Jump to content
Dogomania

MAJA JUZ DOM!!!!2 Shih Tzu W Schronisku! Tylko W Bardzo Dobre Rece!!!!!!

Recommended Posts

Posted

edit:
UWAGA NOWE WIADOMOŚCI ZE SCHRONISKA W KONINIE:

Oba psiaki znalzły dom.
Po ciemnego przyjeżdża pani w sobotę a drugiego bierze siostrzenica p. Ani ze schroniska w Koninie.

:multi::multi:

baner:

Strzyżenie psiaków str 5

Pewna pani przygarnęła pieska rasy "Shih tzu", niestety nie mogła dalej trzymać go u siebie, więc przywiozła go do schroniska.

Piesek, został ścięty ponieważ miał straszne kołtunki, podejrzewam, że gdzieś się pałętał. Miał na sobie różową gumkę z biedronką. Jak na razie nikt się nie zgłasza.
To miły, przyjazny i radosny pies.
Przed wydaniem lub po adopcji obowiązkowa jest kastracja pieska

edit:

Chłopaczek ma wrzód na oku, który jest już leczony.
Badania wykazały również kamienie w pęcherzu (to może być włąanie przyczyna porzucenia psiaka).
Jeśli ktoś mimo wszystko byłby chętny na adopcję to oczywiście można wykastrować chłopaka w schronisku.
Przebywa w pomieszczeniu oraz na wybiegu z innymi psami.
Jest dośc spokojnym psiakiem, lubi byc trzymany na kolanach i pieszczony.

UWAGA 2 shih tzu!!!

Psiak został zabrany z ulicy przez dwie miłe panie i na razie przebywa u nich. Błąkał się w ich okolicy od paru dni.
Na razie wlaściciel się nie odzywa, myslę, że powoli można się rozglądac za nowym domkiem.
Chlopak jest łagodny, mocno zarośnięty, ma ok 4lat.

[email protected] tel 782-985-738

Piosenka dla psiaków:
http://pl.youtube.com/watch?v=RlhjAMPrpNI

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daj mi znac jesli uda sie z domkiem najgorzej sie martwie bo w ta sob jade nad morze i nie bede miała dostepu do netu aby skasowac gratke
ale mysle ze do piatku uda sie z domkiem yorka z f azyl w ciagu 2 dni znalazła b dobry dom

Posted

Dziewczyny a coś więcej o niej?
to istotne jeśli choćby tymczas mial sie znaleść,
jak do innych psów i suk? czy szczeka bez potrzeby i jest np.nerwowa? czy raczej spokojnie siedzi i czeka?ile może mieć lat i jaki jest stan jej zdrowia?
czemu pani ja oddala, czy to tylko brak miejsca w domu, czy może suczka w jakiś sposób byla klopotliwa?
na allegro też mialybyście chętnych no ale suka bez sterylki i tak do obcych ,niesprawdzonych ludzi oddać......

Posted

UWAGA SUCZKA OKAZAŁA SIĘ PIESKIEM...:cool3:

Okazało się że, trzeba poczekac 2 tygodnie, może znajdzie sie właściciel.
Przebywa w pomieszczeniu oraz na wybiegu z innymi psami więc jest ok.
Jest dośc spokojnym psiakiem, lubi byc trzymany na kolanach i pieszczony.

Posted

malagos napisał(a):
podpisuję się pod postem eni - jaka do psów i kotów?

no i suka okazała sie psiakiem ;)
czyli czekamy dwa tygodnie.....
dziewczyny ze schronu-czy na wybiegu jest z takimi maluchami jak on czy róznie to bywa?
bo przy misce i podczas ataku nie ma żadnych szans........no ale to wiecie przecież.

Posted

Chłopaczek ma wrzód na oku, który jest już leczony.
Badania wykazały również kamienie w pęcherzu (to może być włąanie przyczyna porzucenia psiaka).
Jeśli ktoś mimo wszystko byłby chętny na adopcję to oczywiście można wykastrować chłopaka w schronisku.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Malagos , wez kudłacza :roll: Gdybym nie miała pełnej chaty , to bym wzieła mopka . Jest podobny do mojego Mikusia :lol:

nie mogę. Tym bardziej, ze to chłopak.

Posted

malagos napisał(a):
nie mogę. Tym bardziej, ze to chłopak.

Odjajcą go :cool3:U mnie towarzystwo mieszane i jakoś żyją .Szkoda malucha , a Ty masz juz doświadczenie z czipsami .

Posted

wanda szostek napisał(a):
W schronisku te dwa tygodnie musi odsiedzieć a potem już szybko domek się znajdzie. Domek nie pierwszy lepszy, bo pieski te wymagają odpowiedniego opiekuna. Potrafią one przejąć rzady w domu.

Prawda . Ja mam 2 z odzysku i 4 innej " rasy " . Te 2 konusy są okropne . Leja się ze sobą , każdy chce byc pierwszy do wszystkiego . I to ciągłe szesanie , kąpanie , fryzjer :cool3: Ale za to są śliczne :loveu:

Maluch szuka dobrego , odpowiedzialnego domku na zawsze .