Kasia_zg Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Cześć Asiu:loveu: Nieźle pracowałaś nad Fidkiem że on takie tulupy w powietrzu wyprawia ;) Zdolna z niego bestaia:loveu: A jaki on jaśniutki jest fajniusieńki:lying: Pozdrawiamy Quote
Mała Rita Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 tigrunia napisał(a):Maksiu jaki słodziak :loveu: fajniusi jest :loveu: Cze Be :loveu: Kasia_zg napisał(a):Cześć Asiu:loveu: Nieźle pracowałaś nad Fidkiem że on takie tulupy w powietrzu wyprawia ;) Zdolna z niego bestaia:loveu: A jaki on jaśniutki jest fajniusieńki:lying: Pozdrawiamy Cześć Kasieńko :loveu: ostatnio oglądałam jego fotki zrobione dokladnie rok temu i był czarny :crazyeye: nawet nie wiem kiedy tak zjaśniał Quote
ewa2909 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 nawet nie wiem kiedy tak zjaśniał[/QUOTE] Cze Asik:multi: a Wy używacie kosmetyków Gottilab?????? jeżeli tak toTosiek zrobił sie po nich strasznie jaśniutki.Teraz przy zmianie kosmetyków wszystko zaczyna wracać do normy:multi: Quote
Kasia_zg Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cześć Asiu :) Co tam dobrego u Was?? Pozdrawiamy cieplusio:loveu: Quote
Doti1986 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu: Quote
Mała Rita Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Cze Dziewczynki :loveu: Troszku Arnolda... Quote
rita60 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Kawał psa z tego Arnoldzika:p A mały jak zwykle słodki,moje malenstwo kochane:lol: Quote
Doti1986 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 No proszę cóż za szaleństwa:loveu::diabloti: Quote
madziasto4 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 O, ale trafilam, akurat fotki obu piesow! :loveu: Quote
megi82 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 witamy się zdjęcia obu psiaków są słodkie-fajnie razem wyglądają Quote
Mała Rita Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='madziasto4']O, ale trafilam, akurat fotki obu piesow! :loveu:[/QUOTE] przytyło się trochę Arnoldowi nie? :evil_lol: [quote name='Doti1986']Witamy się środowo:loveu:[/QUOTE] [quote name='megi82']witamy się zdjęcia obu psiaków są słodkie-fajnie razem wyglądają[/QUOTE] Witamy :bye: Quote
Pegaza Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Cze Asiu:loveu: przytylo:-o on jest niezle spasiony:evil_lol: bardziej mi juz z bulowatych psow przypomina niz bokserka:evil_lol: ale fotencje ladniutkie az sie stesknilo za latem:loveu: Quote
Mała Rita Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Asiu:loveu: przytylo:-o on jest niezle spasiony:evil_lol: bardziej mi juz z bulowatych psow przypomina niz bokserka:evil_lol: ale fotencje ladniutkie az sie stesknilo za latem:loveu:[/QUOTE] :evil_lol: a jak mówimy teściówce ze jest za gruby to ona mowi ze nieprawda bo mu zebra widac :cool1: a to tłuszcz a nie żebra:evil_lol: Quote
Doti1986 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy się czwartkowo przy porannej kawusi:loveu: Quote
Pegaza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Hejo:multi: nową pile pancia na Mikolaj kupic:cool3: [URL]http://i36.tinypic.com/2n0108x.jpg[/URL] jeszcze chce zobaczyc latowe fotki:cool3: Quote
Mała Rita Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Cze Doti, Cze Daria :loveu: De nie mam więcej fotek latowych :placz: Quote
ewa2909 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Mała Rita napisał(a):Cze Doti, Cze Daria :loveu: De nie mam więcej fotek latowych :placz: Mogą byść i jesienne:eviltong:z miłą chęcią pooglądamy:evil_lol: Cze Łodziaki:loveu: Quote
Pegaza Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Oj szkoda ze nie ma latowych ale jesienne tez z checia zobacze:eviltong: Quote
Recommended Posts