Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karilka']Mieszkanie mam znalezione, bardzo sie ciesze, ze chociaż to sie udało szybko znaleźć.Wymóg: jeden pies a najlepiej wcale. Mam ich 3.
Inka MUSI ZNALEŹĆ dom lub COKOLWIEK.
Iwaś tymczasowo zostanie z moją mama (pracuje po 10 - 12 godzin:placz:)
Dolar zamieszka ze mną...

Napisałam już do malawaszki, że potrzebuje dobrego domu dla MOJEGO psa. Moze coś sie znajdzie bo pies 12 godzin sam w domu to jest jakieś nieporozumienie. Do tego bez wybiegania... + częste delegacje paro dniowe... To jest krzywda...[/quote]

No właśnie!!!W przypadku tej dogomaniaczki,to inna dogomaniaczka wynajęła jej mieszkanie-ciasne,ale psy i koty mogła wziąść.W przypadku KWL część jego psów poszła chyba do tymczasów.Wszystko rozegrało się w kilka chwil!

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Renata5']No właśnie!!!W przypadku tej dogomaniaczki,to inna dogomaniaczka wynajęła jej mieszkanie-ciasne,ale psy i koty mogła wziąść.W przypadku KWL część jego psów poszła chyba do tymczasów.Wszystko rozegrało się w kilka chwil![/quote]

Marzenia:roll:...

Posted

[quote name='Renata5']No właśnie!!!W przypadku tej dogomaniaczki,to inna dogomaniaczka wynajęła jej mieszkanie-ciasne,ale psy i koty mogła wziąść.W przypadku KWL część jego psów poszła chyba do tymczasów.Wszystko rozegrało się w kilka chwil![/quote]

Marzenia:roll:...

Iwaś:
[IMG]http://www.dogomania.pl/pics/2006/12/27/1167218967-958035.jpg[/IMG]

Dolaś:
[IMG]http://www.dogomania.pl/pics/2008/8/24/1219572561-3969660.jpg[/IMG]

Inka:
[IMG]http://images39.fotosik.pl/6/be43cd5ec399c301.jpg[/IMG]

3 nieszczęśników. Nie zdają sobie jeszcze sprawy, że czeka ich coś takiego...:-(:shake:

Posted

[quote name='pixie']Karilko trzeba zmienic tytul na ALARM DLA INKI! nie ma domu! czy cos w tym rodzaju..
i podrzucac no i ze LODZ![/quote]

Popieram!!Czasu jest więcej niż MAŁO!!!

Posted

Tylko,że dogomaniaczka była z Krakowa,a KWL z Wa-wy.Czy Łódź stanie na wysokości zadania i pomoże-nie wiem:shake:

Posted

[quote name='Karilka']Nie wiem co sie robi z ogłoszeniami. Chyba sie je zakłada:eviltong:.

SPRAWA JEST PILNA![/quote]

[COLOR=RoyalBlue][B]Ale ja wiem, że się je zakłada i jak ;)
Tylko pytam czy ma byc zwykłe czy dodawać tekst o tym , że sprawa pilna i Inka dom musi znaleźć do jutra? Z jednej strony moze szybko znaleźc dom a z drugiej taka szybka decyzja nowego domku... Nie zbyt pochopna? Zeby potem nie zostala zmieniona...
O to pytałam :)[/B][/COLOR]

Posted

Ona ma Allegro i ogłoszenia robione przez Karolę na ale.gratka, kupsprzedaj, kupiepsa, lodz.gumtree, gumtree, eoferty i animalii.

Popytam swoich znajomych z Łodzi, może ktoś mógłby ją na jakiś czas przyjąć. Tylko że to nie byłby tymczas na czas nieokreślony a raczej taki bardzo awaryjny :(

Posted

Karilka - przywieź ją do mnie :)
Nie ma problemu, do końca września mogę się nią zajać, do tego czasu powinna spokojnie znaleść dom :) Tylko tak jak mówiłam, tzreba będzie zrobić bazarku, bo ja jestem spłukana...

Posted

[quote name='Kolia']Karilka - przywieź ją do mnie :)
Nie ma problemu, do końca września mogę się nią zajać, do tego czasu powinna spokojnie znaleść dom :) Tylko tak jak mówiłam, tzreba będzie zrobić bazarku, bo ja jestem spłukana...[/quote]

:multi::multi::multi:
[COLOR=RoyalBlue][B]Kolia dziękujemy!!
Oby mała szybko znalazła DS :)[/B][/COLOR]

Posted

Dla sprecyzowania:
Oferuję małej dach nad głową do 31 września. Tylko potrzebuję wsparcia na jedzonko, mam tylko dorosłą karmę i brak funduszy :( Klatka razem z sunią mile widziana ;)