Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DINO już został ulokowany w Psiej Krainie, w środę podjadę załatwić wszystkie formalności z byłą właścicielką i panią z hotelu. na razie pani w hotelu powiedziała, że to bardzo miły pies więc moze za kilka dni okaże się że jedynym problemem jest wiek a nie rzekoma agresja!!!

prosimy o jakiekolwiek wpłaty na utrzymanie DINA i pomoc w ogłoszeniach :modla: :modla: :modla:

Posted

byłam wczoraj zobaczyć DINA w hoteliku i załatwic formalności związane z jego pobytem... no i niestety mam zarówno dobre i złe wiadomości :(

dobre to takie że DINO jest całkiem fajnym psem, bawi się z suczkami, do ludzi sie cieszy i wyglada na to że informacje o jego agresji były nieco przesadzone, poczekamy kilka dni aż się przyzwyczai i zobaczymy jak jego zachowanie będzie prezentowało się dalej;
złe - pani z hotelu okazała sie nieco niesłowna i w ciagu kilku dni od naszej rozmowy telefonicznej nt warunków przyjęcia psa zmieniła zdanie w kwestii ceny za dobe i to o 5 zł co w efekcie daje spora kwotę :( wynegocjowałysmy stawkę 17 zł za dobe + nasze jedzenie i teraz ogromna prośba - czy ktos może zasponsorowac DINO worek karmy??? :modla: ja nie dam rady utrzymywac wszystkich dobciów... hotel klepniety jest na dwa tygodnie, do 14 wrzesnia a potem zobaczymy...
DOMKU NAM TRZEBA!!!

Posted

uff DINO zostanie jeszcze zaszczepiony bo nie ma aktualnych szczepien na wirósówki. panie w PK to załatwia, tylko trzeba im będzie zapłacić za szczepionkę.
kto pomoże w finansach :modla::modla::modla::modla::modla:

aaa mam pyanie czy ktoś z dogomaniaków jeździ na trasie Katowice - Gliwice (okolice czyli Smolnica) i mógłby podrzucić worek karmy do hotelu??? odebrac z Katowic ode mnie i tam wrzucić paniom??? proszę!

Posted

juz będzie lepiej bo wróciłam do Polski. przez tydzień byłam w Belgii na MS FCI IPO i byłam odessana od komputera.
a DINO od niedzieli mieszka blisko mnie w hoteliku w Katowicach i będzie mi łatwiej go odiwedzac i poznawac dzięki temu!

Posted

ogromnie dziękuję! a ja mam juz dziś potwierdzone informacje, że DINO w sobote emigruje... jedzie do Niemiec do nowej rodziny! troche mi smutno ale wiem, że u nas miałby marne szanse na dom...
a ewentualni chętni maja w czym wybierać - dobermanich sierotek jest sporo!