nataliaw Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Niestety muszę się z tego wycofać. Reszta domowników oprotestowała :( Jeszcze około roku będę od nich zależna, więc na razie muszę się powstrzymać od powiększania zwierzyńca. Przepraszam za zamieszanie :oops: Juz od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem by znów wziąć jakiegoś króliczka i akurat się natknęłam na Speediego... Kurczę, szkoda. Quote
zdwrdwd Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 nataliaw napisał(a):Niestety muszę się z tego wycofać. Reszta domowników oprotestowała :( Jeszcze około roku będę od nich zależna, więc na razie muszę się powstrzymać od powiększania zwierzyńca. Przepraszam za zamieszanie :oops: Juz od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem by znów wziąć jakiegoś króliczka i akurat się natknęłam na Speediego... Kurczę, szkoda. Ehhh... trudno. Szukam dalej :p Quote
zdwrdwd Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Trzymajcie kciuki, bo dziś najprawdopodobniej Speedy będzie miał nowy dom :) Quote
j3nny Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 trzymam mocno za swieta w nowym dobrym domku:) Quote
lionblau Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ale fajnie do domu Speedy na święta do domu !!!!:multi::multi: Quote
zdwrdwd Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 POJECHAŁ POJECHAŁ POJECHAŁ Bardzo fajni ludzie. Będzie miał naprawdę dobry dom na wsi, a w ładne dni będzie biegał w kojcu w ogrodzie. Cud, miód nie domek :loveu:. U mnie by nigdy takich warunków nie miał. Quote
Szczurosława Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Superancko! :multi: Kibicowałam mu i gdybym mogła sama bym wzięła:oops: Quote
Recommended Posts