irenaka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gusia0106']Irenko Kochana!:loveu: Powiem Ci tak - weź na to spotkanie ogroooomneeee pudełko chusteczek ;) Jak Pani Małgosia weźmie drugie to jest szansa, że się nie zamoczycie całe tylko w połowie ;) Bo macie bardzo podobną wrażliwość. Wczoraj np. Pani Małgosia się popłakała ze wzruszenia jak zobaczyła ile ludzi na wątku trzyma kciuki za Lorda - Misia. No to sami rozumiecie ;) A potem.... Dzwonię do Irenki zdać relację szerszą niż w sms - a Irenka co? Ryczy oczywiście :evil_lol:[/quote] Aga! Nie spałam całą noc tylko myślałam jak będzie w niedzielę. Ale myślę, że dla Lorda będzie lepiej kiedy wszystko wypłaczę przed niedzielą. Wiem, że psiaki odbierają nasze emocje intuicyjnie i Lord jest taki sam, więc postaram się opanować. A jak chcecie, to jeszcze Wam zdam relację z rozmowy:evil_lol: z Bożenką na temat adopcji Lorda. W czasie kiedy rozmawiałam z Panią Małgosią w poniedziałek Bożenka dzwoniła dwa razy. Nie mogłam przecież Jej powiedzieć, że ważą się losy Lorda. Jak skończyłam rozmowę z Panią Małgosią oddzwaniam do Niepołomic i Bożenka zaczyna oburzonym tonem opowiadać mi o problemach z Krzyczkami. Grzecznie, nie przerywam tylko czekam kiedy skończy. W końcu pytam: Przeszło Ci? Bożenka dalej się denerwuje:evil_lol: Ja na to: A wiesz, że zgłosił się do mnie cudowny domek dla Lorda? Cisza w słuchawce i nagle okrzyk Bożenki: Dla mojego Lordzika? Ale taki cudowny jak dla Cezara? Mówię: Tak Bożenka: To dlaczego nie przerywasz mi mojego monologu:evil_lol: Ja na to: Musisz się wykrzyczeć, żeby Ci ulżyło:evil_lol: Bożenka: To idę do Lorda pogadać z Nim:loveu: A wczoraj piszę SMS do Bożenki i pytam czy była na wątku. Odpowiedź : nie, siedzę i wyszywam chusteczkę dla Filipa. Czy ktoś zna drugą taką właścicielkę hotelu dla psiaków która nie dość, że dba o nie, to jeszcze chusteczki im wyszywa w nocy? Bo musicie wiedzieć, że Filipek to psiak z Krzyczek który dzisiaj jedzie pokazać się na żywo w telewizji ( również dzięki Bożence) i stąd pomysł aby na szyi miał chusteczkę z napisem : Szukam domu!! Quote
gusia0106 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Wyściskaj ją koniecznie :loveu: W tym Waszym Krakowie i okolicach to jakby więcej aniołów :loveu: (Poza jednym wiadomym wyjątkiem :evil_lol: ) Quote
irenaka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gusia0106']Wyściskaj ją koniecznie :loveu: W tym Waszym Krakowie i okolicach to jakby więcej aniołów :loveu: (Poza jednym wiadomym wyjątkiem :evil_lol: )[/quote] Od czasu Twojej wizyty w Kraku jestem już całkowicie przekonana, że pod moim oknem rośnie trawa zielona a wyjątki potwierdzają regułę. A dla wszystkich małe wyjaśnienie: miałam w pewnym momencie wątpliwości, czy to co widzę za oknem jest koloru zielonego:evil_lol: Gusia jako emisariusz z W-wy przyjechała do mnie do domku i sprawdziła. Od tego momentu śpię spokojnie, nie mam jeszcze omamów wzrokowych:evil_lol: Quote
Jjagusia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Kochani jestem przeszczęśliwa Cudowna wiadomość Tak się cieszę że Lord będzie miał na święta cudowny ciepły kącik :-( płacz ale to ze szczęścia :multi: Quote
Tupta Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Wzruszyłam się do łez. :lilangel: Nareszcie Lordzik - Misiak będzie miał swój domek. Wspaniała wiadomość! :Dog_run::tree1: Quote
majka50 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Irenko wspaniałe wiadomości. Wyrazy uznania dla Was wszystkich.Poznałam Lorda osobiście i bardzo się cieszę,że bedzie miał domek. To taki prezent na Mikołaja od wielu dobrych ludzi.:loveu::loveu::loveu: Quote
Romi Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Irenko, to ja chyba w niedzielę to będę musiał do Ciebie przyjechać z samego rana, aby Cię zagadywać. Bo jak nie to jeszcze nam ześwirujesz, zaczniesz gdakać i z tego czekania jajko zniesiesz :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Romi']Irenko, to ja chyba w niedzielę to będę musiał do Ciebie przyjechać z samego rana, aby Cię zagadywać. Bo jak nie to jeszcze nam ześwirujesz, zaczniesz gdakać i z tego czekania jajko zniesiesz :evil_lol:[/quote] :megagrin::megagrin::turn-l::turn-l::happy1::roflt: Quote
tyciaNi Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [B]Pilnie odpłatny transport dla Carego, Szczecin - Marki[/B] Transport na cito, z pokryciem kosztów. Błagamy!!! Wątek Carego: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/cary-w-potrzebie-maltretowany-przez-potwory-nie-chodzi-konieczny-dt-ds-117949/"][COLOR=#000000]Cary w potrzebie maltretowany przez potwory ON-NIE CHODZI, KONIECZNY DT/DS!!!!!!!!![/COLOR][/URL] [CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B]Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL] tel. [B]0-695666388[/B],w sprawie płatności z szefową Rottki: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL] tel. [B]0-606 910 935 [/B] Quote
irenaka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Romi']Irenko, to ja chyba w niedzielę to będę musiał do Ciebie przyjechać z samego rana, aby Cię zagadywać. Bo jak nie to jeszcze nam ześwirujesz, zaczniesz gdakać i z tego czekania jajko zniesiesz :evil_lol:[/quote] Zniosę nawet jajko jak doczekam:evil_lol: Ale nie ciesz się, już przygotowałam dla Ciebie zadanie bojowe na niedzielę. Spróbuj nawalić:mad: Quote
Lucyja Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Bardzo się cieszę, że wreszcie się Lordzikowi - Misiowi trafiło :) :multi: Jak znam Irenkę to teraz do niedzieli będzie płakać ze wzruszenia i ze szczęścia :loveu: Dobrze, że nie poznałam Lordzika osobiście, bo pewnie ryczałybyśmy stereo :evil_lol: Quote
Romi Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='irenaka']Zniosę nawet jajko jak doczekam:evil_lol: Ale nie ciesz się, już przygotowałam dla Ciebie zadanie bojowe na niedzielę. Spróbuj nawalić:mad:[/quote] No nie wiem, nie wiem....biorąc pod uwagę że w sobotę mam imprezę firmową, to nie wiem czy w niedzielę będę w stanie :diabloti: Quote
Gosia/Krzys Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Witamy wszystkich Dogomaniaków,:multi::multi: a w szczególności zainteresowanych wątkiem Lorda. Pojawiamy sie po raz pierwszy, ale nie po raz ostatni. W niedzielę zabieramy Lordzika-Misia do domku babci i zobowiązujemy się "donosić" co u niego. Te wszystkie ciepłe słowa napisane przez Gusie trochę nas zawstydziły :oops: przecież nic takiego nie zrobiliśmy. Jeszcze raz pozdrawiamy wszystkich dwu i czteronożnych Dogomaniaków Gosia i Krzysztof. Quote
irenaka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Gosia/Krzys']Witamy wszystkich Dogomaniaków,:multi::multi: a w szczególności zainteresowanych wątkiem Lorda. Pojawiamy sie po raz pierwszy, ale nie po raz ostatni. W niedzielę zabieramy Lordzika-Misia do domku babci i zobowiązujemy się "donosić" co u niego. Te wszystkie ciepłe słowa napisane przez Gusie trochę nas zawstydziły :oops: przecież nic takiego nie zrobiliśmy. Jeszcze raz pozdrawiamy wszystkich dwu i czteronożnych Dogomaniaków Gosia i Krzysztof.[/quote] O mamo!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Udało się Wam !!!!!:multi::multi::multi: Bardzo się cieszę i czekam z niecierpliwością w niedzielę:loveu::loveu::loveu: Quote
Kolia Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Niesamowicie się cieszę :loveu: Pani Irenko bardzo Pani dziękuję za wszystko co Pani zrobiła dla LORDKA :loveu: Quote
gusia0106 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Gosia/Krzys']Witamy wszystkich Dogomaniaków,:multi::multi: a w szczególności zainteresowanych wątkiem Lorda. Pojawiamy sie po raz pierwszy, ale nie po raz ostatni. W niedzielę zabieramy Lordzika-Misia do domku babci i zobowiązujemy się "donosić" co u niego. Te wszystkie ciepłe słowa napisane przez Gusie trochę nas zawstydziły :oops: przecież nic takiego nie zrobiliśmy. Jeszcze raz pozdrawiamy wszystkich dwu i czteronożnych Dogomaniaków Gosia i Krzysztof.[/quote] Zrobiliście właśnie! :multi: Widzicie ludziska, nie dosyć, że dobrzy, to jeszcze skromni się nam trafili ;) Quote
irenaka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='gusia0106']Zrobiliście właśnie! :multi: Widzicie ludziska, nie dosyć, że dobrzy, to jeszcze skromni się nam trafili ;)[/quote] Gusia! A wiesz co ja jeszcze wczoraj zrobiłam?:oops: Poprosiłam Gosię i Krzysia, żeby zabrali jedną Panią do Krakowa. Ma adoptować sunię z krakowskiego schroniska. Czy to nie za wiele jak na jeden dzień? Lord do domu, Lotnia do domu a Patos uratowany. I to wszystko dzięki Gosi i Krzysiowi.:loveu: Quote
gusia0106 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='irenaka']Gusia! A wiesz co ja jeszcze wczoraj zrobiłam?:oops: Poprosiłam Gosię i Krzysia, żeby zabrali jedną Panią do Krakowa. Ma adoptować sunię z krakowskiego schroniska. Czy to nie za wiele jak na jeden dzień? Lord do domu, Lotnia do domu a Patos uratowany. I to wszystko dzięki Gosi i Krzysiowi.:loveu:[/quote] I pewnie się zgodzili, jakby było to najnormalniejsze rzecz na świecie, co?:loveu: Gosiu, Krzysiu - a klonów nie macie może??:mdrmed: Quote
Jjagusia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Jak miło wejść i czytać tak wspaniale wieści mam nadzieję że w wielu wątkach psiaków potrzebujących domów tak akcja szybko będzie się rozwijać :) Quote
Romi Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='irenaka']Gusia! A wiesz co ja jeszcze wczoraj zrobiłam?:oops: Poprosiłam Gosię i Krzysia, żeby zabrali jedną Panią do Krakowa. Ma adoptować sunię z krakowskiego schroniska. Czy to nie za wiele jak na jeden dzień? Lord do domu, Lotnia do domu a Patos uratowany. I to wszystko dzięki Gosi i Krzysiowi.:loveu:[/quote] No a wujek Romi jak się dzisiaj nagle (i to nie od Irenki) dowiedział że trzeba psa na cito wyciągnąc ze schronu to...najpierw marudziłem...a potem pojechałem. No i sunia juz w Niepołomicach. Przy okazji chciałem nadmienić iż sunia cały czas podczas podróży siedziała na moich kolanach i razem sobie kierowaliśmy autkiem :lol: Quote
irenaka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Romi']No a wujek Romi jak się dzisiaj nagle (i to nie od Irenki) dowiedział że trzeba psa na cito wyciągnąc ze schronu to...najpierw marudziłem...a potem pojechałem. No i sunia juz w Niepołomicach. Przy okazji chciałem nadmienić iż sunia cały czas podczas podróży siedziała na moich kolanach i razem sobie kierowaliśmy autkiem :lol:[/quote] Wujek Romek! Ty się tak nie żal:mad:. Tak naprawdę muszę za to postawić gofra z bitą śmietaną :evil_lol: A Lotnia dzięki Tobie śpi dzisiaj w łóżeczku Bożenki:loveu: Quote
Gosia/Krzys Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Widzę że nastapiła zmiana na niedzielę. :Cool!::bigcool::Cool!:Jakiś dobry duszek:angel::ghost_2: przewiózł Lotnię (bo to ona ma jechać z nami do Warszawy?) do Pani Bożenki. W związku z tym spotykamy się w Niepołomicach czy zabieramy Irenkę z Krakowa? Wszystkie opcje są możliwe bo mamy 7 osobowy autobus.:megagrin: Quote
irenaka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Gosia/Krzys']Widzę że nastapiła zmiana na niedzielę. :Cool!::bigcool::Cool!:Jakiś dobry duszek:angel::ghost_2: przewiózł Lotnię (bo to ona ma jechać z nami do Warszawy?) do Pani Bożenki. W związku z tym spotykamy się w Niepołomicach czy zabieramy Irenkę z Krakowa? Wszystkie opcje są możliwe bo mamy 7 osobowy autobus.:megagrin:[/quote] Nic się nie zmienia w planach. Mam nadal taki plan, że spotykamy się na trasie i prowadzimy Was grzecznie na Niepołomice ( chyba, że traficie sami to wtedy umawiamy się na miejscu?). Zmieniło się tylko to, że ta Pani która z Wami jedzie odbiera Lotnię w Niepołomicach a nie w schronisku. Powiedziała mi, że w drodze powrotnej też się z Wami chce zabrać, więc chyba będzie tak łatwiej. Quote
Jjagusia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 No i widzę że tutaj praca wre :multi: Irenko jesteś nie zastąpiona Najbardziej jednak nie mogę się doczekać zdjęć Lorda z nowego domku Słuchajcie jeśli chodzi o bazarki dla Lorda: :bluepaw: [B][COLOR=darkorchid]"Kwiaty w domu" książka[/COLOR][/B]- 08.12.2008 godz. 21:00 [COLOR=red][URL="http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?p=187076#187076"]Forum Owczarka Szkockiego Collie :: Zaloguj[/URL][/COLOR] [B][COLOR=red]Otwarta[/COLOR][/B] :multi: [B]60 zł <Ewa Podlesny> [/B]:bluepaw: [B][COLOR=DarkOrchid]ŚWIECZKI ANIOŁKI* nowa dla Lorda[/COLOR][/B]- 12.12.2008 godz. 22:00 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/swieczki-aniolki-nowa-dla-lorda-12-12-2008-godz-22-00-a-126414/#post11369507[/URL] lub [URL="http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?p=187356#187356"]Forum Owczarka Szkockiego Collie :: Zaloguj[/URL] [B][COLOR=red]Otwarta[/COLOR][/B] :multi: [B]15 zł<djlelo- forum collie>[/B] Jako że Irenka pisała że wydatki na Lordem zostały uregulowane a Lord jedzie do nowego domku to pieniążki z tych akcji zostaną przeznaczone na leczenie psiaka- collie który obecnie jest bardzo potrzebujący a jego leczenie wymaga dużych nakładów finansowych. Jest to owczarek collie o imieniu Norman Poniżej jego wątek na FC już niebawem pojawi się również na dogo [URL="http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=3588&postdays=0&postorder=asc&start=0"]Forum Owczarka Szkockiego Collie :: Zobacz temat - �niady pies - Szczebrzeszyn[/URL] Quote
Recommended Posts