Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W życiu zdarzają się różne rzeczy i wydarzenia, których nie jesteśmy w stanie zrozumieć... jednak uważam, że nie dzieją się one bez powodu...
Mi zginął Reksio i choć jest mi ciężko zrozumieć dlaczego powoli zaczynam rozumieć po co... otworzyło mi oczy na całe nieszczęście psiaków i nie tylko i pokazało, że bez pomocy nas ludzi one nie mają szans.

Ja mam nadzieję, że znajdę moją zgubę, a ta średniej wielkości 5-6 letnia suczka powoli traci wiarę w to, że znajdzie swój jedyny wspaniały dom.
Pomóżmy jej tą wiarę w nas ludzi odzyskać.

2369/06
Tina - 6 lat, suczka, nieduża. Grzeczna, łagodna, przyjazna i wylewna. Wspaniały pies zarówno dla osoby starszej jak i młodej. Czeka na nowy dom już 2 lata :-(

Psiunka bardzo źle znosi warunki schroniskowe.
A znajduje sie we wrocławskim schronisku.
Ona będzie każdemu wdzieczna kto pomoże jej znaleźć domek.

Pani ze schroniska sprawdzila Tinkę:
psinka sprawdzona... wprawdzie nie bezposrednio na dzieci bo wiadomo dzieci w schronisku malo ale jak reaguje na stres....

przyciskana, przytulana, podnoszona chce tylko uciekac...

Ogłoszeni Tiny vel Toli ;)
[url=http://wroclaw.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/226463-podaruj_mi.html]Podaruj mi dom, Wroc

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O to tak jak ja. Zwiedzalam rozne schroniska i dosc sie napatrzylam. Prawie to odchorowalam. Morusek sie nie znalazl ale za to troche innych psow znalazlo domy. I moze tak mialo byc? pomoge Ci porobic ogloszenia, tylko daj namiary na kogo.