Weronikaa Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Długo mnie nie było i newsów też nie było ;) Ale w sumie to nie działo się nic takiego ostatnio. Podczas przygotowań świątecznych, Tofi miał wielkie oczy, :-o bo widział taką bieganinę dopiero drugi raz w życiu, a przecież zeszłorocznych świąt na pewno nie pamięta, bo miał wtedy 4 msce. Tegoroczne święta były drugimi, jakie Tofi spędził u mnie. :loveu: W ogóle to było fajnie, Tofi poznał kilka nowych osób i obwąchał dawno nie widzianą rodzinę. Zachowywał się spoko, myślałam, że będzie gorzej :razz: Wstawię dziś lub jutro fotki, mamy kilka ze świąt, ale to i tak cud, że udało mi się cokolwiek pstryknąć, bo Tofek się strasznie ruszał. PS. Zapomniałam - on też dostał prezent pod choinką :lol: Pachnąca (śmierdząca :evil_lol:) kość czyszcząca zęby i piłeczka, któą bawił się całe święta :loveu: Ciotki, czekajcie na zdjęcia, będą na pewno w najbliższym czasie :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 http://img71.imageshack.us/img71/438/zdjcie001il3.jpg Jaki uśmiech :loveu: No to czekamy na nowe zdjęcia :razz: Quote
Weronikaa Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Witamy, witamy :loveu::multi: Nareszcie mogę coś naskrobać :) A więc - przede wszystkim dołączył do moich zwierzaczków PEPSI :loveu: - czyli świniorek morski :p (aktualizacja na 1 str.) Ładnie dogaduje się z Tofciem, trącają się noskami i Tofek koło Pepsi tańcuje i chce, żeby się nim interesował :evil_lol: A oprócz tego dziś Tofuś był do szczepienia. Grzeczniutki taki, nie wyrywał się, nie szarpał na smyczy - jak nie on normalnie :lol: Aha, fotki będą kiedy znajdę chwilę czasu na wstawienie;) Ale na osłodę zdjęcie Pepsi :cool3: : A to Tofi ostatnio : BUZIAKI :loveu::loveu::loveu: Quote
Weronikaa Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Ale u nas cicho ;) Nikt nie odwiedzi Tofcia ? :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 http://img142.imageshack.us/img142/8938/zdjcie037bb2.jpg Pepsi jest śliczna :loveu: Quote
Weronikaa Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):http://img142.imageshack.us/img142/8938/zdjcie037bb2.jpg Pepsi jest śliczna :loveu: Anita, wreszcie jesteś :cool3: Już myślałam, że o nas zapomniałaś ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A no jestem :loveu: Wasza galeria mi się gdzieś straciła z oczów :oops: Co tam u ciebie słychać ?? Quote
Weronikaa Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 No żyjemy sobie z Tofciem :loveu:... Jakoś leci ;) Cały czas noszę się z zamiarem wstwienia fotek nowych do Galerii, ale ciągle nie mam kiedy :shake: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Weronika13 napisał(a):Obiecuję, że dodam w najbliższy weekend :) Masz moje słowo ;) Zastanawiam się nad kupieniem Tofeckowi kuli-smakuli... Myślicie, że to dobry pomysł ? :p Trzymam Cię za słowo :loveu: No myślę że to dobry pomysł to jest chyba ciekawa zabawka też myślałam żeby mojemu cos takiego kupić ale on jest bardzo leniwy i mu by się chyba nawet nie chciało :evil_lol: Quote
Weronikaa Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Obiecuję, że dodam w najbliższy weekend :) Masz moje słowo ;) Zastanawiam się nad kupieniem Tofeckowi kuli-smakuli... Myślicie, że to dobry pomysł ? :p Quote
Weronikaa Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Anitaaa, po części masz szczęście, że Twój pies jest leniwy :lol: Mój to totalny wariat - nie potrafi usiedzieć na miejscu i wszędzie go pełno :razz: Parę dni temu byłam z Tofkiem na spacerku. Ale on był wtedy nieznośny :mad: Strasznie ciągnął za smycz i w ogóle nie słuchał. Muszę z całą pewnością stwierdzić, że mój pies ma ADHD. :cool1: Co do zdjęć - proszę bardzo - oto fotki :cool3::cool3: Na razie tyle, bo więcej nie ma żadnych nowości ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Czesć :loveu: Co tam u ciebie słychać ?? http://img15.imageshack.us/img15/1559/zdjcie032do4.jpg aale wygodniś :evil_lol: Quote
Weronikaa Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Czesć :loveu: Co tam u ciebie słychać ?? http://img15.imageshack.us/img15/1559/zdjcie032do4.jpg aale wygodniś :evil_lol: Właśnie dziś wróciłam z piącio-dniowego wypoczynku i Tofi strasznie się cieszył :cool3: Oczywiście wszystko posikał ze szczęścia :mad: On naprawdę potrafi witać się bardzo wylewnie :cool1: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Cześć :multi: hehe no to faktycznie wylewnie się wita :evil_lol::evil_lol: Dawaj nowe fotki słodziaka :mad: Quote
Weronikaa Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Dodam zdjęcia, jak tylko znajdę czas :p Nie uwierzycie, za co Tofi dałby się pokroić : ZA SUROWĄ MARCHEWKĘ ! :cool1: Codziennie żre :evil_lol: Jest już uzależniony :evil_lol: Quote
Weronikaa Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Dzięki bardzo :cool3: Mam nadzieję, że będziesz do nas często zaglądać :eviltong: Quote
Weronikaa Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Będą często :lol: Właściwie to zaraz coś wstawię, żebyś nas nie opuściła ;) Quote
Weronikaa Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Proszę bardzo, Szpilko :lol: : Na razie tylko tyle, ale jutro dodam naprawdę sporo i to takich fajnych :p Quote
SZPiLKA23 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Fajnego ma tego swiniaczka do gryzienia i ze jej jeszcze nie zagryzł :D Quote
Weronikaa Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 No wiesz, świnka jest już w stanie tragicznym, ale jakoś się trzyma :evil_lol: Quote
Weronikaa Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Foteczki mojego adehadowca :evil_lol: Więcej nie mam żadnych nowości ;) Przy dzisiejszym spacerku wezmę aparat i postaram się zrobić kilka zdjęć, bo pogoda dopisuje :razz: Quote
SZPiLKA23 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 http://img14.imageshack.us/img14/4498/zdjcie048r.jpg przepiękna ma siersc Quote
Recommended Posts