Jump to content
Dogomania

Żmigród. Bezdomna, wychudzona mieszkała na ulicy. Ma dom, oby na zawsze! Dziękujemy:)

Recommended Posts

Posted

Już ponad tydzień Go widujemy:( Jest raczej nie mały, chudy i bardzo lgnie do ludzi. Poszedł by za każdym, kto zwróci na niego uwagę, ale nikt nie zwraca. Dziś KropkaKropka Go spotkała, jest coraz chudszy i smutniejszy, a ja po za nakarmieniem Go, nic nie mogę zrobić:placz:
Boje się że zaliczy stado starej i albo umrze smiercią głodową albo stara Go tak pobije że... :(

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma obróżkę, ale raczej nikt się nim nie interesuje :shake: widać, że chodzi, szuka kogoś lub czegoś, podchodzi do każdego człowieka merdając ogonkiem, ludzie przechodzą nie zwracając na niego uwagi, to spuszcza biedak ogon i idzie dalej..

Posted

Katcherine napisał(a):
jak sie zachowuje do innych pieskow?

Jest bardzo łagodny. Macha ogonem jak się koło niego idzie. Szedł za mną i za moim psem, a ja nie mogłam Go zabrać. Pękało jemu serce i mnie.
Choc hoteliku szukam. On niemoże tak zostac na ulicy, sczególnie że w okolicy mysliwi strzelaja do bezpańskich psów ( tereny łowieckie...):placz:

Posted

Katcherine napisał(a):
sliczny jest. Hop do gory malutki- nie macie kogokolwiek u was z ogrodem kto zgodzilby sie dac mu miejsce za utrzymanie?

Nie mam:( Szukam nie tylko jemu:placz: Chodziłam nawet po ludziach z takim pytaniem, ale nic
Mam na głowie jeszcze starego psa u baby i dwa z wrośniętymi łańcuchami. Zoperować mam gdzie ale dalej.... nic:placz:
Nie ogarniam tego sama:( Dokarmiać pomaga mi moja czternastoletnia córka KropkaKropka, ta co łapała po polu szczeniaki

Posted

Cały czas myśle o tym psiaku. Już tyle dni się szwęda. Pare dni temu był jeszcze wesoły, dziś już zrezygnowany :-( ehh
Nawet nie wiem gdzie teraz jest :shake: a jeść bym mu dała :-( chociaż tyle...

Posted

Na wątku jest napisane, że były psy z z Boksery w potrzebie. Zawsze można sprawdzić. Ja mogę zaoferować 50 zł na miesiąc i bazarki, jeśli coś uda się na nich sprzedać! Przepraszam, że tak mało, ale mam na utrzymaniu Amisię u Murki i parę innych mieleckich bid. A chciałabym tam jeszcze rudą Miłkę wydostać!

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Gdzie jest ten piesek? Jest śliczny! Jak ktoś mógł go wyrzucić...Ja na razie z powodu wyjazdu też nie mogę go wziąść,a miałam już pieska na tymczasie.Może coś się dla niego znajdzie.

Jest swiatełko w tunelu, to znaczy bezpieczne miejsce w schronie.To zawsze coś, bo mozna ogłaszać spokojnie:)

Posted

Donvitow napisał(a):
Łap go. Edi załatwiła mu:evil_lol: sprawdzone miejsce.:lol:

Dzięki, złoty człowieku:)
Idę terazz kropkakropka dać mu jeść i obadam gdzie nocuje:roll: