Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Duśka tak na oko to już schudła. :lol:
Fajnie barszkują z córcią. :lol:

Madzia - ona raczej nie znała spacerów. Poprawiła się kondycja to i chętnie teraz biega. Moja Nuka też na początku to była taka niemrawa. Tylko dla odmiany wychudzona - ważyła 5,4 kg. I do tego miała kaszel kenelowy. Na spacerze jak kichnęła mocno to się przewróciła.

• Replies 925
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja dziś poznałam Andulkę - jest przekochana :loveu: maleńka, mięciutka i przesłodka jak lalunia :loveu::loveu::loveu: zupełnie inna niż moja Luna czy Misza, czy Bolo, czy Elmo czy jakie tam jeszcze sznupy mi przez ręce przeszły :lol:

Posted

kocham Dusię całym sercem ale wiecie co jak Miszka sie bawil znalezionymi Fioni zabawkami to aż się poryczałam że tak samo radośnie biega jak Fionka a Dusia była tej radości do tej pory pozbawiona. ludzie potrafią byc okrutni:mad:...:-(

Posted

Biedna Dusia teraz dużo czasu spędza sama bo ja jezdze do Miszki starając sie zapewnic mu bieganie (moze przy okazji troche schudnę:razz:). Jak wracam do domu to wszystko lata z radosci dziś np. Dusia wpadła w poślizg i jadac na panelach wylądowała pod stolikiem od telewizora no i oczywiscie Duniolec mi schudł:multi: bo inaczej by się tam nie zmieściła tylko dlaczego waga u weta cały czas pokazuje 8 kilo:niewiem:. Musze porobic jej jakieś fotki bo obiecałam hodowczyni ze wysle dla porównania jak sie u mnie zmieniła. Byle pogoda była bo zawsze ładniejsze na dworku wychodzą;).

Posted

Acha ze spacerku musiałysmy wracac bo moja ukochana sucz wyniuchała goowienko i ze smakiem je wchłonęła i oblizując sie przy tym wypackała całą brode. Ale miałam mycia:angryy: a zapaszek no mówie Wam perfuma w całym domu było czuc:angryy:.

Posted

malawaszka napisał(a):
o fuj :lol:

a legowisko to macie wielkie jak na olbrzymka :cool3:

tia ja wiem dla Fionki zamawiałam bo to była moja osobista królewna a teraz Dusia ma dlatego że swoje podarła na strzępy drapiac a tego nie jest w stanie podrzec. Olcia sie w nim mieści razem z Dusia ale szczerze powiem że jak zamawiałam wydawało mi sie mniejsze a po "napompowaniu" niezły mebel wyszedł:evil_lol:.

Posted

Dusia jak wczoraj wróciłam od Miszki z taką radoscia popędziła w moja stronę ze wpadła na torby, których nie zdązyłam jeszcze przed nią zabezpieczyc i zrobiła z jajek jajecznice:evil_lol:.Trudno jajek jeśc nie będziemy ale tej psiej radosci za nic bym nie oddała:loveu::loveu::loveu:.

Posted

No cos tam juz zauwazyc mozna choc do figury jaką miała Fioni jeszcze jej duzo brakuje ale Fionulę mielismy od szczeniaczka i troche inaczej to wtedy wygląda jak sie psa nie zaniedba.
Dusia dziś przeszła samą siebie tak wariowała z pańciem że aż zaczeła warczec na niego w zabawie. Jeszcze jej wczesniej w takiej akcji nie widziałam. Ona do tej pory dobrze ułozona na kanapie biegała po całym mieszkaniu warczała,szczekała i gryzła (oczywiscie w zabawie) nie było w tym agresji. Ale ja byłam w szoku i nawet fotek nie zrobiłam bo mnie zamurowało jakiego mój pies powera załapał:Dog_run:.