Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="3"]Łatka jest śliczną 6-mies. sunią. Sunia już wiele przeszła w swoim krótkim życiu, była ukradziona w celu sprzedaży :mad:ale wróciła do opiekuna. Sunia jest bardzo ufna. Pilnie szukamy dla niej domu, bo w miejscu, gdzie przebywa nie jest bezpieczna.

Kontakt:
Tel. 609 776 794
Mail: [email protected]

Posted

[quote name='Wyjątek']Paros, proszę o kontakt jak tylko się pojawisz. Na PW lub gg 5132211. Szybciej ustalimy szczegóły ogłoszenia niż tu na forum :)

Jestem, ale nie mam gg :oops: zaraz napiszę PW :lol:

Posted

[quote name='TYGRYS-ica.']potrzebne ogloszenia... Wyjątek obiecała no i...? :cool3:
Wyjątek obiecała i Wyjątek dotrzyma słowa tylko, że:
1. jest zawalona ogłoszeniami i dyplomami-cegiełkami
2. odwiedzała dziś swojego psa i troche się zapomniała
3. ale gratka sie jej sprzeciwia
4. jest nafaszerowana antybiotykami i zastrzykami i wyje z bólu cały czas bo noga daje znac o sobie...:roll:
Częsciowo może uda się jeszcze dziś. jak nie to jutro. Widziałam, że w paru miejscach juz jest. Przede wszystkim allegro ma. Czy tekst ma byc dokladnie taki jak na 1 stronie?

P.s. Wyjątek przeprasza....

Posted

[quote name='Wyjątek']Wyjątek obiecała i Wyjątek dotrzyma słowa tylko, że:
4. jest nafaszerowana antybiotykami i zastrzykami i wyje z bólu cały czas bo noga daje znac o sobie...:roll:
Częsciowo może uda się jeszcze dziś. jak nie to jutro. Widziałam, że w paru miejscach juz jest. Przede wszystkim allegro ma. Czy tekst ma byc dokladnie taki jak na 1 stronie?

Wyjątku dziękuję za pomoc:Rose: a gdzie ma ogłoszenia i allegro? Jesteś pewna?? :roll:

Posted

[quote name='paros']Wyjątku dziękuję za pomoc:Rose: a gdzie ma ogłoszenia i allegro? Jesteś pewna?? :roll:

Przepraszam ja juz mam total metlik w głowie :placz:

[quote name='LALUNA']NA forum bc już jest ogłoszona

jest na bc a nie allegro..:roll:

już sie w miarę ogarnęłam z resztą ogłoszeń. jeszcze jedna bida mi na jutro została i Łatka :)
Zrobie zatem allegro, gumtree, ale.gratka i coś tam jeszcze potem pokombinuję:)
Dobranoc!

p.s. co do allegro i zgodności ogłoszenia z pierwszym postem to mnie sie z innym wątkiem pomyliło....

Posted

Dałam ją na razie na allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=425708986
Jeśli ogłoszenie sie podoba (poniżej je wklejam w całości), to prosze o sygnał a ogłaszam dalej! :)
p.s. przydało by się więcej zdjęć ;)

Ogłoszenie:

„Ojciec (...) zrywał mnie z łóżka i spuszczał lanie. Mojej młodszej siostrze też się coś przy tym dostawało. (...)
Mama stała wtedy przewa
żnie w drzwiach i płakała. Rzadko kiedy odważyła się nas bronić, bo wtedy bił także i ją. Tylko Ajaks, mój dog, często wskakiwał między nas. Skowyczał cienko i miał bardzo smutne oczy, kiedy zaczynało się lanie. Jemu najłatwiej przychodziło doprowadzić ojca do opamiętania, bo ojciec, tak jak my wszyscy, bardzo kochał psy. Czasem krzyczał na Ajaksa, ale nigdy go nie uderzył.”

Christiane FelscherinowMy, dzieci z dworca ZOO

Niestety jest wielu ludzi, którzy tylko twierdzą, ze psy kochają, tylko udają, że są dla nich ważne. Jednego dnia swojemu pupilowi dają jeść a już następnego biją czy wyrzucają z domu. I te psy mają takie smutne oczy. One mimo wszystko kochają. Chcą wrócić lub znaleźć nowy, wspaniały dom. Dom pełen miłości i ciepła. Dom, gdzie odnajdą dobroczynność!

„Dobroczynność nie polega na dawaniu kości psu. Dobroczynność to kość dzielona z psem wówczas, gdy jesteś równie głodny co on.”

Jack LondonWielka księga mądrości (Dobro i zło)

Jeśli i Ty tak rozumiesz to słowo i wiele ono dla Ciebie znaczy, daj dom prześlicznej, samotnej Łatce…
Łatka ma tylko 6 miesięcy! Jest pieskiem w typie Border Collie.
To śliczna sunia już wiele przeszła w swoim krótkim życiu, była ukradziona w celu sprzedaży ale wróciła do opiekuna. Sunia jest bardzo ufna. Pilnie szukamy dla niej domu, bo w miejscu, gdzie przebywa nie jest bezpieczna.
Aktualnie Łatka jest pod opieką Fundacji Maja.
Kontakt w sprawie adopcji:
Tel. 609 776 794
Mail: [email protected]

Jest to aukcja charytatywna, mająca na celu znalezienie domu dla psa

Złożenie oferty nie jest jednoznaczne z nabyciem psiaka, dlategozanim zalicytujesz – koniecznie ZADŹWOŃ!

Wszystkie oferty nie poprzedzone telefonami będą usuwane.

Opiekunka zastrzega sobie prawo wyboru odpowiedniego domu dla psa

Przyszły opiekun jak i warunki jakie będzie oferował psu będą dokładnie

sprawdzone .

Warunkiem adopcji psa jest podpisanie umowy adopcyjnej.

Zastrzegam sobie możliwość zakończenia aukcji przed czasem, jeśli wcześniej pies znajdzie odpowiedni dom.

Posted

[quote name='Wyjątek']Wyjątek obiecała i Wyjątek dotrzyma słowa tylko, że:

i słowa dotrzymała... dziekujemy za ogloszenia :loveu:

Posted

[quote name='ZORIKA']witam właśnie się zalogowałam.... suczka jest cudowna .... złapała mnie za serducho..... czy ktoś wie o niej coś więcej?

Zorika a miałabys chęc na adopcję?:cool3: To może najpierw coś o Tobie? :)
A no i witamy!:multi: