Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jonQuilla haha no tak robi wszystko żeby mu to tylko ściągnąć mam gdzieś filmik jak szaleje w polach to zaraz wrzucę .Jak jesteśmy na spacerku w polach a on jest w kagańcu to ma już taktykę żeby szybko się go pozbyć biegnie rozpędzony i dobija tym kagańcem do nóg :shake::evil_lol: Boli to trochę a co by było jakby miał metalowy kaganiec :shake::crazyeye:

Kinguska No jest jest :loveu: dzęki

deer_1987 Teraz są codziennie bo ferie :multi:

Kinia Dzięki :loveu:

Skibka Chodzi w kagańcu bo już nie jest taki malutki i ludzie się go boją a pozatym ostatnio zaczyna corazczęściej warczeć i rzucać sie do psów niewiem co z nim się dzieję ale u weterynarza to robi wejście smoka warczy i rzuca się jak głupi :shake::roll: Niewiem już sama jak można te początki agrasji ograniczyć :-(

Od-Nowa post wyżej napisałam ;)

I obiecany filmik
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

Posted

Z tym rozpieszczaniem to uważaj, bo jak nas przyzwyczaisz do fotek regularnie, to będziemy potem marudzić, jak się spóźnisz chwilkę ;))

Barti jak zwykle cudny :)

Posted

[quote name='Justys95']Dobrrrrry wieczór :D

http://www2.picfront.org/picture/IBTW5XQA/img/15stycznia77.JPG
Biedny w kagańcu musi popylać...:eviltong:

Ale ja bym chciała, żeby był śnieg zamiast błota :placz:

Cześć :multi:
musi musi :diabloti: a prawda jest taka że wtedy trochę pochodził w nim a teraz znowu mu nie zakładamy chyba że gdzieś dalej idziemy :loveu: Też bym chciała z powrotem śnieg :placz: Teraz jedynie to sobię mogę pooglądać go na zdjęcach :evil_lol: