Kasia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Moja znajoma wczoraj miała pogrzeb...28 lat miała :-( Wszędzie tragedia... Cze Asik! Jak samopoczucie dziś? Quote
Mała Rita Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Kasia napisał(a):Moja znajoma wczoraj miała pogrzeb...28 lat miała :-( Wszędzie tragedia... Cze Asik! Jak samopoczucie dziś? super :loveu: do pracy właśnie idę :loveu: i 8 wspaniałych godzin :loveu: Quote
Kasia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Mała Rita napisał(a): super :loveu: do pracy właśnie idę :loveu: i 8 wspaniałych godzin :loveu: ja tez cała w skowronkach bo juz w mej pracy siedzę :loveu: Quote
Pegaza Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hej Asia:p o matko jedyno jakie ludzie maja tragedie...:-( u nas tez ostatnio samych mlodych zabieralo... Quote
ewa2909 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Cześć Asik:loveu: A Ciebie znowu nie ma u siebie na podwórku? Daj no jakieś nowe zdjecie Fidelka bo zapomniałam juz jak zieciu wyglada:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Ewcia i masz przystojniaka skoro chcesz :evil_lol: troszkę zła jakoś ale komórą robiłam :cool1: Quote
ewa2909 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Grzeczna dziewczynka:eviltong: Fidlasty coraz ładniejszy. Kiedy wybieracie sie do fryzjera? Quote
rita60 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Jaki sliczny,ten nasz chłopak:multi:troche sie juz steskniłam za Wami:roll: Quote
Mała Rita Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 ewa2909 napisał(a):Grzeczna dziewczynka:eviltong: Fidlasty coraz ładniejszy. Kiedy wybieracie sie do fryzjera? Planowalam pod koniec wrzesnia, ale powiem Ci, że im blizej to jakoś mam obawy... :cool1: Boję się że wytnie go tak, że nie ładnie mu będzie :shake: rita60 napisał(a):Jaki sliczny,ten nasz chłopak:multi:troche sie juz steskniłam za Wami:roll: wyczesany to i śliczny :loveu: my też za Tobą tęsknimy :oops: Quote
ewa2909 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 rita60 napisał(a):Jaki sliczny,ten nasz chłopak:multi:troche sie juz steskniłam za Wami:roll: O!!!!!!!!!MAMUŚKA SIE POKAZAŁA. DZIEŃ DOBRY SZANOWNEJ MAMUSI. MAŁGOSIU DAWNO CIE TU NIE BYLO(nie liczac wczorajszego poscika) Quote
ewa2909 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Asiu tam gdzie ja chodze to ona nie robi nic bez twoje zgody. A tak wogule to po co go chcesz teraz scinac na zime.Marzł bedzie.:loveu: Quote
Mała Rita Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 ewa2909 napisał(a):Asiu tam gdzie ja chodze to ona nie robi nic bez twoje zgody. A tak wogule to po co go chcesz teraz scinac na zime.Marzł bedzie.:loveu: jeszcze trochę go przytne, chociaz uszka i trochę na grzbiecie :evil_lol: a ta Pani do której chodzicie to ma też wizyty domowe czy trza jechac? :cool1: Quote
rita60 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ewa2909 napisał(a):O!!!!!!!!!MAMUŚKA SIE POKAZAŁA. DZIEŃ DOBRY SZANOWNEJ MAMUSI. MAŁGOSIU DAWNO CIE TU NIE BYLO(nie liczac wczorajszego poscika) Witaj Ewa:lol:biegam troche po dogo,tyle bid potrzebuje domkow:-(wczoraj byłam na wizycie przedadopcyjnej,moze chociaz jednemu sie uda:roll: Quote
ewa2909 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 rita60 napisał(a):Witaj Ewa:lol:biegam troche po dogo,tyle bid potrzebuje domkow:-(wczoraj byłam na wizycie przedadopcyjnej,moze chociaz jednemu sie uda:roll: To trzymam kciuki za bidulke. Oby domeczek sie sprawdził.:loveu: Quote
ewa2909 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Mała Rita napisał(a):jeszcze trochę go przytne, chociaz uszka i trochę na grzbiecie :evil_lol: a ta Pani do której chodzicie to ma też wizyty domowe czy trza jechac? :cool1: Niestety trza jechać. Przyjmuje tylko pare godz dziennie,i w sobote nieczynne. Asiu a do tej pory to sama obcinałaś Fidusiowi włoski na ucholach? Quote
Mała Rita Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 ewa2909 napisał(a):Niestety trza jechać. Przyjmuje tylko pare godz dziennie,i w sobote nieczynne. Asiu a do tej pory to sama obcinałaś Fidusiowi włoski na ucholach? nie, nie, chodziłam do takiej Pani Fryzjerki w śródmieściu ale nie jestem zachwycona jej strzyżeniem :cool1: Quote
Mała Rita Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Przystojny chłopczyk z niego. dziękujemy :oops: Quote
ewa2909 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Mała Rita napisał(a):jeszcze trochę go przytne, chociaz uszka i trochę na grzbiecie :evil_lol: a ta Pani do której chodzicie to ma też wizyty domowe czy trza jechac? :cool1: Ja tam lubie yorkaski w dlugich kudełkach. Tosiu raczej za piłka nie przepada a i z czesaniem nie mamy kłopotow wiec razej nie bedziemy scinac mu włoskow. A Aksa miała zcinany grzbiecik latem ale mi sie nie podobało,tylko ze jej jest wygodniej sie wsciekac za piłka w krutrzych włoskach Quote
Mała Rita Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Aga76 napisał(a):Bry Mała :loveu: Bry Aguś :loveu: Quote
Kasia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 cze Rity i Fidki :lol: Ten włochaty osobnik śliczny taki zarośnięty jest :loveu: Quote
Recommended Posts