Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najbardziej to chyba kocham te jego oczka, takie łobuzerskie. Jak patrzy do góry to są szpiczaste. Naprawdę. Lenka ma zupełnie inne. Takie spokojne.

522PiekneIrydzio.jpg

9Lenka.jpg

Posted

UWAGA, wklejam naszego kanadyjskiego leosia od TJ - Yogiego i uroczą kotkę Matyldę.

Yogi jak wspomniałam mieszka w Kanadzie i waży 68 kg.

IMG_0154.jpg

IMG_0152.jpg

IMG_0151.jpg

IMG_0150.jpg

IMG_0116.jpg

KolacjaMatyldy011.jpg

KolacjaMatyldy014.jpg

Posted

Coś Ty, ta starsza olewa je zupełnie, czasami tylko pacnie łapą, a młodszy to beton psychiczny. Nic go nie rusza. Nie obraża się, nie boi się, nie jest pamiętliwy. Chciałabym mieć taką psychę :P :P :P

Posted
A mnie najbardziej podoba sie ta fotka gdzie Lena tą wielką dziure wykopala.To bylo w ogrodzie?I zawsze takie wielkie kopie? :D :D :D

552Lenkawdziurze.jpg

550Lenkawyskakujezdziury.jpg

To zaraz za domem. Słowo daję, do fundamentów się dokopała. Wczoraj pracowicie zakopywałam to dzieło, żeby dom nie podmakał. A ona swoje. Będziemy tak na zmianę.

Posted
Ada może ona czuje coś w tych fundamentach? :D :D :D :D

Nie zakopaliście tam nikogo? :D :D :D :D :D :D

My tu mieszkamy od 2 miesięcy. Ale może byli właściciele... Jakaś gotówka by sie przydała. :D

Posted
No taaa... to taki husky-podkopywacz to pikuś przy niej... :o :lol:

Powiedziałabym pikuś do kwadratu. Uparta bestia. Ciekawa jestem kto kogo przetrzyma :lol: