Jump to content
Dogomania

>> Galeria Najbardziej Zwariowanego Psa :) Tofi :) <<

Czy podoba Ci się galeria Tofiego :) ?  

4 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się galeria Tofiego :) ?

• Tak, bardzo ! :) Jest świetna, fajne fotki i ładny całokształt :)
    • Nie przypadła mi do gustu.
      0
    • Nie mam zdania. Pół na pół ;)
      0

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ochhh, i to jak :loveu: <ale oprócz tego, że słodki, to jeszcze krejzi, bo po prawie roku wspólnego przebywania ze mną musi być 'nie teges' :cool3: :D>

ZAPRA[COLOR=Pink]S[COLOR=Navy]Z[COLOR=Cyan]A[COLOR=Red]M[COLOR=Gray]Y :multi::multi::multi:

Posted

Dziś odwiedziła nas ciocia z ONkiem :cool3: Tofi, jak zwykle gdy go widzi, zaczął skakać i wariować... Bawili się ładnie, co jest najważniejsze :loveu:

Mam kilka nowych fotek, postaram się wstawić je w najbliższym czasie :)

Posted

Oops, coś długo w galerii nie pisałam :oops: Nadrobię więc zaległości :cool3:

W niedzielę popołudniu Tofi wpadł do młynówki, która płynie obok naszego podwórka.. :-( Nie jest tam głęboko, bo gdzieś od 50-150 cm, no ale jednak, i woda zimna.... Było to tak : Tofi, jeśli już idzie na drugie podwórko to idzie z kimś, ale sam bardzo rzadko, bo łapie tam wróble itp. A w niedziele przyjechali do nas goście, no i ogólny harmider wywołał, że ktoś bramkę na drugi ogród otworzył. No więc oczywiście Tofek skorzystał z okazji i poleciał tam.
Goście sobie siedzą, gadają, moja rodzinka też.. Ja w końcu pytam : Gdzie jest Tofuś ??? Dostałam odpowiedź : Biega sobie po podwórku. Okej, okej, nie martwiłam się. Ale kiedy minęło trochę czasu, poszłam na dwór. Wołam Tofcia, wołam, i nic. W końcu usłyszałam jego pisk. Nie minęły DOSŁOWNIE 3 sekundy, a już tam byłam. Cały mokry, trzymał się kładki i piszczał :-( Wyciągnęłam go (sama nie wiem, jak znalazłam siły, aby podnieść z wody mokrego, 20-kilowca... ;)). Strasznie się cieszył ! Otrzepał się i... zapomniał o wszystkim :multi: Na szczęście to tylko jeden taki incydent (przykry incydent) od czasu jak Tofi u nas mieszka :lol:

Teraz siedzi sobie u babci na dole, ale powinien za chwilkę przyjść, aby się ze mną przywitać, bo nawet mnie nie zauważył, jak przyszłam ze szkoły :mad:

Postaram się wstawić nowe fotki, bo pare tam mam, ale jeszcze dorobimy kilka i komplet będzie :) Zresztą teraz weekend, więc na pewno będę mieć chwilkę czasu :cool3:

Posted

Z[SIZE=6]a[SIZE=5]p[SIZE=4]r[SIZE=3]a[SIZE=2][COLOR=Magenta]s[SIZE=1][COLOR=Pink]z[SIZE=2][COLOR=MediumTurquoise]a[SIZE=3][COLOR=Lime]m[SIZE=4][COLOR=Plum] [SIZE=5][COLOR=Magenta]:lol::lol::lol:

Posted

Ajj, nawet nie mów o Sarce... bardzo mi jej żal... :-(

A wiesz, jak był malutki to miał taką śliczną, dużą i wyraźną kreseczkę, później znikła mu całkowicie, a teraz przez wakacje znów się odnowiła :cool3: Przystojniak, co ? :D

• 2 weeks later...
Posted

O qrcze, ale się tu cichutko zrobiło :-o Hmm.. a to głównie za sprawą moją, bo chora byłam ostatnio, i zapomniałam o galerii.

U Tofcia wszystko w porządku, teraz przez te parę cieplejszych dni biega po polku, cieszy się bardzo, że ładnie słońce świeci. Wtedy kiedy deszcz padał to nawet nosa z domu nie chciał wychylić, ani siusiać na pole też nie :mad:;)
Niestety, nie mam zbyt dużo nowych fotek, ponieważ zepsuł mi się aparat i teraz nie mam czym zdjęć robić :-( Postaram się jednak wrzucić coś z ostatnich dni przed inwazją zepsucia ;)

Tofuś & Tosia & Śnieżynka [COLOR=YellowGreen]ZAPRASZAJĄ [COLOR=SeaGreen]i POZDRAWIAJĄ :loveu::loveu::loveu:

Posted

A jednaaak :eviltong::eviltong: Wstawiam :lol:

Są to fotki starsze, ale nie mające więcej niż miesiąc z pewnością.. Mam niestety zepsutą komórkę i aparat (ledwo żyję.. :cool1:) i nie mam czym robic zdjęć.

Postaram się dziś wstawić filmiki na youtube. Później podlinkuję i wstawię tu. Jak mi się uda, oczywiście :roll::cool3:

Jak piłkarz :lol: Wygląda tu jak pies wystawowy haha;)

Ozorek :evil_lol:

Yee :D wygibasy :D

Przyłapany na spanku wieczorkiem :loveu:

CDN :loveu:

Posted

Znów w pierzynce :cool1:

Kiedy jeszcze było ciepło... :cool3:

Nie komentuję... :lol:

...bo tej Mordy nie da się zapomnieć ! :cool1:

Patroluje teren :cool3:

ToFeCuŚ :loveu:

Posted

Tofek ma jakieś delikatne przetarcia na skórze i w tych miejscach nie ma sierści. Są to dwa maleńkie (1 cm) 'placki'. Na razie obserwuję. Nie gryzie tego, nie drapie, nie skubie... Na razie wszystko ok. Zobaczy się za jakiś czas.
Postaram się tez dodać te filmy na youtube. :lol: