Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to co włączamy plan B? ogłoszenia od nowa? nie zostawimy przecież chłopaków...
ostatnio widziałam ogłoszenie innych dwóch przyjaciół , gdzie wyraźnie zaznaczono ,że nie można ich rozdzielić , bo to dla nich klęska. Tak jak bym czytała o Ciapku i Tofiku...Czyli nie tylko my mamy ten problem.

Posted

[quote name='li1']Znajdzie sie dla tej dwojki dobry domek, jestem pewna. Nie wiem dlaczego , ale czuje to.[/quote]

li1 - obys miała racje...psiaki już prawie rok w schronisku, czas ucieka nieubłaganie na ich niekorzyśc....:shake:

Posted

[quote name='Negri_2008']Nie ma mowy, żeby ich zostawić :shake:
Mam pewien pomysł, ale muszę w pierwszej kolejności napisać do Neczki i dostać od niej zielone światło :p[/quote]

to brzmi bardzo tajemniczo , ale też niezwykle obiecująco..:cool3:

Posted

[quote name='Neczka']Neczka tajemniczo odpisała na tajemniczą PM od tajemniczej Negri :diabloti::ghost_2:[/quote]

Moglybyscie podac te tajemnice dalej ? a najlepiej na dogo.

Posted

...łapiemy się wszelkich rozwiązań ;)

[SIZE=1][COLOR=Wheat]nie, nie podrzucimy chłopaków nikomu pod drzwi w koszyku z napisem "pokochaj nas"... chociaż... może warto, nie Negri ?:hmmmm:[/COLOR][/SIZE]:diabloti:

Posted

[quote name='Neczka']...łapiemy się wszelkich rozwiązań ;)

[SIZE=1][COLOR=Wheat]nie, nie podrzucimy chłopaków nikomu pod drzwi w koszyku z napisem "pokochaj nas"... chociaż... może warto, nie Negri :hmmmm:[/COLOR][/SIZE]:diabloti:[/quote]

rety Neczka , no ja mam już swoje lata , wzrok już nie ten, a ciekawość mnie zżera...:evil_lol::evil_lol: