Pegaza Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 No narescie jestes..ale nikaj nie jedziesz?:roll: Quote
Mała Rita Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Pegaza napisał(a):No narescie jestes..ale nikaj nie jedziesz?:roll: no wlasnie tu mamy problem... chcielismy jechac do Zakopanego ale jak pojedziemy to nie dokonczymy nic remontu, kasa sie rozejdzie i kuniec... a my na wakacjach niestety lubimy poszalec... wiec chyba zepniemy sie w sobie bardzo i dokonczymy parter i lazienke nareszcie.... no i tak myslimy co by auto kupic :roll: Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Mała Rita napisał(a):no wlasnie tu mamy problem... chcielismy jechac do Zakopanego ale jak pojedziemy to nie dokonczymy nic remontu, kasa sie rozejdzie i kuniec... a my na wakacjach niestety lubimy poszalec... wiec chyba zepniemy sie w sobie bardzo i dokonczymy parter i lazienke nareszcie.... no i tak myslimy co by auto kupic :roll: kuna takie zycie ze trzeba z czegos zrezygnowac coby inne miec..:roll: sama nie wiem co bym zrobila..:roll: Quote
Mała Rita Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Pegaza napisał(a):kuna takie zycie ze trzeba z czegos zrezygnowac coby inne miec..:roll: sama nie wiem co bym zrobila..:roll: no wlasnie... w zeszlym roku na 7 dni w zakopcu przebalowalismy 3 tysie wiec w tym roku pewnie tez tak by bylo.. :roll: a za tą kase to juz mamy kabine prysznicowa do lazienki :roll: Quote
Kasia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 my musieliśmy zrezygnować z urlopu w Zakopcu, "dzięki" temu zaoszczędziliśmy kasy i teraz zmienimy auto szybciej niz myśleliśmy...tak więc wszystko ma swoje dobre strony ale zawsze trzeba z czegoś wtedy zrezygnować by mieć coś innego...;) Quote
Mała Rita Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Kasia napisał(a):my musieliśmy zrezygnować z urlopu w Zakopcu, "dzięki" temu zaoszczędziliśmy kasy i teraz zmienimy auto szybciej niz myśleliśmy...tak więc wszystko ma swoje dobre strony ale zawsze trzeba z czegoś wtedy zrezygnować by mieć coś innego...;) no otoz to i chyba w tym roku odpuscimy wakacje i bede miala piekny, zakonczony domek :) Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Pochwal sie Kasia jaką bryke chcecie nabyc..:cool1: no ba domek tez musi byc ladny:p Quote
Kasia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 sie pochwale jak nabyjemy, to znaczy przywieziemy...;) Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Kasia napisał(a):sie pochwale jak nabyjemy, to znaczy przywieziemy...;) aa czyli zakupy na zachodzie:cool1: ja rozumia..:cool1: Quote
Kasia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 taa, TZ chce jeszcze przed świętami coś sprowadzić...On wie co chce, ale zobaczymy czy uzbiera tyle kasy bo chce tylko za gotówkę, tak by nie brać żadnych pożyczek...;) Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Kasia napisał(a):taa, TZ chce jeszcze przed świętami coś sprowadzić...On wie co chce, ale zobaczymy czy uzbiera tyle kasy bo chce tylko za gotówkę, tak by nie brać żadnych pożyczek...;) no ba tez tego nie lubie... fajnie ze moze sam sobie wybrac bo handlarze zarabiaja na tym ze zwieza i sie przeplaca niepotrzebnie..:roll: Quote
Kasia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 no może, pojedzie z bratem albo kumplem w miejsce już sprawdzone...zresztą Oni sami wiedzą gdzie i jak byle było dobrze i byle nie przepłacić ;) Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Asia cos tak ucichla? pewnie fotki jakies szykuje:lol: bedziesz smigac nowym autem fiu fiu:cool1:a Tomek nie bedzie sie bal?:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 jestem tylko Dawid zapodal mi spaghetti takie z serem i majerankiem.. pycha!!!! Quote
Kasia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Pegaza napisał(a): bedziesz smigac nowym autem fiu fiu:cool1:a Tomek nie bedzie sie bal?:evil_lol: ha ha, wpierw trza egzamin z 'WAJCHY' zdać!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 smacznego:lol: Kasia nastepnym razem mu pokazesz:evil_lol:ze umiesz Quote
Kasia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 a uważasz, że nie umiem??? :evil_lol: myślałam że daje radę...jednak On stwierdził inaczej :cool3: Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Kasia napisał(a):a uważasz, że nie umiem??? :evil_lol: myślałam że daje radę...jednak On stwierdził inaczej :cool3: dziadek nie zna sie i tyle..:lol: Quote
tigrunia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ojj jak nas się dużo zebrało :multi: Fajnie :loveu: Cze Aśka :loveu: Rób remonta szybko i foty wstawiaj! :loveu: Quote
Mała Rita Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Cze Be :loveu: Poki co fotki Fidka zapodam :loveu: Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Fido zarosl juz fajniscie:loveu: coz to ma za koszuline ubraną?:lol: http://i27.tinypic.com/2q20s3q.jpg Quote
dysia-u Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 http://i27.tinypic.com/2q20s3q.jpg wychodzi gdzieś czy to strój wieczorowy? szlafmycy nie używa?:evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Wlasnie widze ze Ty Asia tez masz cos z banerem tak jak i ja... masz go zmniejszony czyli to caly czas z dogo sa problemy..:roll: Quote
Pestka Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 http://i31.tinypic.com/1zlsyvp.jpg ale on fajnie zarośnięty teraz! :loveu: Chyba już kiedyś mówiłam, ale świetny ma kolorek. Quote
Mała Rita Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Pegaza']Fido zarosl juz fajniscie:loveu: coz to ma za koszuline ubraną?:lol: http://i27.tinypic.com/2q20s3q.jpg to jego piżamka do spania :cool3: [quote name='dysia-u']http://i27.tinypic.com/2q20s3q.jpg wychodzi gdzieś czy to strój wieczorowy? szlafmycy nie używa?:evil_lol: do snu się układał :loveu: [quote name='Pegaza']Wlasnie widze ze Ty Asia tez masz cos z banerem tak jak i ja... masz go zmniejszony czyli to caly czas z dogo sa problemy..:roll: widzialam :angryy: wkurza mnie to, gdzie jest moj baner :placz: [quote name='Pestka']http://i31.tinypic.com/1zlsyvp.jpg ale on fajnie zarośnięty teraz! :loveu: Chyba już kiedyś mówiłam, ale świetny ma kolorek. dziękujemy :oops: :lol: Quote
Recommended Posts