Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no,no orzech, niezły pomysł na życie:thumbs:
ale chyba zapomniałeś w swojej ofercie dodać tzw. szwedzkiego stołu:diabloti:chyba wiesz co to:eviltong:

btw. popłakałam sie ze śmiechu jak to czytałam:cool2:

Posted

[quote name='orzech']kazde zlecenie traktuje indywidualnie i wiele czynnikow ma wplyw na cene :evil_lol:
ale dla dogomaniakow sa duze znizki wiec prawie za darmo :lol:[/quote]
Ooo to na zlocie ja i Rose naślemy Ciebie na komara:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a no fakt zapomnialem :lol:
pomimo tego, ze moja oferta jest bardzo bogata, wykonuje tez specjalne zlecenia na zamowienie... wiec nie powinno byc zadnych problemow ;)
ps. chwile po ogloszeniu telefon nie przestaje mi dzwonic :D
nie wiedzialem, ze dogomaniacy sa az w takiej potrzebie :P
zapowiada sie pracowity tydzien :P

Posted

[quote name='Patikujek']Asiuniu późno ale wcześniej nie mogłam

Życzenia już Ci na pewno składali
twarz twoja była uśmiechnięta
ale jest jeszcze jedna osoba,
która o Tobie pamięta
Ona właśnie Tobie życzy
wiele szczęścia i słodyczy
wiele wspomnień, miłych wrażeń
i spełnienia wszystkich marzeń :loveu:[/quote]
Dzięki Pati. :loveu:

[quote name='gossia']Mama oglądała detektywów mówi że niewie czy mnie póści bo ktoś mnie porwie zabije! Oj mówi że jedzie ze mną! Ja niechce!!!! NAjlepiej by było z nią pogadać......
A czy pani Asia@Ginger mogła by zadzwonić do mamy i pogadać plissss.....
i jeszcze ktoś bo jednej osobie nieuwierzy!!! A może pani KAra??? Niewiem i niemam pojęcia!!![/quote]
[B]Gossia, a pomyśl, czy będzie ktoś na tyle odważny, żeby wejść na teren ośrodka, w którym jest ok. 50 psów. :cool3: :evil_lol:[/B]
[B]Może to jest dobry argumant na rodziców.[/B] :cool3:
[B]Poza tym ośrodek na noc jest zamykany.[/B] ;)

[quote name='Asia&gordonisko']Czuję dokładnie to co Iza:evil_lol:
Jest krok do przodu Mama powiedziała, że mam jeszcze z tatą pogadać, a za którymś tam razem na pewno go namówię:lol: A nawet jeśli nie, to mama na pewno pogada z tatkiem na ten temat
Czyli mama się zgadza:lol:
Tata... namówię [/quote]
No to trzymamy kciuki. :thumbs:

[quote name='AgaCzips']wyczuwam aluzje:diabloti:[/quote]
Ależ skąd, nie miałam nikogo konkretnego na myśli. :eviltong:

[quote name='Patikujek']Asiu a czy ja też muszę ci moje dane podawać?? :eviltong:[/quote]
Ależ oczywiście. :cool3:

[quote name='komar']no myśle że Orzech przekona tych rodziców:diabloti::evil_lol:

no właśnie... Ja tez musze dane podawać??[/quote]
Twoje już mam, od KaRy. ;)

[quote name='virginia']Czy może przypadkiem:cool3: nie będzie ktoś przejeżdżał przez Bydgoszcz????[/quote]
Z Bydgoszczy jedzie [B]Estera[/B]. ;)

[quote name='orzech']Rodzicie nie pozwalają Ci jechać na zlot? Bije Ciebie kolega ? Zostałeś kolejny raz opluty ? W interesach ktoś Ciebie wykiwał ? A może chciałbyś zyskać respekt na dzielnicy ? Chcesz spowodować u kogoś trwały uszczerbek na zdrowiu ? Nie wiesz, co masz zrobić ? Napisz, zadzwoń, powiedz, przyślij gołębia, przekaż info pocztą pantoflową.O każdej porze dnia i nocy.. ________________________________POMOGĘ_________________

Przekopy, kopy, klapsy, przekładanie przez kolano, poniżania,psychiczne znęcanie, oklepy, sklepy, cygańskie solo, odzyskiwanie długów, karczycha, blachy, muki, mięśniaki, lans, bicie pięśćią, bicie pięścią w stół, liście, bicie bez okazji, przejazdy BMW, wrzuty do bagażnika wraz z wyciąganiem, wjazdy na chate, łamanie desek, bicie szyb głową jak i kończynami, kruszenie betonu piszczelami, jedzenie szkła i gwoździ, tulipany, nauka kopania grobów, kopanie grobów i grobowców, nauka zsypu ziemi na ciało, podtopienia, groźby słowne, rzucanie obelg, w stroju dresa jak i również w garniturach, dżinsach, na każdą okazję odpowiedni strój i charakteryzacja.
_Pełen profesjonalizm. Rabaty dla stałych klientów, zniżki studenckie, raty bez żyrantów. Na jesień rabaty na liśćie !!![/quote]
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
[B]Orzech[/B] jesteś nie do podrobienia. :cool3: :loveu: :p :evil_lol:

Posted

[quote name='McDzik']Jak dla mnie to już pachnie wakacjami :) U mnie w szkole dziś się okazało, że za tydzień mają już być propozycje ocen na koniec roku!!! Szok!!! Wszytsko przez matury xD ... alem wakacyjnie... a zlot dopiero w drugiej połowie wakacji, ja nie wiem jak ja dotrzymam... jedyny minus, że wystawa w Bratysławie nam przepada, ale co tam, nie pierwsza to i nie ostatnia :)[/quote]
Ja do sierpnia nie wytrzymam:shake::multi: Nie wiem, czy dożyję do maja bez Ciebie:evil_lol:

Posted

Dlaczego zawsze jak śpię to się tak rozgadujecie?:mad: Potem półprzytomna muszę to czytać:eviltong:
A ja tez dane muszę wysyłać?:eviltong: Bo na pierwszej stronie nie są zbyt wyraźne:evil_lol: Asiu doczytasz się?:eviltong::evil_lol:

Posted

Dziękuje za podpowiedź Asia & Ginger czy pani?? Ale mama mówi że ktoś z dogo mnie porwie hehehe!!! Ale może nietylko o dogo myśli..... Dobra do piątku się zastanowie czy domek czy namiot! a czy te domki są z drewna? Bo w drewnie zauszniki....łaaa boje się! A mam przecież propozycje! Powiem orzechowi to wyłapie i wszystkie pozabija za małą opłatą....hehe! A zapomniałam pan orzech! A czy musze mówić pan/pani???

Posted

[quote name='orzech']Rodzicie nie pozwalają Ci jechać na zlot? Bije Ciebie kolega ? Zostałeś kolejny raz opluty ? W interesach ktoś Ciebie wykiwał ? A może chciałbyś zyskać respekt na dzielnicy ? Chcesz spowodować u kogoś trwały uszczerbek na zdrowiu ? Nie wiesz, co masz zrobić ? Napisz, zadzwoń, powiedz, przyślij gołębia, przekaż info pocztą pantoflową.O każdej porze dnia i nocy.. ________________________________POMOGĘ_________________

Przekopy, kopy, klapsy, przekładanie przez kolano, poniżania,psychiczne znęcanie, oklepy, sklepy, cygańskie solo, odzyskiwanie długów, karczycha, blachy, muki, mięśniaki, lans, bicie pięśćią, bicie pięścią w stół, liście, bicie bez okazji, przejazdy BMW, wrzuty do bagażnika wraz z wyciąganiem, wjazdy na chate, łamanie desek, bicie szyb głową jak i kończynami, kruszenie betonu piszczelami, jedzenie szkła i gwoździ, tulipany, nauka kopania grobów, kopanie grobów i grobowców, nauka zsypu ziemi na ciało, podtopienia, groźby słowne, rzucanie obelg, w stroju dresa jak i również w garniturach, dżinsach, na każdą okazję odpowiedni strój i charakteryzacja.
_Pełen profesjonalizm. Rabaty dla stałych klientów, zniżki studenckie, raty bez żyrantów. Na jesień rabaty na liśćie !!![/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja też na pomoc licze :D

Posted

Sorki za offa, ale czy to ty gossia do mnie pisałaś na gadu :razz:? Mnie akurat wtedy przy kompie nie było :)

Ale aby offa nie robić, to mama się zastanawia, czy nie jechać ze mną:roll: Hmmm... przynajmniej wtedy na 100% byłby ze mną Bardzio :loveu: Tylko gdzie by można było ją usadowić, przecież domek w którym mam być cały zajęty:diabloti:
Pokaże jej jeszcze, jak niektórzy napisali, rozwiązanie ze spotkaniem się z osobą, która mogłaby być moim niby opiekunem:cool3:

Posted

[quote name='gossia']Dziękuje za podpowiedź Asia & Ginger czy pani?? Ale mama mówi że ktoś z dogo mnie porwie hehehe!!! Ale może nietylko o dogo myśli..... Dobra do piątku się zastanowie czy domek czy namiot! a czy te domki są z drewna? Bo w drewnie zauszniki....łaaa boje się! A mam przecież propozycje! Powiem orzechowi to wyłapie i wszystkie pozabija za małą opłatą....hehe! A zapomniałam pan orzech! A czy musze mówić pan/pani???[/quote]

Nie mów na Pani/Pan, bo się tak staro czujemy:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='virginia']Prosze i nas zapisać :-)

2 osoby + 2 psy ---- namiot :-) [COLOR=red]Virginia, Lorien:) :razz:[/COLOR][/quote]

Potwierdzam zapis mojej osoby;)
Żeby nie było niejasności, ja - Lorien i Virginia to dwie różne osoby, bo na liście w pierwszym poście widniejemy niczym jedna hihi ;)

Posted

[quote name='Mysia_']nie mam siły tego wszystkiego czytać :eviltong: Ale się rozpisaliście :evil_lol:
Asiu, jakie dane?
Orzech co to jest cygańskie solo? :lol:[/quote]
Imię, nazwisko i numer telefonu te dane;)

Posted

[quote name='Lorien:)']Potwierdzam zapis mojej osoby;)
Żeby nie było niejasności, ja - Lorien i Virginia to dwie różne osoby, bo na liście w pierwszym poście widniejemy niczym jedna hihi ;)[/quote]
A jakie pieski bierzecie?
Bo zamierzam robić listę psów:evil_lol:
Wszyscy inni też pisać;)