basia1963 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Nie ma co wołać, trzeba maszerować;) Quote
Lionees Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Trzebaby go wrzucić na stronę o starszych psach do adopcji...założyła ją chyba siekowa Quote
basia1963 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Renata5']Trzebaby go wrzucić na stronę o starszych psach do adopcji...założyła ją chyba siekowa adopcje.8p.pl - to jest adres. Może ktoś kto go zna by wrzucił ;) Quote
BUDRYSEK Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Kacperek pojechał na dt do znajomej Hund ma chłopak szczęście:lol: tylko Karinki,koleżanki z kojaca szkoda :-( Quote
basia1963 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 To super że nie musimy się dłużej martwic:lol: Quote
Lionees Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Jak się Kacperek sprawuje w dt?:razz: Quote
Hund Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Karinka została przeniesiona do boksu Filipka i nowego kolegi żeby jej nie było przykro a Kacperek pojechał w drogę do Bielska :) rzygając okropnie :( Najpierw był u mnie w domu , zadomowił się od razu przejmując rolę przewodnika stada i dominując Maszę i Sari :) ma chłopak siłę przebicia :) musiałam go zabrać do miasta na zakupy ponieważ nie dawał im spokoju :) tak się tym zmęczył że dopiero po powrocie zasnął i zrobiło się spokojnie :) Quote
Hund Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 przerwa na szefową... z dalszych info: Kacperek pojechał do DT wieczorem , bał się wsiąść z powrotem do auta jakby myślał że wraca do schronu a u mnie było mu dobrze w damskim towarzystwie :) podobało mu się szczególnie na balkonie. Co prawda sąsiedzi dziwnie się przyglądali widząc mnie jak wychodzę z 3ma psami na raz na spacer ;) ale co tam , muszą się przyzwyczić. Zwłaszcza że Kacperek w domu był bardzo grzeczny. Nowa opiekunka przyjęła go z wielkim entuzjamem i otwartym sercem :):):) kocham takie chwile . Kacperek się szybko zadomowił, śmiga na spacery niczym rączy jeleń i nikt nie wierzy że ma 15 lat :) wici w parku rozpuszczone, wszyscy szukają dobrego domu dla małego urwisa. Z oczkiem już nie najlepeij. Po nowym roku wybieramy się do weta, niestety kilka razy już przy mnie miał zderzenie z słupem. Zachowuje się grzecznie w gościach :) zarówno w domach z psami jak i kotami :) wogóle A. jest zachwycona nim i stanem jego ducha :) UDAŁO SIĘ !!! jeszcze tylko ds;) Quote
_bubu_ Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 dzielny Kacperek :loveu: tak trzymać :) niech w końcu będzie szczęśliwy i korzysta z życia. Nareszcie ma spacerki, których tak bardzo mu brakowało. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Udało mu się jeszcze przed Nowym Rokiem :) Ale nie możemy zapomnieć, że Kacperek wciąż szuka stałego domu i kochającego właściciela! Quote
Klaudus__ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Wspaniałe wieści! Teraz szukamy DS :loveu: Quote
togaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Szkoda że Hund nie może tu zajrzeć... !? Pewnie ma najnowsze wieści...... Quote
_bubu_ Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 pomóżcie kopiować allegro na inne portale 14 letni Kacperek oddany na starość do schronisk (525651541) - Aukcje internetowe Allegro Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dodałam tutaj ogłoszenie Kacperka: Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Quote
BUDRYSEK Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Kacperek zaginął!!! w okolicy 3 Lipek poleciał z dziewczynami prawdopodobnie pani wołała z nim ale nie wrócił Quote
BUDRYSEK Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 wtatara napisał(a):kiedy zaginął nie jestem pewna,ale chyba wczpraj wieczorem rano dostałam info od Hund pani podobno porozwieszała juz plakaty w okolicy Quote
Recommended Posts