malawaszka Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Tuśka napisał(a):Madziamn ja jedyne co mogę jeszcze dodać to ewidentnie brakuje mi tu dobrych fotek suńki. Niestety, psa trzeba tak pokazać żeby się ,,sprzedał''. Te zdjęcia to jedyne co może przekonać do wzięcia jej. Masz cyfrówkę więc pstrykaj! Zrób jej 200 zdjęć i wybierz trzy dobre. Wiem że nie jest łatwo robić psu zdjęć ale to podstawa. AMEN! naprawdę dobre zdjęcia to dobry sposób na ludzi - tak to już jest, że jesteśmy wzrokowcami Quote
t_kasiek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ja wiem po sobie ze najbardziej podobaja mi sie fotki gdzies na trawce, w ogrodzie lub na czyis kolankach, jak sie przytula psiak.....ale to tylko o sobie mowie..... Quote
madziamn Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 dziekuje cioteczki za podpowiedź ja naprawdę nie miałam pojęcia na czym maja polegac te dobre zdjecia. przydałby się jakiś park... pomyślę nad tym. Quote
weszka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Albo zdjęcia na podusiach, na kanapach, takie słodyczkowate. Dobrze też uchwycić jakieś przejmujące spojrzenie - łamiące serducho i zapadajace w pamięć psie spojrzenie może wiele...;) Quote
madziamn Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 oj Weszko wiem coś o tym spojrzeniu psim... KOCHANE CIOTECZKI TRZYMAJCIE KCIUKI SZYKUJE SIĘ DOMEK DLA SUNI I DO TEGO STAŁY JUTRO SUNIA JEDZIE I JEŚLI SIĘ SPODOBA NA ŻYWO TO ZOSTANIE. DOGOMANIACKIE KCIUKI POTRZEBNE!!! Quote
sleepingbyday Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 zrób się mała na bóstwo....:loveu:. ładnie wygląda sytuacja - tfu... tfu... - w takim razie ja nieśmiało i przepraszając za offtopik zareklamuję młodą dziewczynkę o roboczym imieniu Śliwka. kibluje u mnie na DT, wczesniej trzymała ją 2 dni jakas babka i chciała oddać do schronu, generalnie suczka zdezorientowana zmianami, ale przymilasna i zabawowa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118823 Quote
_Tosia_ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 madziamn napisał(a):oj Weszko wiem coś o tym spojrzeniu psim... KOCHANE CIOTECZKI TRZYMAJCIE KCIUKI SZYKUJE SIĘ DOMEK DLA SUNI I DO TEGO STAŁY JUTRO SUNIA JEDZIE I JEŚLI SIĘ SPODOBA NA ŻYWO TO ZOSTANIE. DOGOMANIACKIE KCIUKI POTRZEBNE!!! to trzymamy kciuki!!!!! co do zdjęć, ja z kolei jestem przeciwniczką robienia zbyt słodkich zdjęć, bo jak takie dam do ogłoszenia, to mi wydzwaniaja osoby, które i tak pozniej na psa (czy kota) się nie decydują. wolę zdjęcia, na których dobrze widac sylwetkę psa, wielkość, a charakter jest opisany. wiem, ze smutne zdjęcie wzruszy i więcej osób się odezwie, ale wolę jedną pewną decyzji osobę niz kilka, którym się chwilowo żal pieska zrobiło. sądzę, ze to nieuczciwe. myslę, ze lepsze są takie 'normalne', codzienne zdjęcia, takie jak już zrobiłas. rzeczywistość jest brutalna, przykro jest przyjmować psa spowrotem, bo nie okazał się taki biedny, smutny i słodki jak na zdjęciu, tylko wylazł z niego szatan, co to pruje poduchy, gania kota i leje na panele. nie gniewajcie się cioteczki, wiem, ze wiele piesków wyadoptowałyście i znacie się na rzeczy, to taka moja osobista refleksja. to dość trudne zagadnienie i chyba nie ma jednej recepty. musisz madziumn wypośrodkowac Quote
t_kasiek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Tosia - nie mamy sie o co gniewac - to kwestia gustu i tego co sie komu podoba :) A ja ciekawa jestem jak tam podróż do potencjalnej rodzinki :) Quote
madziamn Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 jak tylko będę coś wiedziała napisze. narazie sama trzymam kciuki za maleńką:modla::kciuki:. Quote
madziamn Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 dopiero wróciłam do domku. ZUZIA MA DOMEK!!!:multi::multi::multi: proszę o przeniesienie wątku. Udało sie pańcia Zuzi szczęśliwa że ma taką kochaną sunię a sunia szczęśliwa że ma domek. Wszyscy więc zadowoleni jak ja kocham takie happy end'y. Quote
madziamn Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Serdeczne Podziękowania Od Zuzi Wszystkim Cioteczkom Za Ogłoszenia I Kciuki. Quote
izzie1983 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Super! :multi: Aż się łezka ze wzruszenia w oku kręci... Quote
Niewiasta_21 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Oby wszystkie historie sie tak kończyły :-) Quote
madziamn Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 tak czasem człowiek odzyskuje wiare w ludzi i sens istnienia... do tego jeszcze wypatrzyłyśmy kolejny domek z tym ze dla pieska suni po sterylce w typie sznupka miniaturki (ktos się zakochał w mojej Anduli). Quote
Inkaa Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Wspaniałe wieści! :multi: Strrrasznie się cieszę. Quote
Tuśka Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Bardzo się cieszę że domek się znalazł. Jeszcze co zrównowarzyć wybuchy optymizmu spytam czy sunia była albo będzie sterylizowana? Nie ważne czy domek odpowiedzialny czy nie sterylka zawsze wskazana. Jakaś umowa spisana? Pozdrawiam i trzymam kciuki :loveu: Quote
weszka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 BRAWO!!!! Bardzo się cieszę że dobrze się skończyło i oby tak zostało na zawsze :) Quote
t_kasiek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 wlasnie wrocilam z wesela.....i nadrabiam zaległości :) chcialabym zawsze miec takie powroty gdy wracam na dogo :D:D:D Quote
malawaszka Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 cudowne wieści!!! madzia a może tym chętnym na sznupka pokaż tego z Łodzi? o ile nie odebrali go właściciele bo nie wiem Quote
t_kasiek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 czyli z tym dokmiek to mozna sie juz cieszyc czy jeszcze nie ;( Quote
Recommended Posts