AnkaG Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Duśka tak na oko to już schudła. :lol: Fajnie barszkują z córcią. :lol: Madzia - ona raczej nie znała spacerów. Poprawiła się kondycja to i chętnie teraz biega. Moja Nuka też na początku to była taka niemrawa. Tylko dla odmiany wychudzona - ważyła 5,4 kg. I do tego miała kaszel kenelowy. Na spacerze jak kichnęła mocno to się przewróciła. Quote
malawaszka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 a ja dziś poznałam Andulkę - jest przekochana :loveu: maleńka, mięciutka i przesłodka jak lalunia :loveu::loveu::loveu: zupełnie inna niż moja Luna czy Misza, czy Bolo, czy Elmo czy jakie tam jeszcze sznupy mi przez ręce przeszły :lol: Quote
AnkaG Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 To dobrze bo Oliwka mała to ma kogo przytulać. :lol: Quote
weszka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Gratuluję powiększenia rodzinki :loveu: Quote
madziamn Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 dziekuje w imieniu Dusi za miłe słowa. Ona rzeczywiscie jest wyjatkowa. Quote
madziamn Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 kocham Dusię całym sercem ale wiecie co jak Miszka sie bawil znalezionymi Fioni zabawkami to aż się poryczałam że tak samo radośnie biega jak Fionka a Dusia była tej radości do tej pory pozbawiona. ludzie potrafią byc okrutni:mad:...:-( Quote
madziamn Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Dusia z Miszką a tu Miszka: Quote
madziamn Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Biedna Dusia teraz dużo czasu spędza sama bo ja jezdze do Miszki starając sie zapewnic mu bieganie (moze przy okazji troche schudnę:razz:). Jak wracam do domu to wszystko lata z radosci dziś np. Dusia wpadła w poślizg i jadac na panelach wylądowała pod stolikiem od telewizora no i oczywiscie Duniolec mi schudł:multi: bo inaczej by się tam nie zmieściła tylko dlaczego waga u weta cały czas pokazuje 8 kilo:niewiem:. Musze porobic jej jakieś fotki bo obiecałam hodowczyni ze wysle dla porównania jak sie u mnie zmieniła. Byle pogoda była bo zawsze ładniejsze na dworku wychodzą;). Quote
AnkaG Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Może tłuszczyk w mięśnie się zmienił. Pies jak ma ruch to inaczej wygląda niż ten co tylko śpi i je.:lol: Quote
madziamn Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Proszę zajrzyjcie na watek Miszki prosimy o pomoc finansową na kastrację i leczenie ząbków oraz w szukaniu odpowiedniego domku. Miszka na zdjeciu z Andulą a to jego watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120966 Quote
madziamn Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 zdjęcie kiepskiej jakości bo robione z bardzo dużym zoomem ale oto rozbrykana, latająca Duśka Quote
madziamn Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Inne możliwości wykorzystania psiego legowiska: Quote
madziamn Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Acha ze spacerku musiałysmy wracac bo moja ukochana sucz wyniuchała goowienko i ze smakiem je wchłonęła i oblizując sie przy tym wypackała całą brode. Ale miałam mycia:angryy: a zapaszek no mówie Wam perfuma w całym domu było czuc:angryy:. Quote
malawaszka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 o fuj :lol: a legowisko to macie wielkie jak na olbrzymka :cool3: Quote
madziamn Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 malawaszka napisał(a):o fuj :lol: a legowisko to macie wielkie jak na olbrzymka :cool3: tia ja wiem dla Fionki zamawiałam bo to była moja osobista królewna a teraz Dusia ma dlatego że swoje podarła na strzępy drapiac a tego nie jest w stanie podrzec. Olcia sie w nim mieści razem z Dusia ale szczerze powiem że jak zamawiałam wydawało mi sie mniejsze a po "napompowaniu" niezły mebel wyszedł:evil_lol:. Quote
malawaszka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 też mam za sobą taki zakup - dla Bolusia zdaje się zamówiłam takie, że teraz nowofundlandka Pysi ma w nim sporo miejsca :evil_lol: Quote
madziamn Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Dusia jak wczoraj wróciłam od Miszki z taką radoscia popędziła w moja stronę ze wpadła na torby, których nie zdązyłam jeszcze przed nią zabezpieczyc i zrobiła z jajek jajecznice:evil_lol:.Trudno jajek jeśc nie będziemy ale tej psiej radosci za nic bym nie oddała:loveu::loveu::loveu:. Quote
madziamn Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 a to takie sobie zdjecie Dusiolca Quote
madziamn Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 A to moja królewna i psi ANIOŁEK-FIONKO PRZEPRASZAM ZE MNIE DZIŚ NIE BYŁO NA CMENTARZU(*)(*)(*) Quote
AnkaG Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Siedzę w pracy i zamiast pracować wpadłam na dogo :cool3::evil_lol: Dusia już ma chyba wcięcie ;) Quote
madziamn Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 No cos tam juz zauwazyc mozna choc do figury jaką miała Fioni jeszcze jej duzo brakuje ale Fionulę mielismy od szczeniaczka i troche inaczej to wtedy wygląda jak sie psa nie zaniedba. Dusia dziś przeszła samą siebie tak wariowała z pańciem że aż zaczeła warczec na niego w zabawie. Jeszcze jej wczesniej w takiej akcji nie widziałam. Ona do tej pory dobrze ułozona na kanapie biegała po całym mieszkaniu warczała,szczekała i gryzła (oczywiscie w zabawie) nie było w tym agresji. Ale ja byłam w szoku i nawet fotek nie zrobiłam bo mnie zamurowało jakiego mój pies powera załapał:Dog_run:. Quote
malawaszka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 to znaczy, że ona tak super u siebie i bezpiecznie się u Was już czuje :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts