Weronikaa Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 On jest taki świecący od zawsze :lol: W słońcu ładnie się błyszczy. Zaraz spadamy na spacerek ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 http://img230.imageshack.us/img230/3518/kopiazdjcie027.jpg Ładniuśko mu w takiej obróżce :loveu::loveu: Quote
Weronikaa Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Pierwszego dnia wiosny, Tofi naprawde niezle sie wybiegal :cool3: Na szczescie udalo mi sie uchwycic go na kilku zdjeciach, ktore zaraz cioteczkom zaprezentuje ;) Zdjęc tylko tyle, bo niestety reszta rozmazana :mad: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ładnei mu w tej obróżce :multi: co tam u ciebie wg ? Quote
Weronikaa Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Leci powolutku :lol: Tofek cieszy się, że wiosna, ciągnie na spacery cały czas... A u Ciebie co tam ? :p Quote
Bartiśkowa_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 hehe :evil_lol: a Barti troche mniej chętnie chodzi na spacerki chyba że idziemy nad stawik :loveu: a u mnie dobrze dzisja byliśmy w polach i sarenki stanęło tak blisko nas myślałam że Barti ucieknie ale był spokojny ale widać że kusiło go żeby pobiec :evil_lol::multi: Quote
Weronikaa Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Odważny Barti :lol: Tofek to ma znowu zajawkę na kury i koty... Nie cierpi ich :mad: Quote
Weronikaa Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Mix zdjęć powyżej :cool3: Ostatnio tez zrobiłam mu kilka ładnych fotek, wstawię, jak tylko bd mieć chwilę :p Quote
Weronikaa Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Będą, będą :cool3: Po Świętach hehe :cool1: Quote
Weronikaa Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 No więc oto obiecane zdjęcia :loveu: : Tutaj szczerze te brudne zębiska w uśmiechu :cool3: Najlepiej wydziwia się na czyimś łóżku :evil_lol: Z tą miną to tylko taki kamuflaż, gdyby ktoś nie wiedział... :lol: Na ogródku :cool1: Nie ma to jak bieganie :eviltong: Jak on kocha swoją piłkę.... ;) A tu Tofecek z pańcią :laugh2_2: Ślemy wiosenne, cieplutkie pozdrowienia :multi: :multi: :multi: Quote
SZPiLKA23 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Fotka z piłka jak biegnie jest super :) Na dogo jest ograniczenie do 5 fotek w jednym poscie, moze zmien zeby sie mog nie przyczepił ;) Quote
Weronikaa Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Ale tu cicho u mojego Tofecka :eviltong: A on sobie rośnie pięknie (i grubnie :evil_lol:). No i co najlepsze - jest już o wiele mądrzejszy niż dawniej. Bardzo ładnie słucha, i nawet nie ciągnie tak bardzo na smyczy :painting:. Jednym słowem jest kochany. W sierpniu będzie już miał 2 latka, więc musiał się choć trochę ustatkować :cool3: A to jedno z najnowszych zdjęć Tofiego : Kończę, odezwę się w najbliższym czasie. Przesyłam buziaki :) Quote
Weronikaa Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Nowa fotka :eviltong: Pozdrawiam razem z Tofkiem :lol: Quote
Weronikaa Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Ale cicho tutaj ;) U nas wszystko ok, Tofi teraz cały czas spędza na dworze, bo cieplutko i słonko grzeje. Lato to absolutnie jego najlepsza i ulubiona pora roku :lol: Na razie nie wstawiam fotek, bo nie mamy nowych, ale gdy wywołam zdjęcia nie z cyfrówki, ale z lustrzanki to coś nowego przeskanuję i dodam :loveu: A jest na co patrzeć :evil_lol: Pozdrowionka :) Quote
Weronikaa Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [FONT=Tahoma]Niestety moja chomiczka Tosia odeszła 19.06 Na szczęście nie była chora. Przeżyła prawie 3 lata, co jest niezłym wynikiem :smile: Była kochaniutka i zżyłam się z nią [/FONT][FONT=Tahoma];-)[/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][SIZE=2][FONT=Tahoma] ______________________________________________ Oto nasze nowe zdjęcie (moje i Tofka) :lol: ŚLEMY POZDROWIONKA :loveu: [/FONT][/FONT] Quote
Recommended Posts