Ziutka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 asiamm napisał(a):gdzie? jak? do kogo? ;) :multi: No też bym chciała wiedzieć ale ta ciotka nic nie pisze :mad: :motz: napisze tylko, że ma dom i myśli, że po sprawie :obrazic::tard: Quote
luka1 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Nie po sprawie, ale przepływ telefoniczny od Zyty do mnie musi trwać sekundy więc ile mozna sie dowiedziec w czasie jednego impulsu telefonicznego? Quote
Ziutka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 luka1 napisał(a):Nie po sprawie, ale przepływ telefoniczny od Zyty do mnie musi trwać sekundy więc ile mozna sie dowiedziec w czasie jednego impulsu telefonicznego? No taaa....skoro to Zyta przekazywała to rozumiem, jak Ty byś do niej zadzwoniła to by też był impuls ale jednej godziny :evil_lol: Quote
luka1 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 jutro jade do schroniska to sie dowiem więcej. Poszła do domu sunia przeze mnie nazwana Warka ale nie miała jeszcze wątku - nie zdążyłam :multi:- (a taki zwykły kubdelek) Quote
asiamm Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ooo, a ja rano dopisałam jej na stronie Azorka imię, bo wcześniej nie wiedziałąm, że ona ma Warka Quote
Ziutka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 asiamm napisał(a):ooo, a ja rano dopisałam jej na stronie Azorka imię, bo wcześniej nie wiedziałąm, że ona ma Warka No to zapewne z miłą chęcią ją wywalisz ;) Quote
Recommended Posts