figa33 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Neczka']A do mnie wciąż wydzwaniają ludzie i mówią, że zgubili Tofika...:shake: Łącznie to już z 15 telefonów miałam w tej sprawie :crazyeye::crazyeye: Zastanawiam się, czy to nie ci sami ludzie dzwonią po kilka razy i się upewniają, bo przecież jak można było pogubić tyle Tofików ?? :crazyeye::roll: Chłopaki, musicie znaleźć wspaniały domeczek... RAZEM :)[/quote] o matko , ale heca..:crazyeye: , mam nadzieje ,ze nie robią sobie dowcipów:cool3:, a może skusiliby się na naszych chlopaków...:roll::cool1::razz: Quote
Neczka Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Proponuję, ale każdy "jeszcze się zastanawia"... :roll: Quote
Negri_2008 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Neczka']Proponuję, ale każdy "jeszcze się zastanawia"... :roll:[/quote] Tymczasem przydałyby się jakieś nowe zdjęcia chłopaków, bo te które wstawiłam do ogłoszeń i alegratki już się pewnie opatrzyły. Wstawię tez jakiś nowy tekst i jedziemy dalej z tym koksem ;) Quote
figa33 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 myślę o tym , czy nie zrobić ogłoszenia w GW płatnego , takiego na papierze , tez nie ma gwarancji czy ktoś zadzwoni , w Nowinach można dać płatne ogłoszenie , zdaje się 60-80 zł , aha i do Mojego Psa jeszcze Anonse Podkarpackie może znacie jeszcze jakieś inne lokalne? Quote
figa33 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 na razie udało mi się w internetowym psy.pl w Moim Psie [url=http://www.psy.pl/adopcje/?A=view&sort=0&R=a&if=16962]Psy.pl - strony miesi edit; ale widzę ,ze dogo nie pozwala na umieszczeniu linku:mad: Quote
Neczka Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='Miśka84']Nowe zdjęcia by się przydały.[/quote] Obiecuję zrobić w tygodniu :) Quote
Miśka84 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Neczka']Obiecuję zrobić w tygodniu :)[/quote] Fajnie :lol: Quote
Miśka84 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='figa33']myślę o tym , czy nie zrobić ogłoszenia w GW płatnego , takiego na papierze , tez nie ma gwarancji czy ktoś zadzwoni , w Nowinach można dać płatne ogłoszenie , zdaje się 60-80 zł , aha i do Mojego Psa jeszcze Anonse Podkarpackie może znacie jeszcze jakieś inne lokalne?[/quote] Pomysł dobry. Tylko 60 - 80 zł :crazyeye: Sporo.:roll: Quote
Neczka Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 ...a może jednak warto spróbować, choć koszty nie małe :roll: Quote
figa33 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 jak tylko naprawimy monitor , to zajmę się tymi ogłoszeniami płatnym , ale np. płatne ogłoszenie do wydrukowania w Moim Psie , to straszne drogo , może zrobię dokładne wyliczenie to zdecydujemy czy warto, moim maRZENIEM JEST ZNALEŻĆ kogoś kto umieszcza tam artukuły i opisać historię Ciapka I Tofika może znacie kogos takiego? przepraszm jesli nastukałam pełno błedów ,ale ledwo widzę:oops: acha i czy może wiecie co to znaczy platne za każdą rozpoczętą linijkę 10 zł ( 22 znaki ) , czy znak to jest jedna litera?:-o Quote
Neczka Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 znak = spacja, litera, cyfra... 22 znaki to będzie kilka słów ze spacjami :shake: Quote
figa33 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 o cholercia to drogo.., ciekawe jaką skuteczność maja tamtejsze ogłoszenia?:roll: Quote
Neczka Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 MP czyta sporo osób, więc może, może... :roll: Tylko ta cena... Quote
koss Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Moze i z kosmosu ...ale sporo psikom tak sie udało ...okrzyczmy zbiórke ...moim zdaniem WARTO :cool1: Quote
Negri_2008 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Jestem za wydrukowaniem ogłoszenia :p Trzeba chyba ustalić koszty, będziemy wiedziały jaką kasę potrzeba, wtedy łatwiej zbierać :cool1: Do takiego ogłoszenia potrzebna będzie super fota ;) Z tego co wiem, to trzeba też zamówic kolejkę na ukazanie się takiego ogłoszenia Zajrzę dziś na mójpies.pl i zobaczę czy znajdę tam warunki drukowania ogłoszeń. Chyba, że już ktoś wszystko wie :p Quote
Neczka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Negri, mamy takie cudo w schronisku, jak Keks z Twojego podpisu... Taka jasna wersja Toficzka :roll: Dundee [U][IMG]http://img178.imageshack.us/img178/5117/dandial0.jpg[/IMG][/U] Quote
figa33 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ciapek i Toffik , czekają wciąż i niestety zima wróciła... Quote
Negri_2008 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Neczka']Negri, mamy takie cudo w schronisku, jak Keks z Twojego podpisu... Taka jasna wersja Toficzka :roll: Dundee [/quote] rzeczywiście :lol: a to z [URL="http://www.mójpies"]www.mójpies[/URL] tu wstawiłam cytat ze stony, ale widzę, że dogo nie pozwala :mad: Zadzwoniłam do nich i ustaliłam, że: potrzebujemy co najmniej 3 linijki tekstu: 30 zł ramkę i zdjęcie 55 zł (nie ma wersji zdjęcia bez ramki - czyli bez wyróżnienia). Zlecenia przyjmuią do 5-go dnia miesiaca poprzedzajacego emisję. [B]Potrzebujemy więc minimum 85 zł.[/B] Dziewczyny, to nie jest dużo. Chłopaki mogą mieć ogłoszenie w najbardziej popularnej, psiej gazecie [B]i to przez miesiąc.[/B] Robimy??? Quote
figa33 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Negri_2008']rzeczywiście :lol: a to z [URL="http://www.mójpies"]www.mójpies[/URL] tu wstawiłam cytat ze stony, ale widzę, że dogo nie pozwala :mad: Zadzwoniłam do nich i ustaliłam, że: potrzebujemy co najmniej 3 linijki tekstu: 30 zł ramkę i zdjęcie 55 zł (nie ma wersji zdjęcia bez ramki - czyli bez wyróżnienia). Zlecenia przyjmuią do 5-go dnia miesiaca poprzedzajacego emisję. [B]Potrzebujemy więc minimum 85 zł.[/B] Dziewczyny, to nie jest dużo. Chłopaki mogą mieć ogłoszenie w najbardziej popularnej, psiej gazecie [B]i to przez miesiąc.[/B] Robimy???[/quote] Trzy razy TAK!:lol: Quote
Recommended Posts