Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olgaj napisał(a):

Dlatego potrzebuje jakiejs starej kołdry albo koców i rak ktore chca ponmoc w sprzataniu boksu. Ja niestery juz nie mam nic co mogłabym jej tam dac, wszystko zostało zasrane przez mopsa i wyrzucone, mam jeszcze tylko swoja kołdrę, ale wybaczcie na razie nie oddam :)

czy nadal potrzebne? mam w zapasach dobciowych koce, ręczniki, miski więc tylko powiedz czego potrzeba! a w weekend będe w Łodzi więc moge przywieźć!!!

Posted

Klementynkaa napisał(a):
czy nadal potrzebne? mam w zapasach dobciowych koce, ręczniki, miski więc tylko powiedz czego potrzeba! a w weekend będe w Łodzi więc moge przywieźć!!!

mysle ze potrzebne jak najbardziej ;)

Posted

Koce i pomoc przy opiece jak również finansowa będzie bardzo potrzebna. Olga dzwoniła z lecznicy w momencie, gdy sunia leżała pod kroplówką. Jak powiedziała: lekarz ponownie zrobił jej USG, obejrzał badania i sunię na żywo. Na jutro ustalił zabieg na godzinę 13.00. Tak jak Olga mówiła nie chce go przekładać, bo sunia nie jest w dobrym stanie, jego zdaniem jest silny stan zapalny, nie chce o tym teraz pisać, jak ja jutro otworzy to wszystko napiszemy.
Najgorsze jest to, że wszyscy pracujemy i będzie potrzebna pomoc przy opiece nad sunią po operacji. Każdy kto może choć zaoferować godzinkę gdy Olga będzie w pracy jest na wagę złota.

Posted

Najbardziej potrzebne nie ukrywam pieniadze, ja dzis wyłozylam, ale nie dam rady tego robic przy kazdej wizycie.

Relacja z dzisejszego dnia:
Zadna z postawionych diagnoz nie okazala sie własciwa, okazalo sie ze suka ma zaawansowane ropomacicze, tak zaawanowane ze operacja miala byc jeszcze dzis, jednak dlatego, ze nie bylam w stanie ustalic czy jadla czy nie, operacja odbedzie sie jutro.
Kaja po wizycie u dr. Jachmana przyjechala ze mna do domu.
Jest nauczona czystosci, prosi łapka gdy chce wyjsc, potrafi sie zajac sama soba.
Pije hektolitry wody!
Na kube nie reaguje narazie w zaden sposbo, raczej nieufna.
Ma maksymalnie rok.
Jest przerazliwie chuda.
Bardzo boi sie spacerów, ciagnie do domu.
Teraz spi.
Jezeli ktos moze pomoc finansowo to bardzo prosze o pomoc.

Posted

nie ma jej na www, nie ma rowniez ogloszen ze szuka domu , mysle ze czas ruszyc z takimi rzeczami, nie ma jej rowniez na dobkowym forum, jutro jak mi sie uda w pracy zalogowac na forum to napisze o niej. Dzis mialam ciezki dzien bo moj kuba rano spadł ze schodow i uszkodzil noge, wiec nawet w pracy bylam 2 godziny i zwolnilam sie jezdzac z nim po wetach. Wiecej jednak moj szef nie zniesie :)

A swoja droga Tygrisica zapraszam w odwiedziny w wekend, bede uziemniona z Kaja po operacji wiec chetnie przyjme goscia i poznam z Kaja :)

Podaje do siebie rowniez telefon 665-219-777 na wypadek gdyby ktos chcial zapytac o cos , moze akurat ktos bedzie zaineresowany np: adopcją :)

Posted

olgaj napisał(a):
A swoja droga Tygrisica zapraszam w odwiedziny w wekend, bede uziemniona z Kaja po operacji wiec chetnie przyjme goscia i poznam z Kaja :)

niestety to nie o mnie chodziło :lol: Klementynkaa zaofiarowała ze wpadnie w weekend nie ja ;)

Posted

Sorrki to chyba ze zmeczenia.

Nie jest dobrze wyjscie z klatki zajeło jej 2 minuty, bardzo boi sie zostawac sama w domu. wogóle bardzo boi sie zostawac gdziekolwiek, dzis zawiozlam ja do kolezanki do pracy ktora zawiezie ja na operacje, wyje od 7 rano.

Posted

Wszystko jedna która ciotka, wszystkie mile widziane zwłaszcza w tygodniu od 8-16 :cool3: ;)

Dzikowac nie trzeba.
Trzeba sie spakowac i przyjechac mieszkac u mnie z Kaja, bo ona straszna histeryczka.

A tak powaznie błagam pomyslcie jak to zorganizowac, chociaz po kilka godzin kazdy

AsiaK wysłałam pw.

Posted

No to super, moze sie hania zgodzi na nastepne 4 godziny? :)
A moze ciotka Reno chciałaby ja dostac do przacy w przyszłym tygodniu, zawioze i odbiore :)?

Posted

Olga, zapisałam sobie Twój numer telefonu, w sobotę jeśli nic się nie zawali będę w Łodzi niprzywiozę Ci koce, ręczniki, czy karma (byle jaka ale jednak) albo smakołyki też? bo nie wiem czy w jej stanie może takie rzeczy jeść? odezwę się telefonicznie jeszcze koło piątku, ok?

Posted

olgaj napisał(a):
Ok.
Słuchajcie z ostatnich wiesci niestety nie jest dobrze, suka nie chce sie uspokoic, Rozrabia, probowała rozniesc auto.

ciociu Olgaj sunia jednak narozrabiała:ppogryzła pas w aucie:mad:

Posted

Kaja po operacji, tak sie trzesła jak sie wybudzała, ze nie mozna jej było utrzymac na lezance.
Dostała kroplówki, jutro rano jedzie na morfologie i kroplówkę poniewaz oprócz ropomacicza zaczynało sie równiez zapalenie otrzewnej.
Zreszta dziwie sie ze ona wogóle zyje bo po tym co dzis zobaczyłam nie wierze, ze mozna z czyms takim zyc w zoldku.
Po powrocie do domu zaczeła wymiotowc, to co zwymiotowala....nie wiem co to było i ile z tym chodzila. W kazdym razie zarzygała cala klatke schodowa.
Oprócz tego musi byc leczona pod katem przewodu pokarmowego bo podobno jest bardzo zle.
Ogólnie jest teraz w kiepskim stanie, ja zreszta tez.

Posted

hanka456 napisał(a):
Olga potrzebuje wsparcia, jak Olga się rozleci, to sunia zostanie sierotą.

:evil_lol:
To dobre mysli i fluidy ślemy i do Olgi, i do suczynki :cool3:

Posted

Cholercia, u mnie z taką pomocą miedzy 8 a 16 to klapa. Do roboty wziąc jej nie mogę na 10000%. Gdyby to był malutki szczenior do przemycenia w kontenerku to tak, ale przy tak dużym psie ...:shake:
Do soboty jestem i tak uziemiona, bo jest u mnie sunia, która zmierza do DT do Działdowa.