Jump to content
Dogomania

młodziutka Luna wyrzucona z pędzącego samochodu - MA DOM! :):)

Recommended Posts

Posted

kopiując tekst z allegro:

Luna to jeszcze psie dziecko - nie ma nawet roku.
Właściciel wyrzucił ją z pędzącego samochodu na oczach wolontariuszki schroniska.
Luna musiała zamieszkać w schroniskowym kojcu. Jej życie stało się koszmarem.
Luna boi się zamknięcia, bardzo męczy sie w ciasnym kojcu.
Jest wesolym towarzyskim psiakiem, kochającym ludzi. Potrzebuje duzo ruchu i zabaw jak każdy młody pies.
Ale po zamknięciu w kojcu jest przerażona.
Pilnie szukamy domu dla tej wyjątkowej suni skrzywdzonej przez człowieka.

Odmień jej los !
Luna jest zaszczepiona i wysterylizowana. To pies średniej wielkosci.

[SIZE=5]kontakt w sprawie adopcji:

tel. 664764778

zdjęcia ze spacerów - niestety spacer w schronisku jest możliwy przez pół godziny - raz na 2 tygodnie..

Posted

a tak ode mnie - sunię przygarnęła dogomaniaczka, dała jej dom stały, a pod jej nieobecność sunia została wydana do schroniska :(

dziewczyna wyłożyła kasę na hotelik, ale sunia ma tam miejsce dopiero od 15 września. teraz przebywa w schronisku i może zostać wydana w nieodpowiednie ręce...

szukamy pilnie nowego domu, gdzie Lunka, młoda, przymilna, żywiołowa sunia będzie mogła zamieszkać już do końca swych dni.

dopóki takie miejsce się nie znajdzie potrzebne są pieniądze na hotelik :(

ja lecę wyszukać coś na bazarki ;)

Posted

Biedna Luneczka :( Będziemy szukać, wierzę, że dom szybko się znajdzie! Jeśli ten jeden jedyny - nie miał możliwości... :(

Wiq, dasz radę wystawić bazarek? Bo jeśli nie, bo np. nie masz czasu, to mogę to zrobić za Ciebie.

Luna prosi o pomoc!!!

Posted

Dopiero teraz przeczytałam , słów mi brakuje :(

Z tego co przeczytałam to Luna jest już w hoteliku, nie w schronie ??? czy coś źle zrozumiałam ?

Kochani nie możemy tak zostawić Dobci i Luny , po pierwsze potrzebny w pierwszym poście jakiś nr konta na który można wpłacac pieniądze na Lunę albo choc informacja że w razie gdyby ktos chciał wpłacić pieniądze to na pw dostanie taki nr i może kontakt do Dobci .

Ja deklaruje na razie 20 zł ale proszę o nr konta na które mam posłać , niestety nie mogę więcej ale w październiku obiecuję też coś posłać gdyby do tego czasu Luna była w hotelu.

Niestety DT z moją Bianą z jej lękami nie mogę dać Lunie :( zwłaszcza że wyjeżdżam i i tak zostawiam moją psinę pod opieka rodziny , ale będę pytać .

Posted

do góry Lunka,
wiadomo co z sunią , czy nadal jest w schronie, w którym schronie ona jest , nie można by tam z kimś porozmawiać żeby jej do 15 nie wydawali nikomu ?

I ja jeszcze raz proszę o jakiś nr konta na który można dokonywać wpłat na Lunę .

Posted

a gdyby zadzwonić tu http://www.hotel-dla-psow.pl/glowna_pl.htm
może mają miejsce , tylko trzeba by jakoś sunie do Wieliczki przetransportować. Od października Dobcia wraca do Krakowa miała by niedaleko do Lunki gdyby ta nie znalazła do tego czasu domu .

A już się tłumaczę dlaczego sama nie dzwonię - pan Tomasz to złoty człowiek przeszedł ze mną 7 światów jak dzwoniłam do niego w sprawie hoteliku dla mojej Luny i co 15 min zmieniałam zdanie więc może lepiej żebym nie ja dzwonila :evil_lol: