Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

no jakoś tak ucichło :hmmmm:

coś tam słychać, ale jakoś na pisanie mam lenia :siara:
szukam pracy uparcie :evil_lol: staram się przebić przez lubelskich studentów :grab:

Posted

[quote name='panbazyl']Niech Ci sie uda :)
Co nie jest łatwe.[/QUOTE]

oj nie jest, niektóre ogłoszenia pokazują, ile zostało wysłanych aplikacji...
ho ho kto by pomyślał, że tyle ludzi w Lublinie mieszka :D

pomyśleć, że kiedyś się panikowało, że na jedno krzesło w LO było iluś chętnych ;)
to pikusio w porównaniu z tym, co się dzieje przy krzesełkach do pracy :D

Posted

wiem coś o tym, dlatego olalam dokladnie takie szukanie pracy a zaczęłam szukać inaczej. I teraz dzieki dotacji z Ministerstwa Pracy bedziemy mieć na 2 lata spokój :) Co prawda zarobki nie jakies mega maxi, a raczej skromne, ale stałe!!!!! Tylko ile napisaliśmy wniosków to wiemy tylko my. Grunt, ze pozytywnie sie udalo :) No i będę robić to co lubie, bo sama sobie pisalam przeciez pomysl na to co chce robić.

Posted

no a ja właśnie mam - kuźwa blada! do poczatkow lutego (jak dostane kase za styczeń), bo zaczynam od stycznia. na razie lecę na dlugach, żadnych wystaw - bo nie mam za co. Prezenty pod choinke będa skromne. Mam druga falę kryzysu. Nie lubię tego. Ale tak jest jak dochody nie sa stałe, albo ich nie ma.

Posted

[quote name='panbazyl']aj tam - taki u mnie nie istnieje w słowniku :) Nie mam na to czasu. A jak mnie dopada to ide z psami w pola starszyc sarny albo bazanty.[/QUOTE]

oj psy są na to świetne - taka dogoterapia ;) wspólnie się wywściekać, zmęczyć i potem jak ręką odjął...

skoro o psach....parę dni temu dostaliśmy zdjęcia Alutki :D

[b]ALOJZYNA THANK YOU z Wulkanu Serc FCI[/b] w wieku 2 lat ;)

[img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/308171_308996502451878_100000245923721_1235725_1946039698_n.jpg[/img]

[img]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/386863_308996449118550_100000245923721_1235724_2120213757_n.jpg[/img]

Posted

[quote name='panbazyl']aj tam - taki u mnie nie istnieje w słowniku :) Nie mam na to czasu. A jak mnie dopada to ide z psami w pola starszyc sarny albo bazanty.[/QUOTE]
To nie strasz dziczyzny, tylko na nia zapoluj:) Bedziesz miała obiadek:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']To nie strasz dziczyzny, tylko na nia zapoluj:) Bedziesz miała obiadek:)

pzdr.[/QUOTE]
wiesz, zrobila bym to czasem nawet z dzika rozkoszą, ale nie pozwlam psom na to, bo i tak juz wyżarły wszystkie czarne kury ze wsi....

Posted

[quote name='FredziaFredzia']panbazyl - bo Twoje psy zwalczaają zło, nie wiesz że czarne zwierzęta są diabelskie? :diabloti:[/QUOTE]
no tak ale jak czarne łapie czarne???? :eviltong:
ostatnio przeczytalam w "Gościu niedzielnym" (tak z nudów i to przeczytam) fajny dowcip
Co robi Nergal w sejmie?
pali koty
a co Palikot w pracowni RTG?
prosi o zdjęcie krzyża

i tym optymistycznym akcentem - wesołego weekendu :evil_lol: