Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kacperek nie mógŁ się doczekać dziś swojej kolejki :) tak skakaŁ i popiskiwaŁ przez caŁy dzień aż w końcu wyszedŁ. Szkoda że spacerki są tylko w niedzielę :( to przykre że psy czekają caŁy tydzień na jeden jedyny spacer :(

Wystarczy 7 wolontariuszy aby kazy pies ze schronu pospacerowaŁ w niedzielę . Gdyby ludzie z okolicy zechcieli pomagać każdy pies mógŁby przynajmniej 2 razy na tydzień cieszyć się namiastką wolności...

Posted

Hund napisał(a):
Kacperek nie mógŁ się doczekać dziś swojej kolejki :) tak skakaŁ i popiskiwaŁ przez caŁy dzień aż w końcu wyszedŁ. Szkoda że spacerki są tylko w niedzielę :( to przykre że psy czekają caŁy tydzień na jeden jedyny spacer :(

Wystarczy 7 wolontariuszy aby kazy pies ze schronu pospacerowaŁ w niedzielę . Gdyby ludzie z okolicy zechcieli pomagać każdy pies mógŁby przynajmniej 2 razy na tydzień cieszyć się namiastką wolności...

jakie to dziwne, u nas kilka chętnych w miescie, a schron nie chce i psy nigdy! nie opuszczają boksu..nigdy!!!

Posted

w moim mieście też schron nie chce :( nie mogę tego zrozumieć dlatego też pomagam w innym schronisku, to w którym mieszka Kacperek jest oddalone o 18km od mojego miasta. Ale watro tam być warto tam pomagać, radość zwierzaków jest ogromna i niezapomniana ot choćby dzisiejszy widok Kacpra skaczącego za siatką albo Liry z pierwszą swoją zabawką w zębach.

Posted

Charly napisał(a):

Teraz chodzę spac wczesniej:)

i bardzo mądrze :P musze tez zacząć...

kurcze, Kacperek jest uroczym staruszkiem :( czemu takie pieski, ktorym nalezy sie wszystko nie maja nic...

Posted

Masz rację charakterny ;) Marian wycofaŁ się w schronisku , dopiero jak z niego wyszedŁ pokazaŁ jaki jest świetny ;) a Kacper stara się zachowywać pogodę ducha mimo wszystko . Mam nadzieję że wytrzyma ...