Jump to content
Dogomania

>> Galeria Najbardziej Zwariowanego Psa :) Tofi :) <<

Czy podoba Ci się galeria Tofiego :) ?  

4 members have voted

1. 1. Czy podoba Ci się galeria Tofiego :) ?

• Tak, bardzo ! :) Jest świetna, fajne fotki i ładny całokształt :)
    • Nie przypadła mi do gustu.
      0
    • Nie mam zdania. Pół na pół ;)
      0

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulaa napisał(a):
Tyle osób do jednego psa, odwrotnie niż u mnie... Tyle psów na jedną osobę (+ 2 z "doskoku"). Gdzie tu sprawiedliwość? ;)

No widzisz :eviltong: Ale Tofuś ma dobrze hahaha :lol: Myślę, że u Ciebie jest takie małe zainteresowanie suniami, bo każdy jest pod urokiem ich dostojności i aż boi się do nich podejść :cool3: Oczywiście żart :loveu:

Klaudysiaczek napisał(a):
To ja zwracam najwyższy honor :diabloti:. Takie małe, a wredne...Skąd ja to znam?:razz:

Hehehe, chyba znów Cię off topuję, ale wcale nie małe :lol: ooojć, i to caaałkiem spore :cool3: miała być kruszynka, a wyszedł bochen :D:D:D

Posted

Dziękuję bardzo :cool3::cool3::cool3:

Dziś będzie reszta zdjęć. Miałam wstawiać wczoraj, ale musiałam wyjść ;)

Ale najlepsza historia zdarzyła się dziś :lol: Niestety nie widziałam tego całego zajścia, bo w szkole się płaszczyłam. Przyjechali do nas goście z wodociągów.
A że Tofi jest dość cięty na takie spotkania, mama z babcią zamknęły go w ogrodzie... Natomiast okno do pokoju mojej babci było otwarte (babcia mieszka na bardzo niskim parterze) :razz: Domyślacie się co zrobił zdesperowany Tofek ???? Wlazł przez okno !! :D Dziadek jak zobaczył go w pokoju, przetarł oczy i zapytał skąd ten pies się tu wziął, bo przecież przed chwilą był zamykany na ogródku :cool3: Ponoć było tyle śmiechu, że szok :lol!: Sami widzicie, jaki z Tofusia krejzol :bigcool:

Dziś na pewno dam resztę fotek :loveu:

Posted

Ulaa napisał(a):
Na moje oko to ten szczeniak ma 4 miesiące, sądząc po rozwoju sierści i fizjonomii mordki ;)

No więc jeszcze młodszy niż przypuszczaliśmy :cool3: dzięki za info Ulaa :lol:

Posted

Na dobranoc jeszcze raz hopam i ...

Z[SIZE=6]A[SIZE=5]P[SIZE=4]R[SIZE=6]A[SIZE=5][COLOR=YellowGreen]S[SIZE=4][COLOR=Red]Z[SIZE=7][COLOR=Plum]A[SIZE=5][COLOR=Cyan]M :multi::multi::multi:

Posted

Klaudysiaczek napisał(a):
Chodziło mi o mnie, że jestem chciwa w sprawie zdjęć :loveu:.

Ah, to zwracam honor :lol:

Postaram się może jeszcze jakiś filmik włożyć, ale nie wiem, czy mi się uda..:roll:

Dziś za to Tofecek wygonił się na ogrodzie po wszystkie czasy ! Biegał jak szalony ! :loveu: Trochę trudno było to uchwycić na zdjęciach, bo się rozmazywało, ale jakoś poszło. ;)

Muszę kupić mu nową zabawkę (ale jakąś inną niż te wszystkie piszczaki itp. gumowe pierdołki ;)) Myślałam raczej o czymś stabilnym, do gryzienia/wyciągania/główkowania/przeciągania... :lol: Kula smakula ? Czy coś innego ? Doradźcie ! :cool3: