Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tuśka napisał(a):
Madziamn ja jedyne co mogę jeszcze dodać to ewidentnie brakuje mi tu dobrych fotek suńki. Niestety, psa trzeba tak pokazać żeby się ,,sprzedał''. Te zdjęcia to jedyne co może przekonać do wzięcia jej. Masz cyfrówkę więc pstrykaj! Zrób jej 200 zdjęć i wybierz trzy dobre. Wiem że nie jest łatwo robić psu zdjęć ale to podstawa.

AMEN! naprawdę dobre zdjęcia to dobry sposób na ludzi - tak to już jest, że jesteśmy wzrokowcami

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Albo zdjęcia na podusiach, na kanapach, takie słodyczkowate. Dobrze też uchwycić jakieś przejmujące spojrzenie - łamiące serducho i zapadajace w pamięć psie spojrzenie może wiele...;)

Posted

oj Weszko wiem coś o tym spojrzeniu psim...
KOCHANE CIOTECZKI TRZYMAJCIE KCIUKI SZYKUJE SIĘ DOMEK DLA SUNI I DO TEGO STAŁY JUTRO SUNIA JEDZIE I JEŚLI SIĘ SPODOBA NA ŻYWO TO ZOSTANIE. DOGOMANIACKIE KCIUKI POTRZEBNE!!!

Posted

zrób się mała na bóstwo....:loveu:.
ładnie wygląda sytuacja - tfu... tfu... - w takim razie ja nieśmiało i przepraszając za offtopik zareklamuję młodą dziewczynkę o roboczym imieniu Śliwka. kibluje u mnie na DT, wczesniej trzymała ją 2 dni jakas babka i chciała oddać do schronu, generalnie suczka zdezorientowana zmianami, ale przymilasna i zabawowa:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118823

Posted

madziamn napisał(a):
oj Weszko wiem coś o tym spojrzeniu psim...
KOCHANE CIOTECZKI TRZYMAJCIE KCIUKI SZYKUJE SIĘ DOMEK DLA SUNI I DO TEGO STAŁY JUTRO SUNIA JEDZIE I JEŚLI SIĘ SPODOBA NA ŻYWO TO ZOSTANIE. DOGOMANIACKIE KCIUKI POTRZEBNE!!!

to trzymamy kciuki!!!!!
co do zdjęć, ja z kolei jestem przeciwniczką robienia zbyt słodkich zdjęć, bo jak takie dam do ogłoszenia, to mi wydzwaniaja osoby, które i tak pozniej na psa (czy kota) się nie decydują. wolę zdjęcia, na których dobrze widac sylwetkę psa, wielkość, a charakter jest opisany. wiem, ze smutne zdjęcie wzruszy i więcej osób się odezwie, ale wolę jedną pewną decyzji osobę niz kilka, którym się chwilowo żal pieska zrobiło. sądzę, ze to nieuczciwe. myslę, ze lepsze są takie 'normalne', codzienne zdjęcia, takie jak już zrobiłas. rzeczywistość jest brutalna, przykro jest przyjmować psa spowrotem, bo nie okazał się taki biedny, smutny i słodki jak na zdjęciu, tylko wylazł z niego szatan, co to pruje poduchy, gania kota i leje na panele.
nie gniewajcie się cioteczki, wiem, ze wiele piesków wyadoptowałyście i znacie się na rzeczy, to taka moja osobista refleksja.
to dość trudne zagadnienie i chyba nie ma jednej recepty. musisz madziumn wypośrodkowac

Posted

dopiero wróciłam do domku. ZUZIA MA DOMEK!!!:multi::multi::multi: proszę o przeniesienie wątku. Udało sie pańcia Zuzi szczęśliwa że ma taką kochaną sunię a sunia szczęśliwa że ma domek. Wszyscy więc zadowoleni jak ja kocham takie happy end'y.

Posted

tak czasem człowiek odzyskuje wiare w ludzi i sens istnienia... do tego jeszcze wypatrzyłyśmy kolejny domek z tym ze dla pieska suni po sterylce w typie sznupka miniaturki (ktos się zakochał w mojej Anduli).

Posted

Bardzo się cieszę że domek się znalazł. Jeszcze co zrównowarzyć wybuchy optymizmu spytam czy sunia była albo będzie sterylizowana? Nie ważne czy domek odpowiedzialny czy nie sterylka zawsze wskazana. Jakaś umowa spisana? Pozdrawiam i trzymam kciuki :loveu: