Becia66 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 jeszcze 2 tygodnie nadziei.....to nie tak mało, szansa jakaś jest.....:roll: Quote
Negri_2008 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Kurcze, co robić? Trzeba jakiś kolejny plan obmyśleć. :-( Nowe ogłoszenie, nowy tekst do allegro z nowymi zdjęciami. Sama nie wiem...... :-? Może pomołaby nam jakaś fundacja :-? Quote
figa33 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 to co włączamy plan B? ogłoszenia od nowa? nie zostawimy przecież chłopaków... ostatnio widziałam ogłoszenie innych dwóch przyjaciół , gdzie wyraźnie zaznaczono ,że nie można ich rozdzielić , bo to dla nich klęska. Tak jak bym czytała o Ciapku i Tofiku...Czyli nie tylko my mamy ten problem. Quote
li1 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Znajdzie sie dla tej dwojki dobry domek, jestem pewna. Nie wiem dlaczego , ale czuje to. Quote
Negri_2008 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Nie ma mowy, żeby ich zostawić :shake: Mam pewien pomysł, ale muszę w pierwszej kolejności napisać do Neczki i dostać od niej zielone światło :p Quote
Becia66 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='li1']Znajdzie sie dla tej dwojki dobry domek, jestem pewna. Nie wiem dlaczego , ale czuje to.[/quote] li1 - obys miała racje...psiaki już prawie rok w schronisku, czas ucieka nieubłaganie na ich niekorzyśc....:shake: Quote
figa33 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Negri_2008']Nie ma mowy, żeby ich zostawić :shake: Mam pewien pomysł, ale muszę w pierwszej kolejności napisać do Neczki i dostać od niej zielone światło :p[/quote] to brzmi bardzo tajemniczo , ale też niezwykle obiecująco..:cool3: Quote
Neczka Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Neczka tajemniczo odpisała na tajemniczą PM od tajemniczej Negri :diabloti::ghost_2: Quote
li1 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Neczka']Neczka tajemniczo odpisała na tajemniczą PM od tajemniczej Negri :diabloti::ghost_2:[/quote] Moglybyscie podac te tajemnice dalej ? a najlepiej na dogo. Quote
Neczka Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 ...łapiemy się wszelkich rozwiązań ;) [SIZE=1][COLOR=Wheat]nie, nie podrzucimy chłopaków nikomu pod drzwi w koszyku z napisem "pokochaj nas"... chociaż... może warto, nie Negri ?:hmmmm:[/COLOR][/SIZE]:diabloti: Quote
figa33 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Neczka']...łapiemy się wszelkich rozwiązań ;) [SIZE=1][COLOR=Wheat]nie, nie podrzucimy chłopaków nikomu pod drzwi w koszyku z napisem "pokochaj nas"... chociaż... może warto, nie Negri :hmmmm:[/COLOR][/SIZE]:diabloti:[/quote] rety Neczka , no ja mam już swoje lata , wzrok już nie ten, a ciekawość mnie zżera...:evil_lol::evil_lol: Quote
Neczka Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 ...zaznacz tekst, to się podświetli :D Jak już coś będzie pewne, to napiszę, nie ma co gdybać ;) Quote
Neczka Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Nie ma takiej możliwości ;) ...na na boksie chłopaków jest karteczka, coby nie wydawać osobno :) Quote
Negri_2008 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='li1']Ale nie rozdzielicie tej parki ?[/quote] nie ma mowy :shake: Przyjaciele od zawsze i na zawsze. :loveu: Quote
li1 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Gdzie ten dom....[/quote] Gdzies jest, bedzie... Nie spoczniemy, az znajdziemy. Quote
Becia66 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 W betoniakach niedługo zacznie sie skwar.... maluchy zwiewajcie stamtąd... Quote
Recommended Posts