Pestka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Heej! Śliczny psiak! :razz: Zapraszam do nas. Quote
Weronikaa Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Dziękuję :loveu: Rewanż u Ciebie w Galerii :cool3: Quote
Weronikaa Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Dziękujemy :p Dziś nagrałam sporo filmików z Tofusiem, no i kilka fotek cyknęłam, więc postaram się w najbliższym czasie wstawić do Foto-Galerii :cool3: Teraz krótko zrelacjonuję, co u Tofiego. No więc ostatnie dni spędza przeważnie na polku, ciesząc się z pięknej, złotej jesieni. Jeśli już jest w domu to tylko po to by coś przekąsić albo wyciągnąć mnie na spacer :lol: Wieczory za to uwielbia spędzać przy grzejniku, na swojej ukochanej podusi ;). Ostatnio pisałam, że ma problemy z sierścią. Na szczęście pięknie to zarasta nową warstwą. Quote
Weronikaa Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Po dość długiej przerwie, powracam z nowymi fotami :cool3: (mam też wiele filmików, ale zastanawiam się czy do Foto Blogów można wstawiać filmy, nie chcę dostać bana czy coś :cool1:) No to tyle, na razie ;) I tak zrobione komórką, więc jakość słaba. Wybieram się z Tofkiem do wetki. Jego ślady na łapkach są niepokojące.. Tofcio ściska :loveu: :cool3: Quote
Ulaa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Świetne foty!! No i filmiki :) aaaaale świnię Tofek upolował ;) Quote
Weronikaa Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Chodzi Ci o tą świnkę-gumolkę ? Hehe, :lol: Jak miałam 2 latka mama mi ją kupiła, a teraz Tofi się nią bawi :p Quote
Weronikaa Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Ale cisza u Tofcia :mad:;) Wreszcie mam nowy aparat więc będą zdjęciaaaaa :multi::lol: W najbliższym czasie, może w weekend :p Quote
Weronikaa Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 U Tofusia wszystko w jak największym porządku :p Jest strasznie aktywny, dlatego musimy dużo czasu spędzać na zabawie, spacerkach i rozładowywaniu energii :evil_lol: Wczoraj przyjechali do nas goście, Tofecek był bardzo grzeczny, mimo, że prawie zawsze szaleje na widok gości i popisuje się :cool1: Tym razem jednak nie.. :cool3: Jak tylko przerzucę zdjęcia na kompa to wstawiam do galerii ! Uściski od Tofunia - ADHD-owca :evil_lol: Quote
Weronikaa Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Pozdrawiamy i zapraszamy :loveu::cool3: Quote
Weronikaa Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Wstawiam fotki Tofka... :lol: : Nie oddam Ci tej piłki ! Nie ma mowy ! :eviltong: To mój teren :razz: Popatrz na moje uszyyyyyyyyyyyyyyyyy :lol: 'Oops..! I did it agine...!' :evil_lol: Spanko pod kaloryferem ! To jest to ! :loveu: Zaraz CD... :eviltong: Quote
Weronikaa Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Paaszczaaak :scream_3: Łaaah, zjem Cię ;) Dostojność :cool1: Uwielbiam fotki :lol: Ktoś idzie... :shocked!: Podam Ci łapkę :p Za moment kolejne nowe foty... ;) Quote
Weronikaa Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Poddaję się :oops: Śpię ! Nie przeszkadzaj mi ! :sleep2: Ja z moją świneczką ukochaną :loveu: Dam jej buziaka :kiss_2: No otwórz wreszcie te drzwi ! :mad: CD :lol: Quote
Weronikaa Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Jesień :loveu: Haa ! :lol: Nie złapiesz mnie ! Badam teren... :cool1: W pogoni... Z patykiem ;) Ładne mam oczka ? :multi: Mój prawy profil :cool3: Uwielbiam gryźć :biggrina: Zaraz następne zdjęcia.... :p Quote
Weronikaa Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Brak komentarza... :loveu: Na spacerku z pańciami :lol: A co to ??? Jakie fajne ! Chooodźmy bilżej ! :-o Z moimi najlepszymi kumplami, u babci :cool1: To był super dzień :multi: To tyle fotek ;) Pozdrawiamy :lol: Quote
Ulaa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ale się namęczyłaś z wstawianiem! śliczne fotki :loveu: Tofek to szczęśliwy psiak :loveu: ma fajne życie. planujecie się odjajczyć? Quote
Weronikaa Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Ulaa napisał(a):ale się namęczyłaś z wstawianiem! śliczne fotki :loveu: Tofek to szczęśliwy psiak :loveu: ma fajne życie. planujecie się odjajczyć? Zrekompensowałam się, bo długo żadnych fot nie było, więc wypadało cosik dać ;) A o kastracji muszę pogadać z mamą. Tofi nigdy nie był wypuszczany poza ogrodzenie i podwórko, więc na panienki raczej nie pójdzie :evil_lol: Jak podejmiemy decyzję to napiszę. :p Quote
Ulaa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Chodzi o zdrowie... Aby uchronić go w przyszłości przed okropnymi cierpieniami z powodu prostaty - niestety praktycznie każdy starszy piesek ma z tym problemy :shake: więc lepiej przeciwdziałać już za młodu! Quote
Weronikaa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Masz rację... Gdyby to zależało tylko ode mnie to pies miałby kastrację na 100 %, no ale mama ciągle myśli. Quote
Weronikaa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 No tak, koniecznie muszą się kiedyś poznać z Lady ;) :lol: EDIT : Kurcze, posty przeskakują :mad: Quote
Jade_Natalia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ale on jest fajnyy:loveu: i lubi piłki, tak jak moja Lady:eviltong: Quote
Cavy Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Bannerek gotowy: jak masz jakieś uwagi to pisz śmiało ;) Quote
Weronikaa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Jest wspaniały, Cavy :loveu: Dzięki kochana :multi: Jeśli już, to chciałabym się dowiedzieć w jakim programie robisz takie świetne bannerki ? :lol: Quote
Cavy Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Fajnie że się podoba, w photoshopie :razz: może jakieś nowe fotki tofiiego? :P Quote
Weronikaa Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Na razie nie mam nowych. Jak tylko zrobię - dodam :razz: Quote
Recommended Posts