Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
na wyspach leje a w Polsce nad morzem taki mróz,że aż w dupsko szczypie ;);)
...
jak przyszłam rano ze spaceru to psy przepychały się przy piecu

A Ty tez z nimi probowalas sie dopchac i tylek wygrzac???:evil_lol::evil_lol:
Wredoty tak pancie wypychaly? :)

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie wiem jak Irlandia ;)
Połowa mojej rodziny koczowała na lotnisku w Glasgow, i żeby dostać się do domu na Wigilię jadą dzisiaj w nocy do Liverpoolu, Heathrow i Gatwic ma 30 nieodlecianych samolotów, druga połowa mojej rodziny szukała 6 dni bagażu i to wszystko podobno przez mgłę :lol:, chyba w Pyrzowicach :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

No coś tu ucichło :mad::mad::mad:
A taki fajny piesio!!! A jak patrzę na te foteczki to zazdroszczę figurki :loveu: moja Rava teraz ma chyba tyle co on tu na zdjęciach i jest dwa razy tak szeroka! tzn tylko brzuch :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzięki za życzenia!!! Wszystkiego najlepszego dla Ciebie, a od Snookera dla Ojczulka i Zośki.
A tu macie kilka fotek, żeby nie było, że w ogóle ucichliśmy. Po prostu mamy teraz obaj nową Panią i nowy dom i dopiero od niedawna mamy internet w tym domu.

Posted

Pozdrowienia od Tatuśka, ślicznie się chłopak rozwija:loveu::loveu::loveu:
Mam nadzieję że teraz to już się nie będę musiał dokopywać żeby znaleźć wasz temat:mad:;)

Proszę o regularne wizyty z foto-relacjami:razz::lol:

Pozdrawiam serdecznie.

Ps. świetne fotki!!!

Posted

e no Sebastian, nie mów, że masz koło domu krzaki konserwowane od 900 lat i do tego hotel, w którym straszy, a który kiedyś był opactwem cysterskim :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
God Save The Queen ;)

Posted

[quote name='porterin']e no Sebastian, nie mów, że masz koło domu krzaki konserwowane od 900 lat i do tego hotel, w którym straszy, a który kiedyś był opactwem cysterskim :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
God Save The Queen ;)

Nie, no masz rację...u mnie jest fajniej:lol:

Panorama:Bytów-moje miasto.

Zamek XIVw,

Jeziora koło domu na spacerki

Rzeka

I tam takie;)
Pozdrawiam.