KORONA Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Jasne, teraz mnie na litość bierze :wink: Ale podzielisz sie ze mną zawartością słoików i innymi pysznościami?? Quote
tunio Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Bea adoptuje mnie "bo gdzie dwoch sie kloci,tam trzeci korzysta" 8) Ja tam jestem spokojna i nieklopotliwa,a te takie charakterne sa,ze z Bejem by sie predzej czy pozniej o szefostwo stada zarly 8) Quote
KORONA Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Piiiiiiiiika zrób coś, bo nam konfiturki obok nosa przejdą :( Quote
PIKA Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Jasne, teraz mnie na litość bierze :wink: Ale podzielisz sie ze mną zawartością słoików i innymi pysznościami?? Na jaką litośc? :evilbat: Pewnie, ze sie podzielę, ja chytra nie jestem :niewiem: Piiiiiiiiika zrób coś, bo nam konfiturki obok nosa przejdą :( a przed chwilą było, że Cie na litość biorę :evilbat: Poszczujemy Carr naszymi dziewczynakmi to se pójdzie 8) Quote
bea100 Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 Eeeeeee :-? ...faktycznie se niezłą ,,laurkę" tu sama wystawiłam :oops: Korona, Pika: jeśli już, to proponuję adopcję na prawach hodowlanych :wink: Apropos: czy mógłby mi ktoś miły na maila przesłać taką sensowną ramową umowę (to prośba na serio) :P [email protected] Quote
PIKA Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Korona, Pika: jeśli już, to proponuję adopcję na prawach hodowlanych :wink: :o :o :o bedziesz nas wystawiać? :o I samczyka tyz nam znajdziesz? ??? :o Tylko to champion jakowyś musi byc 8) Quote
KORONA Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Korona, Pika: jeśli już, to proponuję adopcję na prawach hodowlanych Ech... nie ma juz bezinteresownosci na świecie :wink: A ile mamy urodzić? 5, 10, 15?? Pika Cieżkie wyzwanie przed Nami... :) Bea, zaraz Ci przesyłam umowę, tylko ją znajdę... Quote
tunio Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 PIKA kto tu kogo poszczuje 8) BTW.dziewczyny umowy na prawach hodowlanych nie polecam....Wyeksploatuja i oddadza do schroniska 8) Quote
PIKA Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 A ile mamy urodzić? 5, 10, 15?? i czy łącznie, czy każda po tyle? :o I czy w jednym miocie ma tyle być, czy co rok to prorok :o PIKA kto tu kogo poszczuje 8) ) a to wilczarze na ludzi som? :o Bo moja to na pewno obronna 8) ..Wyeksploatuja i oddadza do schroniska 8) :hmmmm: chyba do domu dziecka albo inszego domu starców :roll: Quote
KORONA Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Dadzą słoiczek konfitur w tobołek i "żegnaj" Quote
tunio Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 PIKA wilczarze sa uniwersalne,a przynajmniej ten moj Quote
PIKA Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Dadzą słoiczek konfitur w tobołek i "żegnaj" i kopa na rozpęd dodatkowo PIKA wilczarze sa uniwersalne,a przynajmniej ten moj moja kundlica (jak to kundlica) bardziej uniwesalna a na pewno bojowo-obronna :evilbat: Quote
Hania Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Bea! Różne umowy powinnaś już mieć w skrzynce :D Właśnie się rodzą dzieci po Tenorku :D Pozdrawiam Quote
malawaszka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 czyli które się rodzą?? było tu o nich?? :roll: 8) pogubiłam się :lol: Quote
Hania Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Nie było tu o nich. To stryjeczne rodzeństwo maluchów Bei :D Quote
malawaszka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 nooo to powodzenia i :kciuki: za mamusię i maluchy :angel: Quote
Hania Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Na razie jest 6:2 dla dziewczynek. To bardzo ważny poród dla właściciela Tenora - który już niestety odszedł do krainy wiecznych łowów. Quote
malawaszka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 ooo to faktycznie niesamowite wydarzenie :angel: i jaki duży miot :o Quote
Hania Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Właśnie urodził się kolejny piesek :D Szkoda, że to tak daleko i mogę w tym uczestniczyć tylko telefonicznie :evil: Quote
malawaszka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 łoranysiu - to już 9 :o :o :o i będą jeszcze??? Quote
Hania Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Podobno tak :o Dam znać rano co i jak. To moja Dumeczka ma już ponad 60 prawnuków :beerchug: Quote
malawaszka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 :o piękna liczba 8) czekamy na wieści :wink: Quote
Hania Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 A dla odmiany :D jak Wam się podoba takie maleństwo ? Quote
malawaszka Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 hahahah fuuuu to karma dla psów? :evilbat: :lol: żartowałam 8) :wink: Quote
Recommended Posts