko, a jak Ty sobie dajesz rade ze wszystkim?

Posted

[quote name='Jagoda1']

Myszka odeszła....:-(
Żegnaj, Sunieczko, będzie Ciebie nam brakowało...:-(

O matko dlaczego?Przecież czuła się dobrze po operacji...
Bardzo mi przykro:-(
Ja tez naściągałam do domu starutkie chore psy i nie wiem jak to bedzie gdy zaczną odchodzić,po prostu nie wiem:-(:-(:-(:-(
Myszko...:-(
  • :-(
    Tez mam Myszkę,chorutką..

• Posted

Biedna mala suczka ['] ['] [']
    Dobrze, ze nie odchodzila sama, ze miala kogos, kto sie nią zająl, opiekowal, troszczyl, a przede wszystkim kochał. Dziekuje Ci Jagódko za wszystko co zrobiłas dla Myszenki malej.

Posted

Az mi sie zrobiło gorąco jak przeczytałam tę wiadomośc...ojejku bardzo mi przykro:(sunia miala najpiękniejsze chwile w domku Pani Jagody,kochana,zadbana,szczęsliwa...bardzo mi przykro..Myszunia teraz pewnie ściga się na staruszkowych łapinkach z moją Pusią gdzieś tam na różowych chmurkach
    [*]:(:(:(