Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='agaga21']Pixie, ale u ciebie dzisiaj cichutko...buziaczki w różowego pysiaczka[/quote] Byłam dziś u dziewczynki 2 razy. Nasza świnka ma się świetnie! Jest coraz bardziej samodzielna. Zaniosłam dziś Halinie taką "bramkę" na schody (jak dla dzieci), żeby dziewczynce na myśl nie przyszło schodzenie w dół ;)
Agatko, kość od Ciebie została dziś wymemłana :loveu:

Posted

Nie mogę się doczekać dnia, gdy zaniesiesz również Pani Halince dobrą nowinę, że Pixelkowi ktoś zechciał ofiarować nowy, docelowy domek! :cool1:

Posted

Ja też nie. Noszę w sercu kamień odpowiedzialności... Mam nadzieję, że on kiedyś spadnie z hukiem, że znajdzie si e ktoś, kto pokocha naszą świnkę równie mocno, że ją doceni... Wtedy od razu schudnę ;) :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='majqa']I...odetchniesz, a jakoś przez skórę czuję huk tego kamienia z Twojego serducha. ;)[/quote] Myślisz, że Pixik znajdzie dom? Że ktoś ją zechce? Myślisz, że ten huk nastąpi???

Posted

[quote name='GoniaP']Myślisz, że Pixik znajdzie dom? Że ktoś ją zechce? Myślisz, że ten huk nastąpi???[/quote]

Co ty pitolisz, Pixie znajdzie domek najlepszy z najlepszych.

Posted

[quote name='Isadora7']Co ty pitolisz, Pixie znajdzie domek najlepszy z najlepszych.[/quote] A taki mały kryzys mam :oops: Jak aukcja Isadoruś?

Posted

[quote name='majqa']Dobrze wiesz Goniuś, że gdyby nie moja 5tka zwierzów na mini powierzchni i brak windy już bym o niunię zabiegała.[/quote] Wiem, i za tę pewność Ci dziękuję...

Posted

[quote name='GoniaP'] Mam nadzieję, że on kiedyś spadnie z hukiem, że znajdzie si e ktoś, kto pokocha naszą świnkę równie mocno, że ją doceni... Wtedy od razu schudnę ;) :megagrin::megagrin::megagrin:[/quote]
Gosiu,Pixie jest tak urocza że chyba nie sposób jej nie kochać gdy się przy niej przebywa!

Posted

[quote name='osho'][COLOR=DarkSlateGray]i wzajemnie :diabloti:
dawno już nie wybierałem się spać tak wcześnie...[/COLOR][/quote]

Eeee ty tam wstawaj, co ja mam sama być???

:grins::grins::grins:

Posted

[quote name='majqa']Toś Isadorko posiedziała, teraz pewno odsypiasz...Eh, a zadbanie o własne zdrówko??? :mad:
Dzień doberek Wszystkim!!! :loveu:[/quote]

Istotnie odespałam od 10 jestem na nogach uuuupss.... na klawiaturze.

[FONT=Impact][SIZE=6]Witanko Pixielandowcom![/SIZE][/FONT]

Posted

Cześć Pixiefani!
Jestem na etapie zamartwiania się brakiem odzewu na ogłoszenia :shake:
Pixie była dziś na króciusieńkim spacerku poza domem :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...