Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karinka została przeniesiona do boksu Filipka i nowego kolegi żeby jej nie było przykro a Kacperek pojechał w drogę do Bielska :) rzygając okropnie :(
Najpierw był u mnie w domu , zadomowił się od razu przejmując rolę przewodnika stada i dominując Maszę i Sari :) ma chłopak siłę przebicia :) musiałam go zabrać do miasta na zakupy ponieważ nie dawał im spokoju :) tak się tym zmęczył że dopiero po powrocie zasnął i zrobiło się spokojnie :)

Posted

przerwa na szefową...
z dalszych info: Kacperek pojechał do DT wieczorem , bał się wsiąść z powrotem do auta jakby myślał że wraca do schronu a u mnie było mu dobrze w damskim towarzystwie :) podobało mu się szczególnie na balkonie. Co prawda sąsiedzi dziwnie się przyglądali widząc mnie jak wychodzę z 3ma psami na raz na spacer ;) ale co tam , muszą się przyzwyczić. Zwłaszcza że Kacperek w domu był bardzo grzeczny. Nowa opiekunka przyjęła go z wielkim entuzjamem i otwartym sercem :):):) kocham takie chwile .
Kacperek się szybko zadomowił, śmiga na spacery niczym rączy jeleń i nikt nie wierzy że ma 15 lat :) wici w parku rozpuszczone, wszyscy szukają dobrego domu dla małego urwisa. Z oczkiem już nie najlepeij. Po nowym roku wybieramy się do weta, niestety kilka razy już przy mnie miał zderzenie z słupem.
Zachowuje się grzecznie w gościach :) zarówno w domach z psami jak i kotami :) wogóle A. jest zachwycona nim i stanem jego ducha :)

UDAŁO SIĘ !!! jeszcze tylko ds;)

• 3 weeks later...