Edi100 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Już ponad tydzień Go widujemy:( Jest raczej nie mały, chudy i bardzo lgnie do ludzi. Poszedł by za każdym, kto zwróci na niego uwagę, ale nikt nie zwraca. Dziś KropkaKropka Go spotkała, jest coraz chudszy i smutniejszy, a ja po za nakarmieniem Go, nic nie mogę zrobić:placz: Boje się że zaliczy stado starej i albo umrze smiercią głodową albo stara Go tak pobije że... :( Quote
KropkaKropka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ma obróżkę, ale raczej nikt się nim nie interesuje :shake: widać, że chodzi, szuka kogoś lub czegoś, podchodzi do każdego człowieka merdając ogonkiem, ludzie przechodzą nie zwracając na niego uwagi, to spuszcza biedak ogon i idzie dalej.. Quote
Edi100 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Ten błagalny wzrok:placz::placz::placz: Bosz, a ja nie mam gdzie Go zabrać:(:(:( Quote
Edi100 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Mogę Go zabrać do schronu, tylko którego???:roll: Moja Gmina" bez schronowa":placz: Quote
Edi100 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Kto zna jakis niedrogi Hotelik? o ile są takie. Ogarneła mnie czarna rozpacz...:( Quote
Edi100 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Katcherine napisał(a):jak sie zachowuje do innych pieskow? Jest bardzo łagodny. Macha ogonem jak się koło niego idzie. Szedł za mną i za moim psem, a ja nie mogłam Go zabrać. Pękało jemu serce i mnie. Choc hoteliku szukam. On niemoże tak zostac na ulicy, sczególnie że w okolicy mysliwi strzelaja do bezpańskich psów ( tereny łowieckie...):placz: Quote
Katcherine Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 sliczny jest. Hop do gory malutki- nie macie kogokolwiek u was z ogrodem kto zgodzilby sie dac mu miejsce za utrzymanie? Quote
Edi100 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Katcherine napisał(a):sliczny jest. Hop do gory malutki- nie macie kogokolwiek u was z ogrodem kto zgodzilby sie dac mu miejsce za utrzymanie? Nie mam:( Szukam nie tylko jemu:placz: Chodziłam nawet po ludziach z takim pytaniem, ale nic Mam na głowie jeszcze starego psa u baby i dwa z wrośniętymi łańcuchami. Zoperować mam gdzie ale dalej.... nic:placz: Nie ogarniam tego sama:( Dokarmiać pomaga mi moja czternastoletnia córka KropkaKropka, ta co łapała po polu szczeniaki Quote
agusiazet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Jeśli możesz zapłacić to napisz tutaj, ogłaszali, że przyjmą jakąś bidę! jesli będzie trzeba coś dołożę z finansami:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117785 Quote
KropkaKropka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Cały czas myśle o tym psiaku. Już tyle dni się szwęda. Pare dni temu był jeszcze wesoły, dziś już zrezygnowany :-( ehh Nawet nie wiem gdzie teraz jest :shake: a jeść bym mu dała :-( chociaż tyle... Quote
agusiazet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Kropka, napiszcie koniecznie do tej dziewczyny z wcześniejszego postu!!! Quote
Edi100 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='agusiazet']Jeśli możesz zapłacić to napisz tutaj, ogłaszali, że przyjmą jakąś bidę! jesli będzie trzeba coś dołożę z finansami:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117785 Napiszę, choc mnie nie stać na całośc:(Ech, życie...:placz: Quote
KropkaKropka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 agusiazet, a czy to miejsce jest sprawdzone? Był tam jakiś psiak z dogo? Quote
agusiazet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Na wątku jest napisane, że były psy z z Boksery w potrzebie. Zawsze można sprawdzić. Ja mogę zaoferować 50 zł na miesiąc i bazarki, jeśli coś uda się na nich sprzedać! Przepraszam, że tak mało, ale mam na utrzymaniu Amisię u Murki i parę innych mieleckich bid. A chciałabym tam jeszcze rudą Miłkę wydostać! Quote
lunarmermaid Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Gdzie jest ten piesek? Jest śliczny! Jak ktoś mógł go wyrzucić...Ja na razie z powodu wyjazdu też nie mogę go wziąść,a miałam już pieska na tymczasie.Może coś się dla niego znajdzie. Quote
Edi100 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 lunarmermaid napisał(a):Gdzie jest ten piesek? Jest śliczny! Jak ktoś mógł go wyrzucić...Ja na razie z powodu wyjazdu też nie mogę go wziąść,a miałam już pieska na tymczasie.Może coś się dla niego znajdzie. Jest swiatełko w tunelu, to znaczy bezpieczne miejsce w schronie.To zawsze coś, bo mozna ogłaszać spokojnie:) Quote
Donvitow Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 KropkaKropka napisał(a):agusiazet, a czy to miejsce jest sprawdzone? Był tam jakiś psiak z dogo? Łap go. Edi załatwiła mu:evil_lol: sprawdzone miejsce.:lol: Quote
agusiazet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Donvitow, o czym piszesz, jakie miejsce? Quote
Edi100 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Donvitow napisał(a):Łap go. Edi załatwiła mu:evil_lol: sprawdzone miejsce.:lol: Dzięki, złoty człowieku:) Idę terazz kropkakropka dać mu jeść i obadam gdzie nocuje:roll: Quote
Donvitow Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 agusiazet napisał(a):Donvitow, o czym piszesz, jakie miejsce? W srode ma przyjechać do Gaju Quote
Recommended Posts