madziasto4 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 A Fidek nie tęskni za braciszkiem? :p Quote
Mała Rita Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 madziasto4 napisał(a):A Fidek nie tęskni za braciszkiem? :p raczej nie :evil_lol: tak jest rozpieszczony ze chyba juz by nie zaakceptował innego psa w domu :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Pegaza napisał(a):Asia planujecie grilowanie?:p nio, jak będzie ciepło to tak, to juz ostatnie chwile lata :-( Quote
Mała Rita Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Fidek chory :cool1: uszy znowu tragicznie no i jakies uczulenie dostał, stany ropne ma... :cool1: i zaliczyl wizyte u weta... :cool1: bidulek bał się strasznie no a ja o wiele puściejszy portfel :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ojoj biedny Fidek:sad: niech wraca szybko do zdrowia :loveu: a portfelik szybko sie ponownie zapelni:eviltong::p Quote
Mała Rita Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='Pegaza']Ojoj biedny Fidek:sad: niech wraca szybko do zdrowia :loveu: a portfelik szybko sie ponownie zapelni:eviltong::p[/quote] nioo biedna sierotka moja :-( [quote name='madziasto4']A co z uszkami? Stan zapalny?[/quote] tak, niestety :angryy: antybiotyk dostał Quote
ewa2909 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Cześć Asik:multi: Biedny Fidek:calus:. To pewnie raczej nie zjawicie sie w Galerii:-(? Quote
Pegaza Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 A Asik pewnie griluje karczek na dzialce:cool1::cool3: a jak tam ucholki juz lepiej?:roll: Quote
Mała Rita Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='ewa2909']Cześć Asik:multi: Biedny Fidek:calus:. To pewnie raczej nie zjawicie sie w Galerii:-(?[/quote] Ewciku chyba nie zajrzymy jednak :-( [quote name='Pegaza']A Asik pewnie griluje karczek na dzialce:cool1::cool3: a jak tam ucholki juz lepiej?:roll:[/quote] dzis słodkie lenistwo w domku :loveu: Ucholki lepiej, leci caly czas jakas ciemna mazia z nich ale juz się nie drapie tak mocno :p Quote
tigrunia Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ojj moja bokserka miała z ucholkami problem .. pamiętam jak biedna plakała jak jej kropliłam uszka :-( Ale szybko wyzdrowiała ;) Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A da sie kroplic tez uszy? bo ja dzis wyszlam z siebie jak Somie chcialam podac tabletki na zatrzymanie..wrrr a ona sie uparla ze ich nie chce...:mad: Quote
tigrunia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza']A da sie kroplic tez uszy? bo ja dzis wyszlam z siebie jak Somie chcialam podac tabletki na zatrzymanie..wrrr a ona sie uparla ze ich nie chce...:mad:[/quote] Wiesz.. jedna osoba leży na psie, druga kropli :evil_lol: Tabletki moja bokserka łykała z ręki :loveu: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='tigrunia']Wiesz.. jedna osoba leży na psie, druga kropli :evil_lol: Tabletki moja bokserka łykała z ręki :loveu:[/quote] to sie mialas fajnie a ta zolza wypluje wyczuje na odleglosc mozesz jej zawinac w plaster szynki podac z ciastkiem nawet nutella wysmarowac i wypluje..ryj tak mocno zacisnie ze jej nie otworzysz ja probowalam to mi zab na moim paznokciu odcisla:mad:probowalam bokiem przez fafle i tez to wyplula mam ją gdzies..nie chce to jej nie pomoge..:mad: Quote
tigrunia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza']to sie mialas fajnie a ta zolza wypluje wyczuje na odleglosc mozesz jej zawinac w plaster szynki podac z ciastkiem nawet nutella wysmarowac i wypluje..ryj tak mocno zacisnie ze jej nie otworzysz ja probowalam to mi zab na moim paznokciu odcisla:mad:probowalam bokiem przez fafle i tez to wyplula mam ją gdzies..nie chce to jej nie pomoge..:mad:[/quote] Rozgnieć i wymieszaj z nutellą - na pewno zje ;) Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='tigrunia']Rozgnieć i wymieszaj z nutellą - na pewno zje ;)[/quote] braklo nutelli braklo tabletek te co jej dalam wyrzucilam, one i tak byly zrobione na male polowki.. korek jej wsadze do doopy jak dzis w nocy mnie obudzi:mad: Quote
tigrunia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza']braklo nutelli braklo tabletek te co jej dalam wyrzucilam, one i tak byly zrobione na male polowki.. korek jej wsadze do doopy jak dzis w nocy mnie obudzi:mad:[/quote] Biedna Soma :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='tigrunia']Biedna Soma :evil_lol:[/quote] biedna to ja bylam jak na zmiane sprzatalam te goowna:cool1: ale dobra koniec tematu u Asi:cool1: bo mnie wyrzuci... Quote
Kasia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Pegaza'] biedna to ja bylam jak na zmiane sprzatalam te goowna:cool1: ale dobra koniec tematu u Asi:cool1: bo mnie wyrzuci... [/QUOTE] D-E a ja myślałam żeś już przyzwyczajona do tego :evil_lol: bidna Soma :loveu: bidna nasza D-E :loveu: cze Asik :loveu: a ja zapytam tradycyjnie: co u Arnolda? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Cze Dziewczynki :loveu: Ucholki Fidka coraz lepiej, dzis juz byly "prawie" czysciutkie no i nie drapie sie juz tak mocno :roll: Be Arni tez wiecznie ma cos z uszami :cool1: De :cool1:oj wspolczuje... tych kupek :razz: Kasik a co żeś zedytowała post wczesniej :mad: pisać mi tu szybciutko ;) Arni bez zmian, ledwo chodzi z przejedzenia... teściowa zresztą też :diabloti: Quote
Kasia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Mała Rita'] Arni bez zmian, ledwo chodzi z przejedzenia... teściowa zresztą też :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: nic nie edytowałam - podwojony post. Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Nie chyba sie odzwyczailam bo dawno nic takiego nie bylo:roll: coz rozumiem jedna ale naraz wszystkie 3:roll: a cozescie pichcily dobrego? Quote
Pegaza Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ty bo Ci zara doopsko zloje juz pazdziernik mamy a Ty jeszcze w wrzesniu bylas:mad:juz mi tu odswiezaj miesiac:evil_lol: Quote
Recommended Posts