strumyk Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 porterin napisał(a):daje mi on kupe radochy tutaj na obczyźnie, i tego na szczęście nic nie jest w stanie mi popsuć. znam to uczucie i jak najbardziej rozumiem :) tez tak mam obecnie :) i oby tak dalej :) Quote
Canaveral-staff Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 dzieci VIKLINKI suczka i piesek z miotu " U " Canaveral-Staff URODA-wystawiana tylko jeden raz -szkoda bo to typowa sunia wystawowa,ale właściciel obiecał,że od przyszłego roku troszkę z Nią pojeździ Canaveral-Staff UNIKAT-piesek wystawiany 2 razy(duży i mały wniosek na MŁ.CH.PL.)-niestety więcej nie pokazywany jak się doproszę to wstawię jeszcze jedno zdjęcie czarnego pieska z tego miotu Canaveral-Staff URWISA-niestety niegdy nie pokazywanego, jego koleżanką z podwórka jast AGRAFKA za Staff-Ki wszystkie 3 pieski mieszkają w Szczecinie ,2 suczki z tego miotu mieszkają w Niemczech niestety nie mam z nimi kontaktu Quote
Canaveral-staff Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A tak wyglądała MALINKA jak miała 4 miesiące Rozkład procentowy genów przodków MALINY po 50% -wiadomo(mama i tata) 37,5% - TAKILLA's TRIVIAL Persuit 25% -VICTORY MARCH Pullera 18,75% -HOT Persuit 12,5% - CARTIER Bensolo 12,5% - Judael DANCING Quuen 12,5% - Relim Black ACE wspólczynnik imberdu - 7,8% wspólczynnik utraty przodków - 90% ( obliczenia dla 4 pokoleń) Quote
klaudia&Manta Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Nprawdrdzo podobaj mi sie psiaki z tego miotu :loveu: taki sliczne zwarte sa :cool3: No szkoda tylko ze ich wlascicielom brak checi do wystaw :shake: Quote
Alojzyna Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Canaveral-staff napisał(a):U " Canaveral-Staff URWISA-niestety niegdy nie pokazywanego, jego koleżanką z podwórka jast AGRAFKA za Staff-Ki Jeżeli to podwórko jest w Szczecinie a z Agrafką chodzi Tomek, to jest to AGRAFKA Stawka Większa niż Życie :loveu: Najważniejsze, żeby psiaki trafiały do dobrych domów, do odpowiedzialnych właścicieli. A to czy pies będzie wystawiany czy nie, to sprawy drugorzędne - nie ma czego żałować. Najważniejsze jest dobro psa. Tak przynajmniej ja uważam. Quote
klaudia&Manta Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Najważniejsze, żeby psiaki trafiały do dobrych domów, do odpowiedzialnych właścicieli. A to czy pies będzie wystawiany czy nie, to sprawy drugorzędne - nie ma czego żałować. Najważniejsze jest dobro psa. Tak przynajmniej ja uważam. Oczywiscie ze tak :cool3: Slowami ze szkoda iz nie beda wystawiane , mialam na mysli tylko to ze to piekne psika i na wystawach napewno mialyby wieeeeeeelllllllllllkie szanse na wieeeeele zwyciestw :razz: Ale wiadomo ze dobry domek dla psiaka to rzecz pierwszorzedan - zgadzam sie :lol: Quote
Canaveral-staff Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Alojzyna']Jeżeli to podwórko jest w Szczecinie a z Agrafką chodzi Tomek, to jest to AGRAFKA Stawka Większa niż Życie :loveu: A to przepraszam za pomyłkę :shake:takie informacje dostałam od właścicielki Urwisa :x:x:mad::mad: oczywiście Alojzyna -zgadzam się z Tobą ,że najważniejszy jest dom w którym psina będzie rozpieszczana i kochana na maxa ale chyba nie zaprzeczysz ,że przyjemnie jest spotkać swoje szczenię na ringu :multi::multi::multi: Quote
klaudia&Manta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 przyjemnie jest spotkać swoje szczenię na ringu no wađnie :razz: Na pewno tak i wlasnie o to mi chodzilo :cool3: A tzm bardfyiej milo sie patryz jak takie sycyenie wzgrywa :cool3: Quote
porterin Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dzisiaj Patyczak miał dobry dzień :lol:, ja też, dali sie wyspać wreszcie :cool3: Pogoda była super, więc polatał sobie z piłką w naszym pienknym ;) ogródku a potem byliśmy na spacerze i tu się nasze szczęście skończyło, bo bateria siadła :lol: Quote
dzasta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Sliczny Patyk :loveu: Dobrze że chociaż te parę fotek udało sie zdziałać :cool3: Może jak będe na obczyźnie w pobliżu Was to jakoś się spotkamy to wyściskam chłopaka na żywo. Głaski dla niego :lol: Quote
porterin Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Zapraszamy :loveu: Koledzy, którzy gotują kobrę po 23 też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dzasta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 HIhihihi My tzn konkretnie ja będe w Rugby nie wiem czy to daleko czy nie od Was ale napewno będziemy miec pełną walizkę z jedzonkiem z Polski bo mamy już spore zamówienie od znajomych :cool3: Quote
porterin Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 o kurcze :crazyeye:, ja chce bigos :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale taki normalny, bo Pudliszki to tu są. Rugby jest o rzut beretem ;) Quote
dzasta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 porterin napisał(a):o kurcze :crazyeye:, ja chce bigos :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale taki normalny, bo Pudliszki to tu są. Rugby jest o rzut beretem ;) Port Erin ale może takie łatwiejsze zamówienia bo jak ja bigosik sporządzę to obawiam się że będziesz wolała Pudliszki a i jeszcze poszczujesz Patykiem :lol: Quote
porterin Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Szczerze mówiąc zadowolę się czymkolwiek, byleby tardycyjnie polskim :lol:, bo już nie mogę :cool3: Quote
Carbonara Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 dzasta napisał(a):Port Erin ale może takie łatwiejsze zamówienia bo jak ja bigosik sporządzę to obawiam się że będziesz wolała Pudliszki a i jeszcze poszczujesz Patykiem :lol: Dobra to ja przygotuje bigos a Ty Justynka go wezmiesz dla Dorki :):cool3: Quote
porterin Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Justynka, bo będziesz mi się przede wszystkim z bigosem kojarzyć hihihi (swoją drogą był super mniam, mniam) a oni znowu gotują kobrę, chyba z cebulą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, no i do gotowania kobry widzę, że koniecznie trzeba głośno gadać w jakimś narzeczu :mad::mad: Quote
Carbonara Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 porterin napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Justynka, bo będziesz mi się przede wszystkim z bigosem kojarzyć hihihi (swoją drogą był super mniam, mniam) a oni znowu gotują kobrę, chyba z cebulą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, no i do gotowania kobry widzę, że koniecznie trzeba głośno gadać w jakimś narzeczu :mad::mad: hahahah nie dosc ze gdzies daleko , niby anglaia a widze ze masz i odrobine egzotyki w kazdym tego słowa znaczeniu hihi jeszcze tylko Cejrowskiego Wam brakuje.....:evil_lol: no ładnie z bigosem....ale powiem szczerze ze znalazłam pewna analogie ..nie koniecznie spozywcza hahahah:evil_lol::evil_lol::lol: Quote
porterin Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Niekulinarny bigos mi w żadnym wypadku nie przeszkadza w Twoim wykonaniu, raczej obawiam się, że będę się ślinić jak pies Pawłowa na hasło Carbonara :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co ludzie potrafią jeść w różnych częściach świata to szok :crazyeye:, ostatnio usłyszałam, że w Afryce jada się wiewiórki i że są pyszne :-o Jeśli chodzi o egzotykę, to jedynym Brytyjczykiem w tym domu jest Patyk, na dokładkę z rodowodem, ale znowu kolorem niezbyt odbiega od pozostałych mieszkańców :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cały przekrój kulturowy, religijny i różnorodne preferencje seksualne do tego :lol: Quote
dzasta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 HMmm chciałam tak nieśmiało zaproponować żeby Carbonara zrobiła bigosik bo chyba bardziej obtrzaskana w kulinarnych tematach bo co nas nie ugości to coś pysznego jest :eating: To czyli będziemy cos myśleć z tym bigosem tylko żeby mnie za jakąś terrorystke na pokładzie linii lotniczych nie wzieli ze słoikiem bigosu :stupid: Wrazie co będziecie mnie obie wykupywać :evil_lol: Quote
porterin Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 dzasta napisał(a):HMmm chciałam tak nieśmiało zaproponować żeby Carbonara zrobiła bigosik bo chyba bardziej obtrzaskana w kulinarnych tematach bo co nas nie ugości to coś pysznego jest :eating: To czyli będziemy cos myśleć z tym bigosem tylko żeby mnie za jakąś terrorystke na pokładzie linii lotniczych nie wzieli ze słoikiem bigosu :stupid: Wrazie co będziecie mnie obie wykupywać :evil_lol: Mnie prawie wzięli :evil_lol:, przez salami :eviltong: Żarty, żartami, z tym bigosem, mnie wystarczy coś bardziej poręcznego, i mniej kłopotliwego ;) naprawdę :lol: ale to może dogadamy się poza anteną ;) Quote
dzasta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Hihih no właśnie dogadamy się poza eterem :evil_lol: A moja koleżanka ostatnio leciała z Antena od Cyfrowego Polsatu to dopiero były jaja na lotnisku :evil_lol: Dobra koniec off-u to temat Patyka :cool3: Quote
Canaveral-staff Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 MALINA :hand::hand::hand::hand: Quote
porterin Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Specjalnie dla tych, którzy stęsknili się za moją łysiną ;) przykro mi, lepszych fotek Patyczak się dzisiaj nie dorobił :evil_lol: Quote
Recommended Posts