Bartiśkowa_ Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]wciąż mi się nie chce wierzyć. że to prawda...[/COLOR] [COLOR=blue]a Joker już duży chłop;)[/COLOR][/QUOTE] Tez ciężko mi to przechodzi :-( Dlaczego akurat on... Urosło mu się nie powiem ;) [quote name='dagaa111']ale Joker już wyrósł[/QUOTE] rożdże dostawał [quote name='vege*']śliczny i już duży chłopczyk z Jokera :loveu: przepraszam, ze zapytam, ale czy uśpienie Barleja było spowodowane dysplazją? :-([/QUOTE] Dzięki ;) Naprawdę ciężką dysplazją, nawet operacja tylko pogroszyła sprawę. Jak byliśmy już na konsultacji we Wrocławiu już ortopeda powiedział że gdyby nei to że sobie radzi byłby zmuszony to zrobić. Na szczęście jeszcze mogliśmy się nim nacieszyć :-( Ostatnia faza to już była tragedia, załtwić sie nie mógł już nawet, po badaniu krwi w której wyszły jeszcze podwyższone próby rakotwórcze nie mieliśmy już wyboru...:shake: [quote name='Marta_Ares']Gdzie takie piękne widoki??:loveu: :loveu: Joker super wygląda:loveu: Bartiś... [*] [*][/QUOTE] To jest centrum nurków w jaworznie Orka, cio prawda nei można tam wchodzić ale nam sie akurat udało i Joker trochę nawet pobrodził w wodzie ;) Dzięki :loveu: [*]mój maluszek :placz: [quote name='Bewarka']:loveu: Dobrze, że masz Jokerka. Zawsze to raźniej...A nie byłoby dobrze, gdyby miał przyjaciela?[/QUOTE] Gdyby nie on nie wiem jakby to było. [quote name='Avaloth']o mój Boże :-( dopiero teraz weszłam, zobaczyłam, łzy mi w oczach stanęły.. nie wierzę po prostu. Trzymaj się Anitko[/QUOTE] :-(:-( Dzięki. [quote name='zuzolandia'][IMG]http://i56.tinypic.com/ic1yit.jpg[/IMG][/QUOTE] Dziękuję ;) [quote name='Czarnulka']Joker juz bardzo duzy jest ; ] bardzo mi przykro z pwodu Bartlejk bardzo fajny byl z niego psiak i bylo milo go poznac ; ( ;*[/QUOTE] Juz więcej nie urośnie :razz: Był strasznie wyjątkowy :-( I ta jego foczka:-( [quote name='katik']Joker cudownie wygląda :loveu: gdzie były robione te ostatnie fotki?[/QUOTE] Centrum nurków Orka w jaworznie na pieczyskach ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 [quote name='Niufciak']Śliczne foteczki:loveu: Jokerek rośnie jak na drożdżach ;) Liczymy niedługo na jakiś spacerek ;)[/QUOTE] Dzięki ;) Nio fajnieby było, tylko nie wiem jak to bedzie bo cały maj na prakrtyki wyjeżdżam do Rytra. A Jokisia zostawiam pod opiekom rodzicó i brata, oj chyba umre z tęsknoty za tym rudym świrem :cool3: [quote name='Izabela124.']Dopiero przeczytałam o Bartleju.... ['][']['] Bardzo mi przykro...[/QUOTE] :-(:-( [quote name='Agappe']oh ale trafiłam z czasem na pierwszą wizytę.. Bardzo mi przykro..[/QUOTE] Dzięki za wyrazy wspólczucia.. [IMG]http://www.aresibo.pl/images/teczowy_most/teczowy.most.obrazek.jpg[/IMG] Bartlejku [*] Biegaj i badź tam szczęśliwy... Quote
NightQueen Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 ['] przykro mi bardzo Anita :-( Ale lepiej mu teraz, jak już cierpieć nie musi. kochany misiek :-( szczęście moje wielkie że okazie miałam go poznać... Quote
KT Arts Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 [quote]Dzięki ;-) Nio fajnieby było, tylko nie wiem jak to bedzie bo cały maj na prakrtyki wyjeżdżam do Rytra. A Jokisia zostawiam pod opiekom rodzicó i brata, oj chyba umre z tęsknoty za tym rudym świrem :cool3:[/quote] Hmm.. Co byś powiedziała na ten piątek po południu?;) Quote
Paulina_mickey Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Tak mi przykro :( [url]http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Rogonik81.jpg[/url] (*)(*)(*) Quote
Pusiakowa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 NIE WIERZĘ... Mój ulubieniec, mój ukochany misiek Bartlej... Nie jestem w stanie w to uwierzyć. :-( Joker jest piękny. Pomoże wypełnić pustkę. Quote
Angelika_Roser Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Ehhh człowiek wpada po wiekach nie bycia... a tu takie straszne wieści :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Przykro mi strasznie Kochana... nie umiem Cię pocieszyć i pewnie się nie da po takiej stracie. Czas za to leczy rany... choć pamięć zawsze pozostaje. Przesyłam całusy i uściski, a Gini pewnie by Cie teraz zalizał bo on bardzo wyczulony na ludzki smutek... Trzymaj się!! [/FONT][/B] [/CENTER] Quote
zubelekm Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Teraz dopiero przeczytałam :-( Tak mi przykro! Życie jest takie niesprawiedliwe... szok Quote
Onomato-Peja Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Każdy kiedyś odejdzie, Bartlej już miał swój świetny dom i kochających właścicieli, teraz skup się by tyle samo miłości podarować Jokerowi. :) Quote
dianusia921 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 hej Przykro mi bardzo z powodu Bartleja... :-( [url]http://img148.imageshack.us/img148/8862/dsc0189l.jpg[/url] Joker juz taki duży i piekny ! :loveu: [url]http://img24.imageshack.us/img24/2195/zdj6y.jpg[/url] ślicznie mu w takiej obróżce :loveu: Quote
Estowa Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Hej hej :love: ja też niestet dopiero przeczytałam o Bartiśku. Bardzo współczujemy ;( Trzymaj się jakoś. I gratuluję debiutu ! <wiem, szybka jestem :D>. Zamierzacie się za rok w Kato pokazać ? ^^ :D Quote
Bartiśkowa_ Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Wróciłam niedawno po miesięcznych praktykach w Rytrze koło Piwnicznej i Nowego Sącza ;) Naprawdę fajnie było tylko tęsknota za Jokerem mnie już zżerała, Brak i pustka po Bartlejku okazuje się nam na każdym kroku :( Ale jakoś powoli zaczynamy się z tym godzić. Zdjęć mam Jokerka dużo z wyprawy dzień po moim przyjeździe po praktykach na Sosinę, ale ich nie mam jak wrzucić bo komputer się zapsuł a ten u rodziców ma zepsute usb więc jak na złość. Łobuz aż piszczał jak wrócił z pola i mnie zastał już w domku, Ładnie obrusł a tak poza ttym to ten sam zwariowany psiak ;) Dziękuję wszystkim za słowa otuchy. Bartlejku pamiętamy [*] Estowa tak wydaje mi się, że się zjawimy i wystawimy. Nie wiem dlaczego może dlatego że najbliżej ale to moja ulubiona wystawa. Najbliższy Będzin 24 sierpnia(chyba, że coś blisko wcześniej wyczaję);) Quote
Avaloth Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 A Kraków ? przyjedzcie ^^ będę ja, Patrycja, może Anula z Ewą ;) Quote
Tepes Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [COLOR=blue]my to obowiązkowo ino Ewie cza do dupy nakopac to sie ogranie:evil_lol:[/COLOR] Quote
dog193 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Nie wiem czy będę, bo nie mam pieniędzy obecnie na bilet :D Poza tym to chyba jeszcze w roku szkolnym jest, więc nie bardzo. Anita, szkoda że w Bytomiu nie byliście ;) Quote
KT Arts Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Hejka ;) My sie wystawiamy w Krakowie ;) A wystawa jest 25-26.06. więc już po zakończeniu roku ;) Quote
eria Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Dopiero teraz przeczytałam o Bartleju :( (*) Dobrze,że masz Jokisia, przynajmniej częściowo wypełni tą pustkę..... Quote
NightQueen Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Avaloth']A Kraków ? przyjedzcie ^^ będę ja, Patrycja, może Anula z Ewą ;)[/QUOTE] kurcze a ja się dowiedziałam wczoraj że będę musiała siedzieć w kiosku 25 prawdopodobnie :roll: więc chyba będę tylko w niedzielę niestety, ale to jeszcze nic pewnego W którym dniu są retrievery? Kurcze temat KRK wszędzie poruszany i nie wiem w której galerii mam pisać o tym :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 wybrałabym się chętnie ale przegapiłam czas zgłoszeń a Joker na weekendzie z rodzicami bo ja w pracy mam weekend :( Ale na 100 % zjawimy się w Będzinie, Trochę przypomnimy rudaska, mój komp zepsuty więc nowszych zdjęć nie mam ;p [IMG]http://img813.imageshack.us/img813/6375/obraznowe074.jpg[/IMG] kuku ;d [IMG]http://img823.imageshack.us/img823/1908/obraznowe124.jpg[/IMG] [IMG]http://img685.imageshack.us/img685/4772/obraznowe119.jpg[/IMG] Na praktykach byłam w Rytrze w hotelu perła południa, Teraz mam mniej czasu znowuż bo pracuję w restauracji jako kelnerka, ale już niedługo bo 3 lipca wyjeżdżam z rudością i rodzinką na kaszuby ;) Quote
kajkoowa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Ale wielki chłopak! :) Jak zmężniał :loveu: My też jedziemy na Kaszuby, ale 10 :) Udanego wyjazdu :) Quote
Recommended Posts