KUMPELka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [quote name='puz']u nas jak Hasta leje to na posłanko czyli spiworek jest prany kilka razy w tygodniu do tego jak nas nie ma Puz sciaga z suszarki moej ciuchy i sprzata nosem niespodzianki sikawki Hasty :lol:[/quote] To masz bardzo ciekawie teraz :lol: :lol: :lol: Chyba też będziesz się musiała nauczyć chować swoje rzeczy :wink: Kumpel też tak sikał na swój kocyk i też starałam się go prać m/w w każdą sobotę ale odrazu po położeniu był naznaczany sikami Kumpla :P - naszczęście już z tego wyrósł :D bo zaczynało w domu nieprzyjemnie pachnieć :wink: Quote
mmbbaj Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [quote name='puz']u nas jak Hasta leje to na posłanko czyli spiworek jest prany kilka razy w tygodniu do tego jak nas nie ma Puz sciaga z suszarki moej ciuchy i sprzata nosem niespodzianki sikawki Hasty :lol:[/quote] [quote name='KUMPELka'] Kumpel też tak sikał na swój kocyk i też starałam się go prać m/w w każdą sobotę ale odrazu po położeniu był naznaczany sikami Kumpla :P - naszczęście już z tego wyrósł[/quote] A wiecie, że my nie mieliśmy takiego problemu! :D Bajan nigdy nie sikał na swoje posłanie! Miał do tego rozkładane dwa ręczniki - jeden w pokoju, a drugi w przedpokoju i lał tam :lol: Tak go uczyliśmy. Był potem trochę problem jak zaczął wychodzić na dwór (na pole :P ) bo jak mu się chciało to ciągnął do swoich ręczniczków i spazmy urządzał na pół osiedla, ale jak już zaskoczył to nigdy się w domu nie zsikał :D Prawda jednak, że mam możliwość rozłożyć mu to wychodzenie równomiernie na cały dzień i nie musi ściskać :wink: Co do aparatu to jednak nie da się naprawić :( Był Marek w serwisie i powiedzieli, że oni tego nie naprawią, musieliby wysyłać do Niemiec więc się nie opłaca bo tam takie naprawy są bardzo drogie :evil: Quote
puz Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Przykro mi z powodu aparatu :( Co do sikania - u nas moze byc to spowodowane przewlekłym zpapleniem pochwy i ukłądu moczowego tak naprawde dla pewnosci musze dac małej mocz do badania i musze polowac rano na nia z pojemniczkiem na trawniku :lol: W niedziele bylismy na kryspinowie-woda ciepła ale małą uwielbia sie taplac a jak sie okazało do czystosci ta woda nie nalezy stad trzeba zrobic badanie na bakterie,ponad to mała sika i podsikuje kilkakrotnie wiec nie wiadomo czy to z owodu duzego picia na upały czy tez zaczeła kropelkowac z pwoodu zpalenia, stawiam na to drugie ale coz musimy to sprawdzic Quote
KUMPELka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 [quote name='puz']...Co do sikania - u nas moze byc to spowodowane przewlekłym zpapleniem pochwy i ukłądu moczowego tak naprawde dla pewnosci musze dac małej mocz do badania i musze polowac rano na nia z pojemniczkiem na trawniku :lol: ...[/quote] Oj - to musi cierpieć :( Tak to już jest z tymi wodami - są podejrzane i niestety coraz bardziej zanieczyszczone :evil: My w Żorach mamy szczęście - taka większa wioska bez przemysłu :lol: - tylko kopalnie :P Ps. Przyjemnego polowania :wink: - pewnie gdy ktoś Cię zobaczy to sobie pomyśli - wariatka :lol: Quote
mmbbaj Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [URL=http://imageshack.us][img]http://img242.imageshack.us/img242/8141/urbaniak1455002jp.jpg[/img][/URL] [URL=http://imageshack.us][img]http://img242.imageshack.us/img242/1257/urbaniak1825003dn.jpg[/img][/URL] [URL=http://imageshack.us][img]http://img133.imageshack.us/img133/2882/urbaniak2225008wo.jpg[/img][/URL] Quote
mmbbaj Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [URL=http://imageshack.us][img]http://img9.imageshack.us/img9/2126/urbaniak2035006jj.jpg[/img][/URL] w kawiarence na Rynku w Krakowie [URL=http://imageshack.us][img]http://img9.imageshack.us/img9/7067/urbaniak2355004fe.jpg[/img][/URL] nowy „kolega” Quote
puz Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :lol: Fajne zdjecia chciałabym sie pochwalić nowymi fotkami niestety ostatnio jakos do cyfrowki nam daleko finansowo ale nie mowmy hop moze w tym roku jeszcze cos kupimy. Robimy zdjecia stara lustrzanka i bylimy teraz na wsi na sesji zdjeciowej , moze jak wywołamy zdjecia na płytke przesle cos tutaj. Chciałam sie pochwalić ze bylismy na sesji zdjeciowej w Beskidzkich Wyspach w niedziele. Jak by ktos szukał suni odchowanej w tej chwili rocznej jest do sprzedazy Juta niedługo bedzie u mnie na stronie w adopcjach gończych info + zdjecia jak wywołam do trzech dni. Ponad to mam kilka zdjec w aparacie Puzika i Hasty. Mam tez plany wystawowe na ten sezon wrzesien bedzie w rozjazdach :lol: Najblizsza wystawa ktora nas czeka to Racibórz jedziemy tutaj razem z Bogdanka i Bohunem + dołacza do nas w klasie posredniej Żaba z Gończaków, do Chorzowa wybieram sie w składzie Bogdanka Bohun napewno i Miedzynarodowa Wrocław Bohun i Żaba- Bogdanka juz Miedzynarodowa ma zaliczona :lol: w klasie młodziezy a za wczesnie na miedzynarodowa w klasie posredniej. Najblizszy debiut Bogdanki to Katowice w klasie posredniej Quote
puz Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 racibórz - Bogdanka i Bohun zgłoszone czekam na potwierzdenie Żaby od Magdy wrocław - Bohun Zgłoszony Quote
bea100 Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 [quote name='puz']u nas cuchnie i muchy lataja :x[/quote] Witaski, wróciłam :D Puz: po pierwsze GRATULKI dla Puzonka ( zawsze w niego wierzyłam i stawiałam na niego HA !!! 8) ). Sędziowanie wg. mnie mówiąc oględnie...conajmniej dziwne :-? Po drugie: widzę, że jesteś w desperacji, a te nasze dziewuszki, i Hasta i jej siostrzyczka Harmoszka to widać takie lejki :roll: Ja mam to samo :cry: Liczę na to, że czas działa na naszą korzyść i przyjdzie moment ( to może być z dnia na dzień) gdy dziewuszki zajarzą 8). Póki co mam lepy na muchy na każdym żyrandolu :lol: Musimy wytrwać...a u mnie siki Mońki sprząta porządnicka Dunia ( Puz kradnie Twoje rzeczy i ,,sprząta", za to Dunia ma inny pomysł bo kałuże po Moni zakrywa uporczywie...kapą z sypialnianego łózka :wink: ) Mmbbaj: super fotki z Kraka :P . Qrcze, aparatu żal... :( Puz: kiedy Cię zobaczę w Wwie? Quote
puz Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 W srode chce zabrac oba moje potwory ale niestety to za duze obciazenie - podroz meczy pieski i chyba wezmiemy mała . Mam potwierdzenie z Raciborza BB przyjete :lol: Quote
bea100 Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Puz: super wieści :D Ja się zobaczę i ucałuję z Tobą a Harmonia się zobaczy z siostrą 8) i to już za niedługo :BIG: Ciekawa jestem, czy się dziewczynki pamiętają? Czy zabierzesz może aparat ? (bo ja nie mam i nie mam nawet od kogo pożyczyć :( a takie spotkanie warto byłoby uwiecznić :P ) Quote
KUMPELka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Dziewczyny - jeżeli piszecie o spotkaniu przy okazji wystawy w Raciborzu - to :multi: z Żor to rzut beretem i napewno się spotkamy. Co do aparatu to oczywiście wezmę i bedę pstrykać ile wlizie :wink: Właśnie szukam miejsca gdzie psy mogłyby poszaleć swobodnie. Oj - już się cieszę na spotkanie z tyloma ogarami :smilecol: a co powie Kumpel - bedzie wniebowzięty :P - to ci niespodzianka. Gosiu - zdjęcia superowe. Bajan wkomponował się idealnie w pejzaż Krakowa. Przyjezdżajcie także do Raciborza - i do nas - zapraszamy. Ps. Mieszkanko mam za małe żeby ugościć tyle ogarów ale coś wymyślę - może jakać miła leśna kafejka :roll: Pozdrawiam serdecznie. Quote
KUMPELka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='KUMPELka']Dziewczyny - jeżeli piszecie o spotkaniu przy okazji wystawy w Raciborzu - to :multi: ....[/quote] :( tak czytam dokładnie i chyba spotykacie się w Warszawce a nie w Raciborzu - ale niech to - Ilona będziesz z Puzonem i Hastą i Bajanem - tak :-? Jeżeli tak to trzeba będzie poszukać tak czy siak jakiegoś miejsca :lol: Czekamy na Ciebie i wszystkich chętnych a zresztą my przecież spotkamy się w sobotę :wink: Napiszę na prv. Quote
puz Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [b]Kumpelko [/b] ja jade w środe na jeden dzień do Warszawy odebrac brata Mirka z lotniska o 22. Wiec rano wyjedzamy koło 10-11 bedziemy po południu w Warszawie jedziemy do Beatki z mała Hasta. potem do brata Pałasza a moze od razu weźmiemy Asika z Paszkiem :lol: . W sobote niestety nie zobaczymy sie mam wesele w rodzinie Mirka. Bardzo ubolewam z tego powodu bo musiałam zrezygnowac z konkursu tropowców w Tymbarku, no coz raz rodzina raz psy......koniecznie zadzwon do Bohunów jak nie pisz na email PW dam Ci do nich namiary i zadzwon do Justyny od Lesi o ile sie nie mysle ona jest teraz w Lublinie na uczelni no chyba ze jest Toemk jej maz. Na wizyte umów sie z nimi na telefon to bardzo wazne zebys nie pocałowała klamki. Spotkamy sie w Raciborzu na wystawie 28 sierpnai to juz niedługo. Bede z Bohunem Bogdanka i Żaba z Gończaków, jak Magda zgłosiła :lol: . Mirek zostaje z dziecmi w domu , nastepna wystawa 11 wrzesnia Chorzów jeszcze nie zgłosiłam ale ........jedziemy w tej samej obstawie wiec na slasku tak samo bedziemy [b]Bea [/b] mamy aparat lustrzanke ale nie szkodzi , mysle ze wezmiemy Asika z Paszkiem i przyjedziemy do Was. Z lustrzanki wywołujemy zdjecia na płytke wiec beda w necie. Wiec bedziemy w czesciowej rodzinie Hasta Pałasz i Harmonia ciocia Dunia i Azjata :lol: Quote
puz Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 :lol: [b]Bea[/b] koniecznie trzeba zadzwonic do Małgosi i Bajana Quote
KUMPELka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='puz']... W sobote niestety nie zobaczymy sie mam wesele w rodzinie Mirka. Bardzo ubolewam z tego powodu bo musiałam zrezygnowac z konkursu tropowców w Tymbarku, no coz raz rodzina raz psy......[/quote] Wielka szkoda a już miałam nadzieję, że psiaki pobiegają :( ale przecież jeszcze jest Bohun i Leśna :P Muszę zadzwonić do Jarka i Izy i się umówić. Justyna rzeczywiście jest teraz na uczelni ale właśnie w sobotę wraca i jesteśmy umówione na popołudnie 8) Więc zobaczymy się w Raciborzu. Także planujemy się wybrać do CHorzowa i Rybnika - zobaczyć i pośmiać się ze swojej nieudolności jako wystawców :wink: Pozdrawiam i zazdroszczę Ci - chętnie bym się pobawiła na weselisku. Quote
puz Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 :modla: no to jedz za mnie bo ja tu :wallbash: kombinuje jak sie urwac . Nie nawidze takich imprez zwłaszcza na wsi z noclegiem brrrrr szlag mnie trfaia ze musze pieski oddac rodzicom , na dwa dni bede tesknic za nimi a kto malutka przytuli, o karmienie sie nie martwie Dziadek co 5 min otwiera lodówke :lol: .Tata goni mała z lopata bo mu takie dolki kopie ze bawi sie z nim potem w chowanego :wink: Quote
KUMPELka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 :lol: to Hasta bedzie miała wiele atrakcji. Z tego co piszesz wynika, że po Twoim powrocie Hasta będzie spała przez kolejny tydzień tak się wybiega :wink: no i przytuje ze 3 kilo :lol: Żartuję :P Ja, w przeciwieństwie do Ciebie uwielbiam takie wiejskie weseliska 8) Ps. Dużo łączy nasze psy - sikanie i kopanie dołków - mamy/mięliśmy ten sam problem :wink: . A świeżo posadzone skalniaczki - to to, co najbardziej lubią tygryski/Kumpelki :lol: Quote
pasz Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 siostrzyczko Hasto czekam na Ciebie.... [img]http://pd.labfoto.pl/photos/p/d/7/d7638a02f9684c129bd986de747a86cd-924330.jpg[/img] Quote
bea100 Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 I my czekamy i my... :lol: Acha. Duni nie będzie. Jest na działce w lesie z moją mamą i dzisiaj zaczęła plamić (no nareszcie :D ). 19go ma pierwszą randkę :wink: Mmbbaj: wysłałam Ci smsa. Jesli możecie być jutro u mnie ok 18tej, byłoby wspaniale :P Mój dom stoi dla Was z Bajankiem jak zawsze otworem :D Kumpelka: kochana, tak przykro, dzięki za piękne zaproszenie ale nie tym razem ( ale się zobaczymy tak czy siak tyle, że w innym terminie 8) ) Quote
musia Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [color=blue][size=7]Dzisiaj 9 sierpnia gończe Kłusujaca Sfora miot "O" kończą [b]ROCZEK[/b][/size][/color] ([b][color=red]Chwalimy się [/color][/b]) :oops: :lol: :B-fly: :klacz: Quote
bea100 Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Musia: [size=6][color=blue] wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń hodowlanych życzę z całego serca[/color][/size] :new-bday: (ej, to dzisiaj świętujecie? :lol: ) Quote
Guest Kamcia_14 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [b][color=blue]wszystkim Kłusującym Sforom które dzisiaj roczek kończą spełnienia psich marzeń życzymy a właścicielom sukcesów hodowlanych[/color][/b] Quote
matrix..... Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 wszelkie serdeczności z okazji Ich święta :D Quote
Recommended Posts