Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak sobie myślę o tej budzie..Marzy mi się domek dla nich,pańcio , który ich pokocha, ale takie życie:-(, póki co , tylko ,że podwójna buda to chyba koszt co najmniej 500 zł
jak one w ogóle przejdą zimę w schronisku:shake:, po cichu mam nadzieję ,że nie będą musiały

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To wcale nie musi byc podwójna buda. Psiaki na tyle są ze sobą zżyte, a wręcz sie kochają - że byłaby dla nich lepsza pojedyncza, będzie im rażniej i cieplej jak się wtulą jeden w drugiego. Myślę że koszt porządnie ocieplonej budy u naszego stolarza nie przekroczyłby 350 zł.

Posted

[COLOR=blue][B]NO TO ZACZYNAMY[/B][/COLOR]: wpłacę 40 -na razie ( cienko :-(ale póżniej będzie lepiej)....podajcie konto .[SIZE=1][COLOR=darkgreen][B]Od 13.10 do 17.10 nie ma mnie przy internecie-milczenie nie będzie znakiem,zem sie wycofała!!!:evil_lol:[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

DZIĘKI-dostałam do 18.10 najpózniej wpłacę...[COLOR=green][B]zbieramy ,bbbbardzo się[/B][/COLOR] [COLOR=green][B]cieszę,[/B][/COLOR] a jakby co...to i tak sie przyda, niestety bid ci u na pod dostatkiem:shake::oops:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Po konto to do albiemu[/quote]
A nie lepiej do schroniska ? Przecież ma już swoje konto........
Mam numer, tylko w domu, więc mogę jakby co napisać :roll:

Posted

To już wybór osoby, która będzie wykonywała przelew :)

Moim zdaniem nie ma sensu wpłacanie pieniążków na konto prywatne, skoro schronisko ma swoje. U Kasi napewno pieniądze nie zginą, w schronisku również. Wolny wybór ;)

Posted

[quote name='Neczka']

Moim zdaniem nie ma sensu wpłacanie pieniążków na konto prywatne, skoro schronisko ma swoje. U Kasi napewno pieniądze nie zginą, w schronisku również. Wolny wybór ;)[/quote]

To nie jest tak do końca.....bo my z otrzymanych pieniedzy osobiście zamawiamy i płacimy za budę, a ze schroniskowych może być cała procedura.
My zarządzamy kasą z naszego konta i podejmujemy decyzje wspólnie, a do schroniskowego nam wara.....można by rzec.:cool1:

Posted

No w sumie co do bud, to możnaby tak robić, jak było do tej pory, bo to Wy macie namiary na stolarza i wogóle, ale tak myślę, że jeśli ktoś chce, np. adoptować psiaka wirtualnie, jak to było, np. ze Śnieżką, to chyba lepiej byłoby przelewać pieniążki na konto schroniska z dopiskiem dla kogo i wtedy byłoby wszystko jasne ;)

Posted

Dla mnie nie tak bardzo jasne. Jak ktoś zafunduje budę lub szczepienie dla konkretnego pieska to za pośrednictwem wolontariuszy ten piesek to dostanie A jak ktoś wpłaci np.40 zł z dopisem "dla Krówki" to co ona będzie z tego miała -NIC Owszem te pieniądze na pewno się przydadzą ale kto się będzie w warunkach schroniskowych zastanawiał jak poprawić życie konkretnemu psu w cuda nie wierzę No chyba że się mylę to proszę wyprowadzić mnie z błędu.

Posted

Pani która wpłaciła pieniążki na Atosa na nasze konto prosiła o zaszczepienie go na pełną wirusówkę i jak tylko w schronisku minie parwo piesek zostanie zaraz zaszczepiony, a pieniążki przekazane kierownikowi na zapłacenie rachunku. Tu mamy pełną kontrolę nad tym gdzie-co-jak i który pies.
Kiedyś pewnie sie to zmieni ale póki co tak jest bezpieczniej dla wpłacającego
i wygodniej.

Posted

też mi się wydaje ,że lepiej albiemu , na konkretny cel ,cieplutką i przytulną budkę dla chłopaków:lol:,
a mnie się marzy domek dla nich ,taki prawdziwy , z pańciem dla nich..[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/midi-smileys/activity/4/0101.gif[/IMG]