Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

esperanza napisał(a):
Sokół ma odnawiane allegro z konta niczyje, ale to niestety nie daje efektów :-(

Paros chyba tez wystawiala mu allegro... nie jestem pewna.
Moze Aleksandra go doda do swoich psiakow? Ma szczesliwa reke :oops:

Posted

Witam wielbicieli Sokoła. Piękny, zdrowy piesek :loveu:.. Aż trudno uwierzyć, że tak długo bez domu. Mam wzrok "nastawiony" na ON-ki, a dopiero dziś weszłam na wątek Sokoła, bo pojawił się na owczarekwpotrzebie.com
Może.. z myślą o poszukujących na stronach dogo owczarka (oczywiście do adopcji) dać na początek tytułu ON-ek lub wręcz owczarek??
Piesku ciepłego domku ci życzę...

Posted

Bylismy dzis u Sokola na krotkich odwiedzinach. Koniecznie przydaloby mu sie porzadne wyczesanie - dzis nie bylo czasu i zgrzebla - Lara - dasz rade we wtorek ? Jesli nie, podjade do niego jak bede wiozla karme.

Biegla jak szalony po wypuszczeniu z kojca - troszke juz jest zatuczony - dobrze karmiony, a malo ruchu :(

Posted

Lara napisał(a):
SOKOL sie komus nie spodobal!!!???? :crazyeye: rzeczywiscie ludzie pluszakow tylko szukaja a nie przyjaciela z krwi i z kosci....:-( pomijam, ze Sokol jest jak zywy pluszak.
Jutro pojade sprawdzic ten dom kolo mnie... ale mam kiepskie przeczucia. Obym sie mylila :shake:

Jak wizyta?