Mała Rita Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Asik :multi: Zasnełam na LB :cool1: Czesc :loveu: [quote name='Pegaza']Cze Asia:p juz prawie weekend:lol: nio... jeszcze 7 godzin i weekend :loveu: Quote
tigrunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Kto to suczkę kupic planuje? Chyba Ty Asik, co? :hmmmm: Kurde już mi się wszystko miesza :shake: Quote
Mała Rita Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 tigrunia napisał(a):Kto to suczkę kupic planuje? Chyba Ty Asik, co? :hmmmm: Kurde już mi się wszystko miesza :shake: nie, nie ja pieska ale w styczniu dopiero :cool1: Quote
tigrunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Mała Rita napisał(a):nie, nie ja pieska ale w styczniu dopiero :cool1: AAA no myślałam, ze suczkę. Ale urodzi się w styczniu czy dopiero krycie bedzie? Masz już hodowle upatrzoną? Quote
Mała Rita Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 tigrunia napisał(a):AAA no myślałam, ze suczkę. Ale urodzi się w styczniu czy dopiero krycie bedzie? Masz już hodowle upatrzoną? w styczniu bedzie do odebrania :loveu: a z tej samej hodowli co jest Tofik Ewcik :loveu: Quote
tigrunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Hehe .. to będzie następne odliczanie i modlitwy co by się chłopcy porodzili :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 tigrunia napisał(a):Hehe .. to będzie następne odliczanie i modlitwy co by się chłopcy porodzili :evil_lol: juz sie nie moge doczekac... Narazie Dyzio w planach jest :evil_lol: Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 tigrunia napisał(a):Hehe .. to będzie następne odliczanie i modlitwy co by się chłopcy porodzili :evil_lol: :razz: oj 2Be aleś w klimat uderzyła :megagrin: Quote
Mała Rita Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Fidek na ten weekend u mojej mamy :cool1: Tęskno mi cos no.....:placz: Quote
Mała Rita Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Aga76 napisał(a):A czemu się pozbyłaś jednego ogona z domu? a bo mamuśka chciała go na weekend troszkę u siebie... :cool1: Kasia napisał(a):wieczór dobry, bo piatkowy :loveu: oj dobry, dobry... ale jutro szkoła więc dzisiaj grzecznie :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 mnie to by sie juz nie chciało do szkoły chodzić.... Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Kasia']mnie to by sie juz nie chciało do szkoły chodzić.... też nie idę, a figę :evil_lol: zostaję w domu hihihi Quote
Mała Rita Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Kasia napisał(a):mnie to by sie juz nie chciało do szkoły chodzić.... ale już rok ostatni... to mnie pociesza... :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 gracie w tysiaka na godzinę w RMF FM? ja chyba zaś zacznę bo musze sypialnie zrobić a kasy brak :diabloti: Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Kasia napisał(a):gracie w tysiaka na godzinę w RMF FM? ja chyba zaś zacznę bo musze sypialnie zrobić a kasy brak :diabloti: Kasia Kasia Kasia :klacz::klacz::klacz: Już cię dopinguję!!! Quote
Kasia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Aga76 napisał(a): Kasia Kasia Kasia :klacz::klacz::klacz: Już cię dopinguję!!! co bym ino majątku na wysyłaniu tych sms-ów nie straciła... Quote
Aga76 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Kasia napisał(a):co bym ino majątku na wysyłaniu tych sms-ów nie straciła... takiego skutku nie przewidujemy Quote
tigrunia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Aga76 napisał(a)::razz: oj 2Be aleś w klimat uderzyła :megagrin: :cool3: Mała Rita napisał(a):Fidek na ten weekend u mojej mamy :cool1: Tęskno mi cos no.....:placz: Fidek na wakacjach :multi::loveu: Co tam - niech się babcia zajmie czasem :evil_lol: Cze wogóle tak :multi: Quote
Mała Rita Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Fidek po weekendzie u babci :loveu: Quote
Pegaza Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Hej:p ale co to :razz:on sam wcina a Fido patrzy.. http://i38.tinypic.com/2n6humw.jpg Quote
Recommended Posts