Mysia_ Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ananas napisał(a):Mysiu to nie pozy - to zwiecha :p aha :evil_lol: Rybc!a napisał(a):W końcu obejrzałam wszystkie zdjęcia. No. I zazdroszczę Wam . ;) i słuszniem, bo jest czego :cool3::evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mysia_ napisał(a):dzisiaj nareszcie widziałam filmik :multi: Jaki filmik?? ten taki końcowy od Komara?:razz: Quote
anka&autystyk Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Estera - nie rób scen też jest milusie :P a nawet słitaśne, bo o ile sie nie myle z tego samego kabaretu co tipsy ;] Quote
Mysia_ Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Rinuś napisał(a):Jaki filmik?? ten taki końcowy od Komara?:razz: tak, ten co trwa ponad godzinę :loveu::evil_lol: Quote
Okamia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kara jak możesz napisz mi tu lub na pw o której jesteś w pracy jutro w czwartek lub piątek :D Zgoszę się po film :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Okamia napisał(a):Kara jak możesz napisz mi tu lub na pw o której jesteś w pracy jutro w czwartek lub piątek :D Zgoszę się po film :evil_lol: Wieczorem Ci napisze;) ale wiedz,że film jest nudny aż 3razy komar go nam puszczał i jakoś nikt do końca nie dotrwał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 A ja oglądałem.Nie doceniacie biednego komarka:( A on taki słitaśny jest dla nas :( Quote
Mysia_ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 mi też filmik się podobał :multi: cały widziałam :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Mysia_ napisał(a):mi też filmik się podobał :multi: cały widziałam :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:ja nawet mojej mamie pokazywalam..:diabloti:..urywkami :evilbat: Quote
rose Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 olekg18 napisał(a):A ja oglądałem.Nie doceniacie biednego komarka:( A on taki słitaśny jest dla nas :( Bardzo słitaśny, pojechał w góry i nas zostawił:eviltong: Quote
Mysia_ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 basia bonnie napisał(a)::evil_lol::evil_lol:ja nawet mojej mamie pokazywalam..:diabloti:..urywkami :evilbat: i podobał się mamusi? :cool3::diabloti: Quote
Bewarka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Takie naj urywki to możecie na forum pokazać, bo też niektórzy chcą zobaczyć zobaczyć xD Quote
Okamia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 KaRa_ napisał(a):Wieczorem Ci napisze;) ale wiedz,że film jest nudny aż 3razy komar go nam puszczał i jakoś nikt do końca nie dotrwał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mi nie chodzi o to by oglądać go ale o to żeby go mieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekam na info :lol: Quote
basia bonnie Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Mysia_ napisał(a):i podobał się mamusi? :cool3::diabloti: tak,ale stwierdzila ze bardzo krotki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Justys95 napisał(a):Takie naj urywki to możecie na forum pokazać, bo też niektórzy chcą zobaczyć zobaczyć xD przeciez jest kilka filmikow na youtube:p Quote
Mysia_ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 basia bonnie napisał(a):tak,ale stwierdzila ze bardzo krotki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe :lol: Mogłaś mamusi cały pokazać :evil_lol: Quote
anka&autystyk Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ojjj z mamusiami to różnie bywa :P jak wreszcie dostanę filmik to najpierw go kilkakrotnie zlustruję... a potem mamusia zapomni że mam coś takiego jak cyfrowe pamiątki ze zlotu ;] ps słitaśnego mam nicka ?? :D Quote
basia bonnie Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Mysia_ napisał(a):hehe :lol: Mogłaś mamusi cały pokazać :evil_lol: jaaasne:evil_lol: anka&autystyk napisał(a):ojjj z mamusiami to różnie bywa :P jak wreszcie dostanę filmik to najpierw go kilkakrotnie zlustruję... a potem mamusia zapomni że mam coś takiego jak cyfrowe pamiątki ze zlotu ;] ps słitaśnego mam nicka ?? :D hahaha:evil_lol: ja pokazałam mojej kilka zdjęć i powiedziałam,że dopiero tyle mam:diabloti: przesłitaśnego:multi::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Autystykowa nick przesłitaśny. :cool3: :multi: :loveu: :evil_lol: Quote
anka&autystyk Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 normalnie szaleję :P jeszcze kiedyś avek dojdzie, podpis to w ogóle będzie lans ;] Quote
Mysia_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 anka&autystyk napisał(a):normalnie szaleję :P jeszcze kiedyś avek dojdzie, podpis to w ogóle będzie lans ;] własnie, bierz się do roboty, bo jakoś tak pusto :lol: Quote
Karilka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 anka&autystyk napisał(a):normalnie szaleję :P jeszcze kiedyś avek dojdzie, podpis to w ogóle będzie lans ;] :loveu: Słiiiit! Quote
Okamia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 anka&autystyk napisał(a):normalnie szaleję :P jeszcze kiedyś avek dojdzie, podpis to w ogóle będzie lans ;] To szalej dalej i dawajta :evil_lol: jeszcze galerię Zuzce zrób :cool3::cool3: Quote
Bewarka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 basia bonnie napisał(a): przeciez jest kilka filmikow na youtube:pTobie by to wystarczyło? Na pewno nie :eviltong: Ale jak nie to nie, łaski bez, pffffff... :obrazic: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Justys95 napisał(a):Tobie by to wystarczyło? Na pewno nie :eviltong: Ale jak nie to nie, łaski bez, pffffff... :obrazic: :evil_lol: :evil_lol: trzeba było na zlot jechać to byś miała cały filmik.... ;) Quote
Recommended Posts