Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Neczka']A do mnie wciąż wydzwaniają ludzie i mówią, że zgubili Tofika...:shake:
Łącznie to już z 15 telefonów miałam w tej sprawie :crazyeye::crazyeye: Zastanawiam się, czy to nie ci sami ludzie dzwonią po kilka razy i się upewniają, bo przecież jak można było pogubić tyle Tofików ?? :crazyeye::roll:

Chłopaki, musicie znaleźć wspaniały domeczek... RAZEM :)[/quote]

o matko , ale heca..:crazyeye: , mam nadzieje ,ze nie robią sobie dowcipów:cool3:, a może skusiliby się na naszych chlopaków...:roll::cool1::razz:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neczka']Proponuję, ale każdy "jeszcze się zastanawia"... :roll:[/quote]
Tymczasem przydałyby się jakieś nowe zdjęcia chłopaków, bo te które wstawiłam do ogłoszeń i alegratki już się pewnie opatrzyły.
Wstawię tez jakiś nowy tekst i jedziemy dalej z tym koksem ;)

Posted

myślę o tym , czy nie zrobić ogłoszenia w GW płatnego , takiego na papierze , tez nie ma gwarancji czy ktoś zadzwoni , w Nowinach można dać płatne ogłoszenie , zdaje się 60-80 zł , aha i do Mojego Psa
jeszcze Anonse Podkarpackie
może znacie jeszcze jakieś inne lokalne?

Posted

na razie udało mi się w internetowym psy.pl w Moim Psie
[url=http://www.psy.pl/adopcje/?A=view&sort=0&R=a&if=16962]Psy.pl - strony miesi

edit; ale widzę ,ze dogo nie pozwala na umieszczeniu linku:mad:

Posted

[quote name='figa33']myślę o tym , czy nie zrobić ogłoszenia w GW płatnego , takiego na papierze , tez nie ma gwarancji czy ktoś zadzwoni , w Nowinach można dać płatne ogłoszenie , zdaje się 60-80 zł , aha i do Mojego Psa
jeszcze Anonse Podkarpackie
może znacie jeszcze jakieś inne lokalne?[/quote]
Pomysł dobry. Tylko 60 - 80 zł :crazyeye: Sporo.:roll:

Posted

jak tylko naprawimy monitor , to zajmę się tymi ogłoszeniami płatnym , ale np. płatne ogłoszenie do wydrukowania w Moim Psie , to straszne drogo , może zrobię dokładne wyliczenie to zdecydujemy czy warto, moim maRZENIEM JEST ZNALEŻĆ kogoś kto umieszcza tam artukuły i opisać historię Ciapka I Tofika
może znacie kogos takiego?
przepraszm jesli nastukałam pełno błedów ,ale ledwo widzę:oops:
acha i czy może wiecie co to znaczy platne za każdą rozpoczętą linijkę 10 zł ( 22 znaki ) , czy znak to jest jedna litera?:-o

Posted

Jestem za wydrukowaniem ogłoszenia :p
Trzeba chyba ustalić koszty, będziemy wiedziały jaką kasę potrzeba, wtedy łatwiej zbierać :cool1:

Do takiego ogłoszenia potrzebna będzie super fota ;)

Z tego co wiem, to trzeba też zamówic kolejkę na ukazanie się takiego ogłoszenia
Zajrzę dziś na mójpies.pl i zobaczę czy znajdę tam warunki drukowania ogłoszeń.
Chyba, że już ktoś wszystko wie :p

Posted

Negri, mamy takie cudo w schronisku, jak Keks z Twojego podpisu...
Taka jasna wersja Toficzka :roll:

Dundee

[U][IMG]http://img178.imageshack.us/img178/5117/dandial0.jpg[/IMG][/U]

Posted

[quote name='Neczka']Negri, mamy takie cudo w schronisku, jak Keks z Twojego podpisu...
Taka jasna wersja Toficzka :roll:

Dundee

[/quote]

rzeczywiście :lol:

a to z [URL="http://www.mójpies"]www.mójpies[/URL]

tu wstawiłam cytat ze stony, ale widzę, że dogo nie pozwala :mad:

Zadzwoniłam do nich i ustaliłam, że:

potrzebujemy co najmniej 3 linijki tekstu: 30 zł
ramkę i zdjęcie 55 zł (nie ma wersji zdjęcia bez ramki - czyli bez wyróżnienia).

Zlecenia przyjmuią do 5-go dnia miesiaca poprzedzajacego emisję.

[B]Potrzebujemy więc minimum 85 zł.[/B]
Dziewczyny, to nie jest dużo. Chłopaki mogą mieć ogłoszenie w najbardziej popularnej, psiej gazecie [B]i to przez miesiąc.[/B]

Robimy???

Posted

[quote name='Negri_2008']rzeczywiście :lol:

a to z [URL="http://www.mójpies"]www.mójpies[/URL]

tu wstawiłam cytat ze stony, ale widzę, że dogo nie pozwala :mad:

Zadzwoniłam do nich i ustaliłam, że:

potrzebujemy co najmniej 3 linijki tekstu: 30 zł
ramkę i zdjęcie 55 zł (nie ma wersji zdjęcia bez ramki - czyli bez wyróżnienia).

Zlecenia przyjmuią do 5-go dnia miesiaca poprzedzajacego emisję.

[B]Potrzebujemy więc minimum 85 zł.[/B]
Dziewczyny, to nie jest dużo. Chłopaki mogą mieć ogłoszenie w najbardziej popularnej, psiej gazecie [B]i to przez miesiąc.[/B]

Robimy???[/quote]

Trzy razy TAK!:lol: