betka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Gdyby ktoś mógł zrobić alegro wyróżnione, to mogę je opłacic. Tylko proszę o info na pw, gdzie i ile trzeba wpłacić, bo jestem kompletnym laikiem w sprawach ogłoszeń. Piesku poszukamy dla Ciebie domu :loveu: Quote
beam6 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Lara napisał(a):A czy Sokol mial puszczony emailing w swiat? pamietacie? jeszcze chyba tylko tego nie probowalismy... Zawsze jak widze tego psa w kojcu to serce mi pęka... :-( :-( :-( Wg mojej, słabującej co prawda pamięci, to nie miał :oops: Quote
maja602 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 24 kwietnia tj. w ostatni piątek w Gazecie Stołecznej zamieściłam ogłoszenia dla Sokoła i Loli. Czy ktokolwiek zadzwonił? Chciałabym wiedzieć czy jest to dobre miejsce do zamieszczania ogłoszeń. wiem, że Lola ( na szczęście) jest juz w nowym domu ( nie z ogłoszenia ) ale dla Sokoła mogę ogłoszenie powtórzyć. Quote
Wiedźma Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Zmylił mnie tytuł wątku, ale już nadrabiam zaległości. Na pierwszą, psinko! Quote
esperanza Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jeśli mailing był, to bardzo dawno temu :-( Myślę, że warto znowu spróbować. Lara mogłabyś puścić takiego maila?:razz: Jeśli mnie pamięć nie myli, to Sokół nie był szczepiony na wściekliznę. Wie ktoś coś na ten temat? Quote
esperanza Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Jakby złych wiadomości było mało, dług za pobyt sokoła wynosi w tej chwili trochę ponad 1800zł :flaming: Błagam, niech nam ktoś pomoże to spłacić :modla: Z innymi naszymi podopiecznymi nie jest lepiej. Długi rosną w zastraszającym tempie... Quote
betka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 A ja myślałam, że on jest w schronisku (całego wątku nie czytałam :oops:) ! Mogę mu opłacić jakieś alegro wyróżnione. Ale bardzo proszę by ktoś je zrobił, bo ja kompletnie niekumata w tym zakresie. Fajny ten owczarek. Lubię takie ciemne mordki :loveu:. Quote
beka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Wysłałam zainteresowanej osobie. Może tym razem się uda... Quote
beam6 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 beka napisał(a):Wysłałam zainteresowanej osobie. Może tym razem się uda... Dzięki :lol: Na wszelki wypadek potrzymam sobie kciuki ;) Quote
beka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Zaciskamy, zaciskamy zwłaszcza że mój pan się nie odezwał..... Quote
beam6 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Lara napisał(a):Dzis Sokół miał wizytę zapoznawcza :p wypadla super!!!! Na 99, 99% Sokol pojedzie w piatek do nowego domku :p Oczywiscie jak sie wszystkie ciotki zgodza :razz: Domek sprawdzony (znajomy) w Sokołowie Podlaskim (!!!!), domek na dzialce, teren do biegania, buda i caly dom do spania (ma sobie wybrac co woli), 2 kolegow male znajdy pimpki do towarzystwa, Panstwo na emeryturze wiec zawsze ktos w domu. Co jeszcze chcecie wiedziec? :razz: Imiona pimpków, nr buta Pani i kolor budy :evil_lol: Suuuuper wiadomość - lepszego początku tygodnia nie mogłam sobie wymarzyć :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
betka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Tak długo czekałam na tą radosną wiadomość! Piesku bądź szczęśliwy. :placz: - to ze wzruszenia.. Quote
paros Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Sokół ma dom :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Sokole dużo szczęścia i miłości we własnym domku z własną rodzinką:multi: Quote
beka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Tyle czasu czekał ale nie na darmo. Gratuluje adopcji wszystki w nią "zamieszanym" Quote
beam6 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 beka napisał(a):Tyle czasu czekał ale nie na darmo. Gratuluje adopcji wszystki w nią "zamieszanym" Sokół :loveu: w domku - jak dobrze :multi: Samochody znudzą mu sie w końcu - za tydzień, dwa powinno być po sprawie :lol: Quote
Aleksandra_B Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 No to naprawdę super. Doczekał się chłopak swojego domu :loveu: Quote
Recommended Posts