komar Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 KaRa_ napisał(a):Wieczorem Ci napisze;) ale wiedz,że film jest nudny aż 3razy komar go nam puszczał i jakoś nikt do końca nie dotrwał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kara;P ale dla ciebie wszystkie filmy co puszczałem były nudne:P a film puszczalem raz:P drugi raz to wy puscilyscie jak mnie nie bylo;P A nikt nie dotrwal do końca bo ty cały czas gadałaś i nawijałaś i sie nie dało oglądać w takich warunkach:cool1::cool1: Quote
basia bonnie Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Justys95 napisał(a):Tobie by to wystarczyło? Na pewno nie :eviltong: Ale jak nie to nie, łaski bez, pffffff... :obrazic: :evil_lol: :evil_lol: nie wiem,bo nie bylam w takiej sytuacji:diabloti: komar napisał(a):Kara;P ale dla ciebie wszystkie filmy co puszczałem były nudne:P a film puszczalem raz:P drugi raz to wy puscilyscie jak mnie nie bylo;P A nikt nie dotrwal do końca bo ty cały czas gadałaś i nawijałaś i sie nie dało oglądać w takich warunkach:cool1::cool1: Buahahah:evil_lol::evil_lol: tylko sie tu nie kloccie:eviltong: ale to fakt, ze filmik szedl 3 razy!:cool3: Quote
Bewarka Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Mysia_ napisał(a):trzeba było na zlot jechać to byś miała cały filmik.... ;)Skargi nie do mnie proszę...:eviltong: Quote
Estera Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 oooo zdjątka :loveu: A już myślałam, że nikt nic nie ma :evil_lol: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz9830.jpg czy ktoś ma pomysł na to co i komu ja robiłam? :niewiem: Quote
anka&autystyk Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 hahaha Esti wyciągałaś mi słomę z dreadów :crazyeye::evil_lol: Quote
Estera Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 anka&autystyk napisał(a):hahaha Esti wyciągałaś mi słomę z dreadów :crazyeye::evil_lol:aaaaa, już pamiętam :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 fotki :cool3::multi: a tak w ogóle to czemu Kara nie wrzuciła wszystkich fotek? :mad: Quote
Estera Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Mysia_ napisał(a):fotki :cool3::multi: a tak w ogóle to czemu Kara nie wrzuciła wszystkich fotek? :mad:No właśnie, Karolcia? :niewiem: Z mini zlotu też nie dałaś wszystkich...:-( Quote
Mysia_ Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 KaRa_ napisał(a):Bo??? hmmm nie chce mi się:evil_lol: o Ty nie dobra :shake: Quote
Koma Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Fajnie tam mieliście :cool3: Zazdraszczam :p Quote
olekg89 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ty koma nie zazdrość tylko wpadnij w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Koma Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 olekg18 napisał(a):Ty koma nie zazdrość tylko wpadnij w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W końcu by wypadało :evil_lol: Wy już dość zgraną paczkę tworzycie, "nowych" do niej wpuszczacie? :cool3: Quote
KaRa_ Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Koma napisał(a):W końcu by wypadało :evil_lol: Wy już dość zgraną paczkę tworzycie, "nowych" do niej wpuszczacie? :cool3: Wpuszczamy;) Quote
Asia & Ginger Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Koma napisał(a):W końcu by wypadało :evil_lol: Wy już dość zgraną paczkę tworzycie, "nowych" do niej wpuszczacie? :cool3: Wpuszczamy jak najbardziej :multi:, zobacz ilu "nowych" było w tym roku. :cool3: Quote
Mysia_ Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 wpuszczają, wpuszczają :cool3: skoro mnie wpuścili :eviltong: Quote
Recommended Posts