Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby ktoś mógł zrobić alegro wyróżnione, to mogę je opłacic. Tylko proszę o info na pw, gdzie i ile trzeba wpłacić, bo jestem kompletnym laikiem w sprawach ogłoszeń.
Piesku poszukamy dla Ciebie domu :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Lara napisał(a):
A czy Sokol mial puszczony emailing w swiat? pamietacie? jeszcze chyba tylko tego nie probowalismy... Zawsze jak widze tego psa w kojcu to serce mi pęka... :-( :-( :-(

Wg mojej, słabującej co prawda pamięci, to nie miał :oops:

Posted

24 kwietnia tj. w ostatni piątek w Gazecie Stołecznej zamieściłam ogłoszenia dla Sokoła i Loli. Czy ktokolwiek zadzwonił?
Chciałabym wiedzieć czy jest to dobre miejsce do zamieszczania ogłoszeń. wiem, że Lola ( na szczęście) jest juz w nowym domu ( nie z ogłoszenia ) ale dla Sokoła mogę ogłoszenie powtórzyć.

Posted

Jeśli mailing był, to bardzo dawno temu :-(
Myślę, że warto znowu spróbować.
Lara mogłabyś puścić takiego maila?:razz:
Jeśli mnie pamięć nie myli, to Sokół nie był szczepiony na wściekliznę.
Wie ktoś coś na ten temat?

Posted

Jakby złych wiadomości było mało, dług za pobyt sokoła wynosi w tej chwili trochę ponad 1800zł :flaming:
Błagam, niech nam ktoś pomoże to spłacić :modla:
Z innymi naszymi podopiecznymi nie jest lepiej.
Długi rosną w zastraszającym tempie...

Posted

A ja myślałam, że on jest w schronisku (całego wątku nie czytałam :oops:) ! Mogę mu opłacić jakieś alegro wyróżnione. Ale bardzo proszę by ktoś je zrobił, bo ja kompletnie niekumata w tym zakresie.
Fajny ten owczarek. Lubię takie ciemne mordki :loveu:.

Posted

Lara napisał(a):
Dzis Sokół miał wizytę zapoznawcza :p wypadla super!!!! Na 99, 99% Sokol pojedzie w piatek do nowego domku :p Oczywiscie jak sie wszystkie ciotki zgodza :razz:
Domek sprawdzony (znajomy) w Sokołowie Podlaskim (!!!!), domek na dzialce, teren do biegania, buda i caly dom do spania (ma sobie wybrac co woli), 2 kolegow male znajdy pimpki do towarzystwa, Panstwo na emeryturze wiec zawsze ktos w domu. Co jeszcze chcecie wiedziec? :razz:

Imiona pimpków, nr buta Pani i kolor budy :evil_lol:

Suuuuper wiadomość - lepszego początku tygodnia nie mogłam sobie wymarzyć :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Sokół ma dom :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Sokole dużo szczęścia i miłości we własnym domku z własną rodzinką:multi:

Posted

beka napisał(a):
Tyle czasu czekał ale nie na darmo.
Gratuluje adopcji wszystki w nią "zamieszanym"

Sokół :loveu: w domku - jak dobrze :multi:
Samochody znudzą mu sie w końcu - za tydzień, dwa powinno być po sprawie :lol: