Rudzia-Bianca Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 czy ktoś coś wie jak sie łobuzica sprawuje , mam nadzieję że w nowym domu wszystkie drzwi, materace i itp sa całe :) a kciuki cały czas zaciskamy Quote
wiq Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 coś wiadomo? mogę zmieniać tytuł? :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Pełne informacje ma Jadzia, która bezpośrednio kontaktuje się z nowymi właścicielami Luny. Ja wiem tylko tyle, że nowy domek jest gdzieś bardzo blisko Jadzi, a Luna nie demoluje :) Czyli chyba jej się podoba :) Quote
wiq Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 no właśnie zgubiłam do niej numer :placz: Quote
_bubu_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dobcia dzwoniła że wszystko jest w porządku. Luna zostaje. sprawuje się bardzo dobrze. Nowi właściciele mają dobre podejście wiec nie powinno byc problemów. Została już sama i nie było żadnych zniszczeń. Ogłoszenia mozna usuwać :) Quote
peate Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 super, że to wszystko tak dobrze się skończyło :loveu: Quote
basia bonnie Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Uff jak dobrze to czytac!!!! :multi: Quote
Od-Nowa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 bardzosię cieszę i za Lunke i Dobcie :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 _bubu_ napisał(a):Dobcia dzwoniła że wszystko jest w porządku. Luna zostaje. sprawuje się bardzo dobrze. Nowi właściciele mają dobre podejście wiec nie powinno byc problemów. Została już sama i nie było żadnych zniszczeń. Ogłoszenia mozna usuwać :) :multi::multi::multi::multi::multi::sweetCyb::klacz::laola::cunao: Quote
Recommended Posts