Talcott Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Oj tak!!!! Wiem coś o tym!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Charly Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 są przede wszystkim strasznie czułe:) ogloszenie czeka na akceptacje.kto pomoże w ogloszeniach?:cool3: Quote
Hund Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Kacperek nie mógŁ się doczekać dziś swojej kolejki :) tak skakaŁ i popiskiwaŁ przez caŁy dzień aż w końcu wyszedŁ. Szkoda że spacerki są tylko w niedzielę :( to przykre że psy czekają caŁy tydzień na jeden jedyny spacer :( Wystarczy 7 wolontariuszy aby kazy pies ze schronu pospacerowaŁ w niedzielę . Gdyby ludzie z okolicy zechcieli pomagać każdy pies mógŁby przynajmniej 2 razy na tydzień cieszyć się namiastką wolności... Quote
Charly Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Hund napisał(a):Kacperek nie mógŁ się doczekać dziś swojej kolejki :) tak skakaŁ i popiskiwaŁ przez caŁy dzień aż w końcu wyszedŁ. Szkoda że spacerki są tylko w niedzielę :( to przykre że psy czekają caŁy tydzień na jeden jedyny spacer :( Wystarczy 7 wolontariuszy aby kazy pies ze schronu pospacerowaŁ w niedzielę . Gdyby ludzie z okolicy zechcieli pomagać każdy pies mógŁby przynajmniej 2 razy na tydzień cieszyć się namiastką wolności... jakie to dziwne, u nas kilka chętnych w miescie, a schron nie chce i psy nigdy! nie opuszczają boksu..nigdy!!! Quote
Hund Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 w moim mieście też schron nie chce :( nie mogę tego zrozumieć dlatego też pomagam w innym schronisku, to w którym mieszka Kacperek jest oddalone o 18km od mojego miasta. Ale watro tam być warto tam pomagać, radość zwierzaków jest ogromna i niezapomniana ot choćby dzisiejszy widok Kacpra skaczącego za siatką albo Liry z pierwszą swoją zabawką w zębach. Quote
Charly Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 to dobrze ze Kacperek i Kacperkopodobne mają takiego Hund'a:) dobranoc Kacperku. Teraz chodzę spac wczesniej:) Quote
mru Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Charly napisał(a): Teraz chodzę spac wczesniej:) i bardzo mądrze :P musze tez zacząć... kurcze, Kacperek jest uroczym staruszkiem :( czemu takie pieski, ktorym nalezy sie wszystko nie maja nic... Quote
jotpeg Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 nie tracimy nadziei, tylko pchamy sie do przodu!!! Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 fajny ten Kacperek, chyba charakterny jak Marian. Też ucieka, ale jak wraca to jest taki slodki, skacze pod niebo. Quote
Hund Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Masz rację charakterny ;) Marian wycofaŁ się w schronisku , dopiero jak z niego wyszedŁ pokazaŁ jaki jest świetny ;) a Kacper stara się zachowywać pogodę ducha mimo wszystko . Mam nadzieję że wytrzyma ... Quote
Talcott Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Teo był podobno w schronisku przerażoną kupka nieszczęścia - to niewiarygodne prawie dla mnie - bo teraz to mój dzielny Teo - małe kudłate szaleństwo!!! Quote
Charly Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ogloszenie Kacperka na adopcjach org http://www.adopcje.org/doadopcji-12-0-0-0-Slaskie.html Quote
togaa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Jejku...nikt tu nie zagląda......!!!??? Kacperek zginie w tłumie... Quote
Talcott Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ciotka przeprasza Kacperku i już jest:loveu: Quote
Hund Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 I ja jestem :) zmęczona na fizyczny spacer ale wirtualnie jestem ze staruszkiem więc spacerujmy maluszku ! Quote
Recommended Posts