Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

porterin napisał(a):
daje mi on kupe radochy tutaj na obczyźnie, i tego na szczęście nic nie jest w stanie mi popsuć.

znam to uczucie i jak najbardziej rozumiem :)
tez tak mam obecnie :)
i oby tak dalej :)

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieci VIKLINKI suczka i piesek z miotu " U "

Canaveral-Staff URODA-wystawiana tylko jeden raz -szkoda bo to typowa sunia wystawowa,ale właściciel obiecał,że od przyszłego roku troszkę z Nią pojeździ

Canaveral-Staff UNIKAT-piesek wystawiany 2 razy(duży i mały wniosek na MŁ.CH.PL.)-niestety więcej nie pokazywany

jak się doproszę to wstawię jeszcze jedno zdjęcie czarnego pieska z tego miotu
Canaveral-Staff URWISA-niestety niegdy nie pokazywanego,
jego koleżanką z podwórka jast AGRAFKA za Staff-Ki

wszystkie 3 pieski mieszkają w Szczecinie ,2 suczki z tego miotu mieszkają w Niemczech niestety nie mam z nimi kontaktu

Posted

A tak wyglądała MALINKA jak miała 4 miesiące

Rozkład procentowy genów przodków MALINY

po 50% -wiadomo(mama i tata)
37,5% - TAKILLA's TRIVIAL Persuit
25% -VICTORY MARCH Pullera
18,75% -HOT Persuit
12,5% - CARTIER Bensolo
12,5% - Judael DANCING Quuen
12,5% - Relim Black ACE

wspólczynnik imberdu - 7,8%
wspólczynnik utraty przodków - 90%
( obliczenia dla 4 pokoleń)

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
U "
Canaveral-Staff URWISA-niestety niegdy nie pokazywanego,
jego koleżanką z podwórka jast AGRAFKA za Staff-Ki

Jeżeli to podwórko jest w Szczecinie a z Agrafką chodzi Tomek, to jest to AGRAFKA Stawka Większa niż Życie :loveu:

Najważniejsze, żeby psiaki trafiały do dobrych domów, do odpowiedzialnych właścicieli. A to czy pies będzie wystawiany czy nie, to sprawy drugorzędne - nie ma czego żałować. Najważniejsze jest dobro psa. Tak przynajmniej ja uważam.

Posted

Najważniejsze, żeby psiaki trafiały do dobrych domów, do odpowiedzialnych właścicieli. A to czy pies będzie wystawiany czy nie, to sprawy drugorzędne - nie ma czego żałować. Najważniejsze jest dobro psa. Tak przynajmniej ja uważam.

Oczywiscie ze tak :cool3: Slowami ze szkoda iz nie beda wystawiane , mialam na mysli tylko to ze to piekne psika i na wystawach napewno mialyby wieeeeeeelllllllllllkie szanse na wieeeeele zwyciestw :razz: Ale wiadomo ze dobry domek dla psiaka to rzecz pierwszorzedan - zgadzam sie :lol:

Posted

[quote name='Alojzyna']Jeżeli to podwórko jest w Szczecinie a z Agrafką chodzi Tomek, to jest to AGRAFKA Stawka Większa niż Życie :loveu:

A to przepraszam za pomyłkę :shake:takie informacje dostałam od właścicielki Urwisa
:x:x:mad::mad:

oczywiście Alojzyna -zgadzam się z Tobą ,że najważniejszy jest dom w którym psina będzie rozpieszczana i kochana na maxa
ale chyba nie zaprzeczysz ,że przyjemnie jest spotkać swoje szczenię na ringu :multi::multi::multi:

Posted

Dzisiaj Patyczak miał dobry dzień :lol:, ja też, dali sie wyspać wreszcie :cool3:

Pogoda była super, więc polatał sobie z piłką w naszym pienknym ;) ogródku

a potem byliśmy na spacerze i tu się nasze szczęście skończyło, bo bateria siadła :lol:

Posted

Sliczny Patyk :loveu:
Dobrze że chociaż te parę fotek udało sie zdziałać :cool3:
Może jak będe na obczyźnie w pobliżu Was to jakoś się spotkamy to wyściskam chłopaka na żywo.
Głaski dla niego :lol:

Posted

HIhihihi
My tzn konkretnie ja będe w Rugby nie wiem czy to daleko czy nie od Was ale napewno będziemy miec pełną walizkę z jedzonkiem z Polski bo mamy już spore zamówienie od znajomych :cool3:

Posted

porterin napisał(a):
o kurcze :crazyeye:, ja chce bigos :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale taki normalny, bo Pudliszki to tu są.

Rugby jest o rzut beretem ;)

Port Erin ale może takie łatwiejsze zamówienia bo jak ja bigosik sporządzę to obawiam się że będziesz wolała Pudliszki a i jeszcze poszczujesz Patykiem :lol:

Posted

dzasta napisał(a):
Port Erin ale może takie łatwiejsze zamówienia bo jak ja bigosik sporządzę to obawiam się że będziesz wolała Pudliszki a i jeszcze poszczujesz Patykiem :lol:

Dobra to ja przygotuje bigos a Ty Justynka go wezmiesz dla Dorki :):cool3:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Justynka, bo będziesz mi się przede wszystkim z bigosem kojarzyć hihihi (swoją drogą był super mniam, mniam) a oni znowu gotują kobrę, chyba z cebulą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, no i do gotowania kobry widzę, że koniecznie trzeba głośno gadać w jakimś narzeczu :mad::mad:

Posted

porterin napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Justynka, bo będziesz mi się przede wszystkim z bigosem kojarzyć hihihi (swoją drogą był super mniam, mniam) a oni znowu gotują kobrę, chyba z cebulą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, no i do gotowania kobry widzę, że koniecznie trzeba głośno gadać w jakimś narzeczu :mad::mad:

hahahah nie dosc ze gdzies daleko , niby anglaia a widze ze masz i odrobine egzotyki w kazdym tego słowa znaczeniu hihi jeszcze tylko Cejrowskiego Wam brakuje.....:evil_lol:

no ładnie z bigosem....ale powiem szczerze ze znalazłam pewna analogie ..nie koniecznie spozywcza hahahah:evil_lol::evil_lol::lol:

Posted

Niekulinarny bigos mi w żadnym wypadku nie przeszkadza w Twoim wykonaniu, raczej obawiam się, że będę się ślinić jak pies Pawłowa na hasło Carbonara :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Co ludzie potrafią jeść w różnych częściach świata to szok :crazyeye:, ostatnio usłyszałam, że w Afryce jada się wiewiórki i że są pyszne :-o

Jeśli chodzi o egzotykę, to jedynym Brytyjczykiem w tym domu jest Patyk, na dokładkę z rodowodem, ale znowu kolorem niezbyt odbiega od pozostałych mieszkańców :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cały przekrój kulturowy, religijny i różnorodne preferencje seksualne do tego :lol:

Posted

HMmm chciałam tak nieśmiało zaproponować żeby Carbonara zrobiła bigosik bo chyba bardziej obtrzaskana w kulinarnych tematach bo co nas nie ugości to coś pysznego jest :eating:
To czyli będziemy cos myśleć z tym bigosem tylko żeby mnie za jakąś terrorystke na pokładzie linii lotniczych nie wzieli ze słoikiem bigosu :stupid:
Wrazie co będziecie mnie obie wykupywać :evil_lol:

Posted

dzasta napisał(a):
HMmm chciałam tak nieśmiało zaproponować żeby Carbonara zrobiła bigosik bo chyba bardziej obtrzaskana w kulinarnych tematach bo co nas nie ugości to coś pysznego jest :eating:
To czyli będziemy cos myśleć z tym bigosem tylko żeby mnie za jakąś terrorystke na pokładzie linii lotniczych nie wzieli ze słoikiem bigosu :stupid:
Wrazie co będziecie mnie obie wykupywać :evil_lol:

Mnie prawie wzięli :evil_lol:, przez salami :eviltong:

Żarty, żartami, z tym bigosem, mnie wystarczy coś bardziej poręcznego, i mniej kłopotliwego ;) naprawdę :lol: ale to może dogadamy się poza anteną ;)

Posted

Hihih no właśnie dogadamy się poza eterem :evil_lol:
A moja koleżanka ostatnio leciała z Antena od Cyfrowego Polsatu to dopiero były jaja na lotnisku :evil_lol: Dobra koniec off-u to temat Patyka :cool3: