Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
No narescie jestes..ale nikaj nie jedziesz?:roll:

no wlasnie tu mamy problem...
chcielismy jechac do Zakopanego ale jak pojedziemy to nie dokonczymy nic remontu, kasa sie rozejdzie i kuniec... a my na wakacjach niestety lubimy poszalec...
wiec chyba zepniemy sie w sobie bardzo i dokonczymy parter i lazienke nareszcie....
no i tak myslimy co by auto kupic :roll:

Posted

Mała Rita napisał(a):
no wlasnie tu mamy problem...
chcielismy jechac do Zakopanego ale jak pojedziemy to nie dokonczymy nic remontu, kasa sie rozejdzie i kuniec... a my na wakacjach niestety lubimy poszalec...
wiec chyba zepniemy sie w sobie bardzo i dokonczymy parter i lazienke nareszcie....
no i tak myslimy co by auto kupic :roll:

kuna takie zycie ze trzeba z czegos zrezygnowac coby inne miec..:roll:
sama nie wiem co bym zrobila..:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):
kuna takie zycie ze trzeba z czegos zrezygnowac coby inne miec..:roll:
sama nie wiem co bym zrobila..:roll:

no wlasnie... w zeszlym roku na 7 dni w zakopcu przebalowalismy 3 tysie wiec w tym roku pewnie tez tak by bylo.. :roll: a za tą kase to juz mamy kabine prysznicowa do lazienki :roll:

Posted

my musieliśmy zrezygnować z urlopu w Zakopcu, "dzięki" temu zaoszczędziliśmy kasy i teraz zmienimy auto szybciej niz myśleliśmy...tak więc wszystko ma swoje dobre strony ale zawsze trzeba z czegoś wtedy zrezygnować by mieć coś innego...;)

Posted

Kasia napisał(a):
my musieliśmy zrezygnować z urlopu w Zakopcu, "dzięki" temu zaoszczędziliśmy kasy i teraz zmienimy auto szybciej niz myśleliśmy...tak więc wszystko ma swoje dobre strony ale zawsze trzeba z czegoś wtedy zrezygnować by mieć coś innego...;)

no otoz to i chyba w tym roku odpuscimy wakacje i bede miala piekny, zakonczony domek :)

Posted

taa, TZ chce jeszcze przed świętami coś sprowadzić...On wie co chce, ale zobaczymy czy uzbiera tyle kasy bo chce tylko za gotówkę, tak by nie brać żadnych pożyczek...;)

Posted

Kasia napisał(a):
taa, TZ chce jeszcze przed świętami coś sprowadzić...On wie co chce, ale zobaczymy czy uzbiera tyle kasy bo chce tylko za gotówkę, tak by nie brać żadnych pożyczek...;)

no ba tez tego nie lubie... fajnie ze moze sam sobie wybrac bo handlarze zarabiaja na tym ze zwieza i sie przeplaca niepotrzebnie..:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):

bedziesz smigac nowym autem fiu fiu:cool1:a Tomek nie bedzie sie bal?:evil_lol:

ha ha, wpierw trza egzamin z 'WAJCHY' zdać!! :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Fido zarosl juz fajniscie:loveu:
coz to ma za koszuline ubraną?:lol:
http://i27.tinypic.com/2q20s3q.jpg

to jego piżamka do spania :cool3:

[quote name='dysia-u']http://i27.tinypic.com/2q20s3q.jpg
wychodzi gdzieś czy to strój wieczorowy? szlafmycy nie używa?:evil_lol:

do snu się układał :loveu:

[quote name='Pegaza']Wlasnie widze ze Ty Asia tez masz cos z banerem tak jak i ja... masz go zmniejszony czyli to caly czas z dogo sa problemy..:roll:

widzialam :angryy: wkurza mnie to, gdzie jest moj baner :placz:

[quote name='Pestka']http://i31.tinypic.com/1zlsyvp.jpg
ale on fajnie zarośnięty teraz! :loveu:
Chyba już kiedyś mówiłam, ale świetny ma kolorek.

dziękujemy :oops: :lol: