Ulaa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Tyle osób do jednego psa, odwrotnie niż u mnie... Tyle psów na jedną osobę (+ 2 z "doskoku"). Gdzie tu sprawiedliwość? ;) Quote
Klaudysiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Weronika13 napisał(a):Ojj... wcale nie takie łagodne.. wręcz aż agresorek mały :evil_lol: To ja zwracam najwyższy honor :diabloti:. Takie małe, a wredne...Skąd ja to znam?:razz: Quote
Weronikaa Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Ulaa napisał(a):Tyle osób do jednego psa, odwrotnie niż u mnie... Tyle psów na jedną osobę (+ 2 z "doskoku"). Gdzie tu sprawiedliwość? ;) No widzisz :eviltong: Ale Tofuś ma dobrze hahaha :lol: Myślę, że u Ciebie jest takie małe zainteresowanie suniami, bo każdy jest pod urokiem ich dostojności i aż boi się do nich podejść :cool3: Oczywiście żart :loveu: Klaudysiaczek napisał(a):To ja zwracam najwyższy honor :diabloti:. Takie małe, a wredne...Skąd ja to znam?:razz: Hehehe, chyba znów Cię off topuję, ale wcale nie małe :lol: ooojć, i to caaałkiem spore :cool3: miała być kruszynka, a wyszedł bochen :D:D:D Quote
Klaudysiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 To ja już ślepa jestem :evil_lol:. Ile ona ma w kłębie? :evil_lol: Quote
Weronikaa Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):To ja już ślepa jestem :evil_lol:. Ile ona ma w kłębie? :evil_lol: 43 cm w kłębie :loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Uuuuu.... To już średnia wredota :loveu:. Zapraszamy także do naszej galerii :loveu:. Quote
Weronikaa Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Nooo, i to bardzo średnia hahaha :lol: Quote
Ulaa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Gdzie nowe fotki? Moze ten nowy nabytek od babci? Quote
Weronikaa Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Specjalnie dla Ulii :lol: nowe zdjęcia :cool3: : (nie pytajcie mnie co Tofuś tu robił... :D spał...... :D) cdn ;) Quote
Weronikaa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Dziękuję bardzo :cool3::cool3::cool3: Dziś będzie reszta zdjęć. Miałam wstawiać wczoraj, ale musiałam wyjść ;) Ale najlepsza historia zdarzyła się dziś :lol: Niestety nie widziałam tego całego zajścia, bo w szkole się płaszczyłam. Przyjechali do nas goście z wodociągów. A że Tofi jest dość cięty na takie spotkania, mama z babcią zamknęły go w ogrodzie... Natomiast okno do pokoju mojej babci było otwarte (babcia mieszka na bardzo niskim parterze) :razz: Domyślacie się co zrobił zdesperowany Tofek ???? Wlazł przez okno !! :D Dziadek jak zobaczył go w pokoju, przetarł oczy i zapytał skąd ten pies się tu wziął, bo przecież przed chwilą był zamykany na ogródku :cool3: Ponoć było tyle śmiechu, że szok :lol!: Sami widzicie, jaki z Tofusia krejzol :bigcool: Dziś na pewno dam resztę fotek :loveu: Quote
Weronikaa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 A więc zdjęcia :loveu: : zaraz kolejna porcja fotek... ;) Quote
Weronikaa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Znalazłam zdjęcia, jak Tofuś był jeszcze taaaaki malutki :loveu::loveu::loveu: (niestety jakość nie najlepsza, bo robione komórką..) :cool3: : Quote
Weronikaa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 A teraz wstawię zdjęcia pieska, którego znalazłam (szczeniaczek, ma około 6. msc, śliczny, jamnikowaty :loveu: zamieszkał u mojej babci :multi:) : Quote
Ulaa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Na moje oko to ten szczeniak ma 4 miesiące, sądząc po rozwoju sierści i fizjonomii mordki ;) Quote
Weronikaa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Ulaa napisał(a):Na moje oko to ten szczeniak ma 4 miesiące, sądząc po rozwoju sierści i fizjonomii mordki ;) No więc jeszcze młodszy niż przypuszczaliśmy :cool3: dzięki za info Ulaa :lol: Quote
Weronikaa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Na dobranoc jeszcze raz hopam i ... Z[SIZE=6]A[SIZE=5]P[SIZE=4]R[SIZE=6]A[SIZE=5][COLOR=YellowGreen]S[SIZE=4][COLOR=Red]Z[SIZE=7][COLOR=Plum]A[SIZE=5][COLOR=Cyan]M :multi::multi::multi: Quote
Klaudysiaczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 A gdzie zdjęcie dla mnie? :-D Pozdrawiam :kiss_2:. Quote
Weronikaa Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Ojjć, no będą, będą :oops: :lol: W ten weekend na pewno :cool3: Zrobię Tofeckowi nowe fotki :loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Weekend dobra rzecz :loveu:. No, ale fna fotki czekamy :mad:. Bo chciwość to takie brzydkie słowo :evil_lol:. Quote
Weronikaa Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Dam, dam, daaaaam :lol: Przecież ja wcale nie jestem chciwa ! :cool3: Bo zdjęciami się podzielę :eviltong: haha :loveu: Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Weronika13 napisał(a):Dam, dam, daaaaam :lol: Przecież ja wcale nie jestem chciwa ! :cool3: Bo zdjęciami się podzielę :eviltong: haha :loveu: Chodziło mi o mnie, że jestem chciwa w sprawie zdjęć :loveu:. Quote
Weronikaa Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Chodziło mi o mnie, że jestem chciwa w sprawie zdjęć :loveu:. Ah, to zwracam honor :lol: Postaram się może jeszcze jakiś filmik włożyć, ale nie wiem, czy mi się uda..:roll: Dziś za to Tofecek wygonił się na ogrodzie po wszystkie czasy ! Biegał jak szalony ! :loveu: Trochę trudno było to uchwycić na zdjęciach, bo się rozmazywało, ale jakoś poszło. ;) Muszę kupić mu nową zabawkę (ale jakąś inną niż te wszystkie piszczaki itp. gumowe pierdołki ;)) Myślałam raczej o czymś stabilnym, do gryzienia/wyciągania/główkowania/przeciągania... :lol: Kula smakula ? Czy coś innego ? Doradźcie ! :cool3: Quote
Klaudysiaczek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ja ci nie doradzę... :roll: Uda się dać filmik, uda xD! :evil_lol: Quote
Recommended Posts