ponka1 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Na pewno w domku byłaby najwierniejszą i najszczęśliwszą staruszką, taką małą przylepką. Quote
Charly Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Biedna Binka. Jest slepa, stara i nikt jej nie chce. Przezyje swoje zycie w schronie....:-( Quote
Nika_88 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Nie prosze tylko nie to, no przecierz musie sie znaleść ktoś kto dostrzeże jej piękno tak jak my :placz: Quote
anetek100 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Binieczko maleńka hopaj na samą górę!!!!!!!!! Quote
Nika_88 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Na pierwszą, niech cie ktoś zauważy:loveu: Quote
maarit Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 To widać wprost odpowiedni psiak do kochania i do.... podgrzewania miejsca na kanapie:evil_lol: Hops po domek!!! Quote
AleksandraJ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 PRzekochana sunia, tyle biedaków, a tak malo ludzi z sercem, a Ci co je maja to zazwyczaj przepelnieni :( Suńci do góry, niech Cie kto wypatrzy!!!! Quote
Ra_dunia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Binko - może ktoś przed świętami zrobi dobry uczynek i podaruje ci kochany domek na stare lata. [COLOR=Red][/COLOR][CENTER][COLOR=Red][B]NIE POZWÓLCIE BABULINCE DOŻYĆ SWYCH DNI W SCHRONISKU! DAJCIE JEJ DOM NA STAROŚĆ!!![/B][/COLOR] [COLOR=Red][B]NIKT NIE POWINIEN DOŻYWAĆ SWYCH OSTATNICH DNI W SAMOTNOŚCI I ZAPOMONIENIU!!![/B][/COLOR] [/CENTER] Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Kochana Binko ja cały czas trzymam kciuki za domek , już wszyscy moi znajomi o niej wiedzą , 13.12.08r w Tychach organizujemy wystawe kotów do adopcji i bardzo bym chciała własnie na tej wystawie o Bince coś powiedzieć tyko bym prosiła o kilka informacji ,np. Czy jest szczekliwa , czy może przez jakiś czas samam w domu zostac , czy jest po strylce itp . Binka bardzo mi wpadła w serducho , może dlatego ze ja sama mam ze scgroniska 17 letnia podobna do niej sunie ( prawie całkowicie głuchą ) i 14 letnia wilczyce i 10 letniego pekina . Quote
Natussiaa Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='Justa&Zwierzaki']Kochana Binko ja cały czas trzymam kciuki za domek , już wszyscy moi znajomi o niej wiedzą , 13.12.08r w Tychach organizujemy wystawe kotów do adopcji i bardzo bym chciała własnie na tej wystawie o Bince coś powiedzieć tyko bym prosiła o kilka informacji ,np. Czy jest szczekliwa , czy może przez jakiś czas samam w domu zostac , czy jest po strylce itp . Binka bardzo mi wpadła w serducho , może dlatego ze ja sama mam ze scgroniska 17 letnia podobna do niej sunie ( prawie całkowicie głuchą ) i 14 letnia wilczyce i 10 letniego pekina .[/quote] Binka nie jest szczekliwa,tylko leży spokojnie w swoim koszyczku i z niego nie wychodzi(tak jak robi to w schronisku) dopiero gdy ktoś do niej podejdzie i zwróci na nią uwage to Binka wychodzi z koszyczka. Z tego co wiem to Binka nie jest po sterylce. Justa Wielkie Dzięki za zainteresowanie się Babulinka:lol: Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Dzięki za odpowiedź , Babulinka od dnia gdy ja zobaczyłam na miau.pl na zwierzyńcu ogólnym zakochałam sie w niej , kocham takie bidy i dlatego u mnie w domu to przewaznie zwierzęta niepełnosprawne , bez łapki , oka , ogonka , kawałka języka , głucha 17 letnia sunia podobna do babulinki Wczoraj moja kolerzanka która pracuje w niemczech zrobiła jej zdjęcie komórka i wszystkim znajomym o niej opowie , ona musi znaleźć dom , ona jest taka kochana aż mi głupio ze ja nie moge jej zabrać do domu bo mam na dzień dzisiejszy 3 pieski , 18 kotów :shake: Quote
Ra_dunia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Przydałby się domek dla Binki, oj przydał... Justa - super, że kochaną sunieczkę tak promujesz :loveu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 A czy moge prosić o choć mały plakat z tekstem ( na papierze ) to ja zrobie ksero ile będe mogła i oprócz wystawy porozwieszam w Tychach i okolicy , ona musi znaleźć dobry domek . Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Binko Obiecuje że jak tylko będzie plakat to ja wiele ich skseruje i porozwieszam , musi sie udać dla tej pieknej suni dom znależć :bluepaw: Quote
AleksandraJ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Sunia tak chcialaby cieply domek na święta!!! :( Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Binko szukamy dle Ciebie domku , dobrego domku . Quote
Nika_88 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Niech ten domek się wreszcie znajdzie... Quote
Charly Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ech. podniose i tyle co mogę zrobic:shake: Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Czy bedzie choć zdjęcie Binki ( na papierze ) , ja nie potrafie z kompa go zciągnąć , ja naprawde chce jej pomóc znaleźć dom . Quote
Ra_dunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Justa&Zwierzaki']Czy bedzie choć zdjęcie Binki ( na papierze ) , ja nie potrafie z kompa go zciągnąć , ja naprawde chce jej pomóc znaleźć dom .[/quote] Justa - przesłać Ci jakoś któreś zdjęcie Binki? Mogę wysłać Ci normalnego jpga. Quote
Nika_88 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Justa- zrobilam 2 proste plakaty jak podasz mi swojego maila to ci prześle, wtedy sobie wydrukujesz a potem można będzie kserować;) Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Super :loveu: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] to czekam i jak tylko dojdzie to moje wolontariuszki to wydrukują bo ja nie mam drukarki Quote
Recommended Posts