Marzena&Gusti Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Sunia została wczoraj wyciągnięta ze schroniska.Jaka jest jej historia tego nie wie nikt. Ma około 8 tygodni. Jak na moje oko to mix jamnika... Proszę o pomoc w ogłoszeniach NUMER KONTAKTOWY 505830822 Quote
Isadora7 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Jest prześliczna, cukiereczek. Słodziak. Skąd się ten dzieciak wziął w schronie? Do jamnika ma dalej niż ja do Królowej Angielskiej. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='GameBoy']śliczna jest, jamnilowy pychol :loveu: Chyba po skoku z PKiNu na pychola Zobacz jak blisko ma do CC :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Marzena&Gusti Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Jamnikowa,jamnikowa:D Pycholek ratlerkowy troszke:) Mała jest odrobaczona i po przeglądzie wet. Nie ma żadnej pchełki,zarobaczona strasznie też pewnie nie jest-nie ma wzdętego brzucha. Quote
GameBoy Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 mnie tam ona przypomina Batmana, ktory byl kiedys u Marzeny, tylko kolor inny blisko do Cc to ma chyba z faktu bliskosci dwoch fotek zreszta moja suka to kundel wiec jej wszedzie blisko :D Quote
Marzena&Gusti Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Isadora7 napisał(a):Chyba po skoku z PKiNu na pychola Zobacz jak blisko ma do CC :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Nie no ja się poddaje:eviltong: Mardka ratlerkowa,długość i łapki jamnikowe:evil_lol: Wet ocenił że może dojść do wagi 7-10 kg Quote
kasia_r Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Łooo matko, piękna dziewczyna. Marzena, widze, że u Ciebie funkcja DT to niczym narkotyk :evil_lol: A ja nie mam jak pomóc :shake: Szykują mi się 4 psy do zagospodarowania. Quote
Marzena&Gusti Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Pomagasz tym,że tu jesteś:) Jeśli piszę głupoty to przepraszam- szczeniaki nie dały mi w nocy spać:D Quote
kasia_r Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Pomagasz tym,że tu jesteś:) Jeśli piszę głupoty to przepraszam- szczeniaki nie dały mi w nocy spać:D ...bo mnie tu ściągnęłaś...myślami :evil_lol: ucałuj drugiego cukierka od cioci - mojego chłopaka Oskara ;) Quote
Isadora7 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='GameBoy']mnie tam ona przypomina Batmana, ktory byl kiedys u Marzeny, tylko kolor inny blisko do Cc to ma chyba z faktu bliskosci dwoch fotek zreszta moja suka to kundel wiec jej wszedzie blisko :D [quote name='Marzena&Gusti']Nie no ja się poddaje:eviltong: Mardka ratlerkowa,długość i łapki jamnikowe:evil_lol: Wet ocenił że może dojść do wagi 7-10 kg Dobra krakowskim targiem niech będzie. Ma sporo z Batmana reklamowanego jako jamnkowy. Wet jak zobaczył wydał okrzyk 98% pinczer. Jest też druga strona medalu - połączenie cech pinczera i jamnika .... zwiększona szansa na adhd Cokolwiek nie mówić sunieczka jest naprawdę śliczna. GB nie mam wolnej chwili ale jak sie uprę to z kolegą pgotoshopem pokaze tyle cech identycznych z twoją cc ... upc kundelką, że sama w to uwierzysz :):):) Quote
Marzena&Gusti Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='kasia_r']...bo mnie tu ściągnęłaś...myślami :evil_lol: ucałuj drugiego cukierka od cioci - mojego chłopaka Oskara ;) Kasiu Twój chłopak śpi:evil_lol: Pewnie śni o wspólnym spacerku:evil_lol: W nocy miałam gościa na przechowaniu:lol: Tymczasowicza Zuluguli Quote
Ola164 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Mi to na jamniko-pinczerka wyglada... kręgosłup ma długi ale mordka po pinczerku, albo jak by sie uparl to po cc :eviltong: Quote
Ola164 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Jeszcze mozna z niej bullteriera zrobić :D Czyli Bullinkę :loveu: Quote
Isadora7 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Ola164']Mi to na jamniko-pinczerka wygląda... kręgosłup ma długi ale mordka po pinczerku, albo jak by sie uparł to po cc :eviltong: Dzięki ci Olu, tak to dokładnie wygląda. Kręgosłup jamola, mordka pinczera (Jak Batman), ale tez można się na cc uprzeć. A tymczasem jakiś taki banerek (podlinkowany) wydziergałam na prośbę Marzeny: :cool1: Quote
Marzena&Gusti Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Dzięki:) Zaraz sobie wrzuce:) Quote
Cheritka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 O matko Marzenko, czy Ty zaadoptujesz wszystkie pieski ze schronu,:cool3: Szkoda tej pięknej "Bidy" :-( Quote
Marzena&Gusti Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Gdybym miała dom z ogrodem......... Marzenia:( Quote
Marzena&Gusti Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Jeszcze raz dziękuję za baner:) Quote
Wyjątek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Jaka słodzinka :loveu: Jak nikt ogłoszeń do jutra nie zrobi to ja sie oferuję. Na razie mam 4 bidy czekajace w kolejce i najpierw to musze ogarnąć bo sie nie połapię ;) Quote
Marzena&Gusti Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Wyjątek']Jaka słodzinka :loveu: Jak nikt ogłoszeń do jutra nie zrobi to ja sie oferuję. Na razie mam 4 bidy czekajace w kolejce i najpierw to musze ogarnąć bo sie nie połapię ;) Dzięki :lol: Mała tak strasznie lgnie do człowieka....... Nawet do wanny chciała mi wskoczyć jak się myłam:evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 o matuuulu.... jaka piękność :loveu: kto zostawił takiego kwiatusia w schronie? :-( Marzenka, ja widzę, że do Ciebie lgną od jakiegoś czasu takie słodkie bidy :) a mała faktycznie ma coś z Batmana;) tak mi się właśnie skojarzyło, jak ją zobaczyłam, że miałaś już podobnego tymczasa... mam nadzieję, że mała znajdzie szybko domek:) Quote
Wyjątek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='basia2202'] mam nadzieję, że mała znajdzie szybko domek:) Na pewno!!:multi::multi: Quote
Recommended Posts