Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pamiętam że kiedyś na gronie dałam info o szczeniakach jamniczkach które miały iść do uśpienia i pewna miłośniczka jamników bardzo wtedy pomogła więc i moze teraz tam zamieszczę takie ogłoszenie;)

Posted

Rozmawiałam telefonicznie z założycielką wątku. Jamole są w Wołominie. Należy je wygarnąć jak najszybciej (mogą pójść na szamanie do Wietnamczyków). Z tego co wiem jest zapewniona pomoc w sterylkach i nie tylko ale szczegóły niech kometa wrzuci jak będzie. Byle szybko zabrać. Nawet na tymczasy.

kometa postara się jak najszybciej wrzucić zdjęcia.

Posted

suczki... pieski... duze male... hmmm nie do wiary skąd taki sznuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurek!?

cos o ich charakterach da sie napisac?
byly w domu, hodowli, czy po prostu jakas "milosniczka" nie miala sumienia sterylizowac?

Posted

Jamnik Kuba któy poszedł dzisiaj do domu ma jeszcze 4 dni aukcje. Zmieniłam telefon na swój, poprosiłam luka1 aby do mnie kierowała jakby ktoś sie jeszcze na jej numer odezwał. Kuba ma 8 obserwatorów, może uda sie coś. Czekam na zdjęcia, jak będą to im osobną aukcję wystawię.

Posted

eta ma się

malagos napisał(a):
W jakim stanie sa te dorosłe jamniki? Do leczenia?

Kometa ma się pojawić jeszcze. Ja na razie więcej nie wiem, nie mogłam dłużej gadać bo mi sie kasa na telefonie skończyła.

Posted

No to stało się. Mam u siebie 3 sunie jamniki. Słuchajcie piękne. Jedna brązowa, cudna wydaje mi się zę ma ze 2 lata. Jedna chyba roczna czarna i ok 4-5 miesieczna. Sunie są naprawdę sliczne 100% jamniki. Kometa porobiła zdjęcia jak dojedzie do kompa to zrzuci ida na dogo. SZUKAMY DOMKÓW.

Posted

Isadora7 napisał(a):
No to stało się. Mam u siebie 3 sunie jamniki. Słuchajcie piękne. Jedna brązowa, cudna wydaje mi się zę ma ze 2 lata. Jedna chyba roczna czarna i ok 4-5 miesieczna. Sunie są naprawdę sliczne 100% jamniki. Kometa porobiła zdjęcia jak dojedzie do kompa to zrzuci ida na dogo. SZUKAMY DOMKÓW.

Dobra to 3 już mają dom!!! Kto bierze resztę???
Brać, brać i to szybko bo dla wszystkich nie starczy :p.

Posted

3 sunie + Rambuś,to się rodzinka powiększyła,trzymam kciuki za Ciebie Isadorko,szkoda ze mieszkam tak daleko i nie mogę słuzyc realną pomocą a przydałby się ktoś choćby do wyprowadzania ich na dworek.